Emzik alıyorsa oyalayabilir . Benim kızım da giyinirken cok ağlardı büyüğü. Çıplakken önce emzirirdim sonra giydirirdim. Katılma nöbetinin bir tehlikesi yok bebek için işte ama o anlar yine de korkutucu oluyorMerhabalar bebeğim üzerini değiştirirken çıplak kaldığında çok korkuyor gözlerini ve ellerini iki yana kocaman açıp kendini kaskatı yapıyor. Internette araştırdığım kadarıyla katılma nöbetiymiş bu çok korkuncmosmor ve kaskatı oluyor yüzüne üfleyince kendine geliyor. Bu durumu bilen yada yasayan var mı bir çaresi off banyo yaptırmak ici soydugumda sada oluyir kaç gündür yıkayamadım çocuğumu bu gün anca yıkadım
Büyük kızım hiç istemedi. O biraz nuk un kauçuk uclusunu tuttu ama öyle oyalanacak düzeyde değil. Yani karni tok olacak çok uykusu olacak ancak öyle biraz emiyordu. Bu kızım da tutmadı maalesefKızlar emzik kullanıyor musunuz? Ben doğumdan önce avent emzik almıştım ama oğlum istemiyor emziği yani ağzına verdiğimde midesi bulanıyor gibi ögürüyor çıkarmaya çalışıyor eğer ısrar edersem alıyor ama sadece 1-2 dk emiyor sonra atıyor. Herkes alıştırmak için sürekli parmaginla emziği ağzında tutacaksın cikarmasina izin vermeyeceksin diyor ama o da bana sanki bebeğe iskenceymis gibi geliyor istemediğini bile bile zorla emziği ağzında tutmak istemiyorum üzülüyorum o halineBilmiyorum ben mi fazla hassas yaklaşıyorum acaba. Amacım sürekli emzik emsin değil ama kolik olduğumuz için kriz anlarinda sakinlesmesine yarar belki sürekli emdikçe daha çok gaz yutuyor çünkü doktorumuz da emzik önerdi kolikten dolayi. Günde 10-15 dk emmesine bile razıyım yani anı kurtarsın istiyorum sadece bazen su bile içemiyorum kahvaltı yapamıyorum evde tekim oğlumla zor oluyor o anlarda emziği alıp sakinlesse yeter bana.
Belki avent emziği sevmemiştir diye iki emzik daha sipariş ettim biri Chicco physio diğeri Tommee tippee closer to nature. Chicco geldi bugün denedim avente göre daha kolay aldı ama yine 1-2 dk emip atıyor.
Siz neler denediniz tavsiyeniz varsa alırım
Emzik alıyor ama ağlama yok bizde sadece çok korkuyor gözlerini pörtletiyor sonra da korkudan katılıyor. Dedigin gibi cok korkutucu bir durumEmzik alıyorsa oyalayabilir . Benim kızım da giyinirken cok ağlardı büyüğü. Çıplakken önce emzirirdim sonra giydirirdim. Katılma nöbetinin bir tehlikesi yok bebek için işte ama o anlar yine de korkutucu oluyor
Benimki de emziği aslında ağzında tutabiliyor ama çoğu zaman bilerek tutmuyor☺ ben parmağımla emziği tutuyorum beyfendi baktırıyor kendine. Ozellikle uyuturken Çok iyi oluyor uykuya dalıyor hemen. Kahvalti konusunda bebeği emzirirken yanıma tepsiyi koyup bir yandan kahvaltılık bir şeyler atıştırıyorum yoksa bende açım doğru mu yapıyorum bir zararı var mı bilmiyorumKızlar emzik kullanıyor musunuz? Ben doğumdan önce avent emzik almıştım ama oğlum istemiyor emziği yani ağzına verdiğimde midesi bulanıyor gibi ögürüyor çıkarmaya çalışıyor eğer ısrar edersem alıyor ama sadece 1-2 dk emiyor sonra atıyor. Herkes alıştırmak için sürekli parmaginla emziği ağzında tutacaksın cikarmasina izin vermeyeceksin diyor ama o da bana sanki bebeğe iskenceymis gibi geliyor istemediğini bile bile zorla emziği ağzında tutmak istemiyorum üzülüyorum o halineBilmiyorum ben mi fazla hassas yaklaşıyorum acaba. Amacım sürekli emzik emsin değil ama kolik olduğumuz için kriz anlarinda sakinlesmesine yarar belki sürekli emdikçe daha çok gaz yutuyor çünkü doktorumuz da emzik önerdi kolikten dolayi. Günde 10-15 dk emmesine bile razıyım yani anı kurtarsın istiyorum sadece bazen su bile içemiyorum kahvaltı yapamıyorum evde tekim oğlumla zor oluyor o anlarda emziği alıp sakinlesse yeter bana.
Belki avent emziği sevmemiştir diye iki emzik daha sipariş ettim biri Chicco physio diğeri Tommee tippee closer to nature. Chicco geldi bugün denedim avente göre daha kolay aldı ama yine 1-2 dk emip atıyor.
Siz neler denediniz tavsiyeniz varsa
Saat tutmuyorum dolduğunu hissettiğim an sağıyorum. Bazen işe gidiyorum gitmeden sağabildiğim kadar sağıyorum bazen büyük oğlumla ilgili dışarı çıkmam gerekiyor bebeği bırakıp o zaman sağıyorjm derken saatler kayıyor değişiyor. Eğer uzun süre sağmamışsam mesela işe gitmişsem 4 5 saat o zamn geldiğimde 100 cc falan çıkıyor. Ama dışarı çıkmış yorulmuş ve su da hiç içmemiş isem kaç saat geçmiş olursa olshn 40 50 cc ancak çıkıyorMerhaba Bir sağımda ortalama kaç cc sut çıkıyor ve kaç saatte bir sagiyirsunuz?
Hemen panik olmayın onlar daha gözlerini yeni yeni açıyorlar zaten uzun süreli temas beklenmez ki. Ayrıca ne olursa olsun her bebeğin gelişimi farklıdır. Benim ki temas kurar ama sizinki başka birşey yapar. Şimdiden bu kadar evhamlı olursanız hayatı kendinize zindan edersinizHanımlar merhaba. Temmuz doğumlu bir bebeğim var. 59 günlük oldu bugün. Göz teması yok gibi. Canı istediğinde sadece 2-3 saniye temas kuruyor, obje takip etmiyor, beni ya da babasını gözü ile takip etmiyor. Sizlerde durum nasıl? Endişelenmeye başladım, doktora götüreceğim ama sizlerin tecrübelerinizi de duymak istedim.
Canım karakter meselesi mi emzik markası farkı mı bilmem ama oğlumda avent vardı hiç emmezdi. Zar zor verirdim 2 dk emer atardı. Kızımda bibs aldım her çocuk tutuyor dediler. Gerçekten kızım tuttu ve gönlü olursa çok güzel emiyor ama gönlü olmadı mı o da diliyle füze gibi fırlatıyor. Dediğin gibi bazen o da istemeyip öğürüyor o zaman vermiyorum zaten. Ama atmak istediğinde ağzına verip emziğin arkasından 20 30 saniye kadar ritmik tık tık vuruyorum ben tınağımla o zaman daha çabuk tutuyorKızlar emzik kullanıyor musunuz? Ben doğumdan önce avent emzik almıştım ama oğlum istemiyor emziği yani ağzına verdiğimde midesi bulanıyor gibi ögürüyor çıkarmaya çalışıyor eğer ısrar edersem alıyor ama sadece 1-2 dk emiyor sonra atıyor. Herkes alıştırmak için sürekli parmaginla emziği ağzında tutacaksın cikarmasina izin vermeyeceksin diyor ama o da bana sanki bebeğe iskenceymis gibi geliyor istemediğini bile bile zorla emziği ağzında tutmak istemiyorum üzülüyorum o halineBilmiyorum ben mi fazla hassas yaklaşıyorum acaba. Amacım sürekli emzik emsin değil ama kolik olduğumuz için kriz anlarinda sakinlesmesine yarar belki sürekli emdikçe daha çok gaz yutuyor çünkü doktorumuz da emzik önerdi kolikten dolayi. Günde 10-15 dk emmesine bile razıyım yani anı kurtarsın istiyorum sadece bazen su bile içemiyorum kahvaltı yapamıyorum evde tekim oğlumla zor oluyor o anlarda emziği alıp sakinlesse yeter bana.
Siz neler denediniz tavsiyeniz varsa alırım
Biz varız karadeniz turu yaptikKızlar 45 günlük kolik bebeyle çıktığım tatil yolculuğundan bugün dönmüş bulunuyorumEvet normal tatillerime hiç benzemedi tabi ki ama oglumla beraber ilk tatilimizdi herşeye rağmen çok güzeldi
Daha 2 aylık bile olmadı ama şimdiden 5 şehir gördü sürekli dışarıda geziyor paşamÇok da seviyor gezmeyi anasına çekmiş Var mı benim gibi küçücük bebeyle sürekli gezen deliler
Sizi merak ettim. Goturebildiniz mi bebeğinizi cocuk norologuna2 sine randevu aldım en erken o gündü
Cok tesekkur ederimHayır her emzirmeden sonra sağamadım,özellikle geceleri emzirdikten sonra sağdım. Aparatları yıkamak temizlemek çok zor evet,hala zor geliyor,bir de silikon uçları yıkıyorum devamlı
Ekte ki görselde,geceleri sağmamda neden fayda gördüğüme dair bir sebep olabilir.
Sadece anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal diye biliyorum canim bizim de 3 gun yapmadığı olmustu gaz masaji yapar gibi masaj yaptım bacaklarini hareket ettirdim sonra yaptiSelam kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Bebeğim kakasını yapmıyor 6 gün oldu. Geçtiğimiz hafta da böyle oldu sıcak suya oturtup masaj yaptim makat bölgesine o sekilde yapmıştı. Bugün tekrar deneyeceğim acaba ne sebep olmuştur? Ne iyi gelir tecrübesi olanlar ya da duyanlar yazabilir mi? Bu arada sadece anne sütü alıyor. Mamayı cok nadir veriyorum 2‐3 günde bir 90 ml kadar.
Eds ile denedim almıyor sağmaya çalışıyorum ama çok az geliyor eşim çok sabırlı bu konuda o benden fazla inanıyor tekrar geleceğine benim de çok değildi sütüm ama oğlum emiyordu psikoloji beni mahvetti bebeğim de etkileniyor tabi almıyor memeyi mecburen mamayla devam ediyorum gerçekten çok zor oluyor yanındaki emzirirken mama vermek ben mama verirken onlar da tuhaf tuhaf bakınca daha zor oluyorAyni seyleri hissedyorum ama artik daha az takiyorum sanirim cunku bikac arkdsmin cocugunun hem memeyi hem mamayi almdgni epey zorlndklarini kilo kaybettiklerini duydum. Oyle olnca iyice sukrettim. Ya mamayi da almsaydi dyorum smdi ..Ama su emzirme odasi travmasini cok iyi anlyorum. Daha bugun yasadim. Cork cork emiyolar bn de kenarda emzik niyetne veryorm cocuga memeyi..Eds denediniz mi hic? Bikmadan yilmadan verin o pes eder ceker cektikce çoğalır szn vardi cunku sütünüz. Benm hep azdi en azndan eds ile surekli memede tutarak 10 cc de olsa olmasini saglmya calsyorum szn kesin gelir Cemren in soyledigi tabletler de ise yariyor gbi geliyor bna deneyin lütfen..
Benim psikolojik sıkıntılar yüzünden sütüm kesildi sağınca da çok az geliyor ben tamamen mama ile besliyorumBenim de göğüs ucum yoknemziremiyorum mecbur sağıyorum ve yetmeyen yerde de mama veriyorum hiç kendini üzme
Ben sinovac düşünüyordum biontech den korkuyordum ama artık sütüm de yok ben de biontech olacam tek korkum kimi insan aşıdan sonra korona geçirmiş gibi hasta oluyormuş eğer öyle bir şey yaşarsam bebeğime kim bakacakBiontech aşısı ilk dozu dün oldum ve aşı olduğum an kolumun içi kızardı kaşındı. Binde bir görülen alerjik reaksiyon başıma geldi nasıl bir şans buson yapılan araştırmalara göre aşı süte geçmiyormuş, doktorlar hemşireler emzirmeye devam dedi..
İlk dozda bir şey olmuyor ama ikinci doz etkileyebiliyor.Ben eşimin evde olduğu zamana denk getirmiştim.O bakmıştı tüm gün.Ben sinovac düşünüyordum biontech den korkuyordum ama artık sütüm de yok ben de biontech olacam tek korkum kimi insan aşıdan sonra korona geçirmiş gibi hasta oluyormuş eğer öyle bir şey yaşarsam bebeğime kim bakacak
Cok iyi anlyorum insallah eskisnden bile cok gelir. Allah kolaylik versinEds ile denedim almıyor sağmaya çalışıyorum ama çok az geliyor eşim çok sabırlı bu konuda o benden fazla inanıyor tekrar geleceğine benim de çok değildi sütüm ama oğlum emiyordu psikoloji beni mahvetti bebeğim de etkileniyor tabi almıyor memeyi mecburen mamayla devam ediyorum gerçekten çok zor oluyor yanındaki emzirirken mama vermek ben mama verirken onlar da tuhaf tuhaf bakınca daha zor oluyor
Goturdum canım şükür bisey yok b12 düşük çıktı sadece hamilelikte et yememistim kokuyor diye ondanmıs kasılmalar kahve ve çikolata yasaklandı bana her şeyi iyi şükür beyin grafiği çekildiSizi merak ettim. Goturebildiniz mi bebeğinizi cocuk norologuna
Kayısı incir ye normalde bagirsaklari calistiran ne varsa onu ye canım bebise gecervSelam kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Bebeğim kakasını yapmıyor 6 gün oldu. Geçtiğimiz hafta da böyle oldu sıcak suya oturtup masaj yaptim makat bölgesine o sekilde yapmıştı. Bugün tekrar deneyeceğim acaba ne sebep olmuştur? Ne iyi gelir tecrübesi olanlar ya da duyanlar yazabilir mi? Bu arada sadece anne sütü alıyor. Mamayı cok nadir veriyorum 2‐3 günde bir 90 ml kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?