2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Emzik alıyorsa oyalayabilir . Benim kızım da giyinirken cok ağlardı büyüğü. Çıplakken önce emzirirdim sonra giydirirdim. Katılma nöbetinin bir tehlikesi yok bebek için işte ama o anlar yine de korkutucu oluyor

Büyük kızım hiç istemedi. O biraz nuk un kauçuk uclusunu tuttu ama öyle oyalanacak düzeyde değil. Yani karni tok olacak çok uykusu olacak ancak öyle biraz emiyordu. Bu kızım da tutmadı maalesef chicco nün kauçuk olanını deniyorum ama yok yani tutmayacak . Kauçuk uc daha yumuşak anne memesine daha yakın olduğu için daha kolay tutuyorlar . Ama bazı inatçı bebelere hiçbiri sökmüyor

Emzik alıyor ama ağlama yok bizde sadece çok korkuyor gözlerini pörtletiyor sonra da korkudan katılıyor. Dedigin gibi cok korkutucu bir durumEmzikle oylamayı deneyim canım tesekkurler

Benimki de emziği aslında ağzında tutabiliyor ama çoğu zaman bilerek tutmuyor☺ ben parmağımla emziği tutuyorum beyfendi baktırıyor kendine. Ozellikle uyuturken Çok iyi oluyor uykuya dalıyor hemen. Kahvalti konusunda bebeği emzirirken yanıma tepsiyi koyup bir yandan kahvaltılık bir şeyler atıştırıyorum yoksa bende açım doğru mu yapıyorum bir zararı var mı bilmiyorum

Merhaba Bir sağımda ortalama kaç cc sut çıkıyor ve kaç saatte bir sagiyirsunuz?
Saat tutmuyorum dolduğunu hissettiğim an sağıyorum. Bazen işe gidiyorum gitmeden sağabildiğim kadar sağıyorum bazen büyük oğlumla ilgili dışarı çıkmam gerekiyor bebeği bırakıp o zaman sağıyorjm derken saatler kayıyor değişiyor. Eğer uzun süre sağmamışsam mesela işe gitmişsem 4 5 saat o zamn geldiğimde 100 cc falan çıkıyor. Ama dışarı çıkmış yorulmuş ve su da hiç içmemiş isem kaç saat geçmiş olursa olshn 40 50 cc ancak çıkıyor

Hemen panik olmayın onlar daha gözlerini yeni yeni açıyorlar zaten uzun süreli temas beklenmez ki. Ayrıca ne olursa olsun her bebeğin gelişimi farklıdır. Benim ki temas kurar ama sizinki başka birşey yapar. Şimdiden bu kadar evhamlı olursanız hayatı kendinize zindan edersiniz

Canım karakter meselesi mi emzik markası farkı mı bilmem ama oğlumda avent vardı hiç emmezdi. Zar zor verirdim 2 dk emer atardı. Kızımda bibs aldım her çocuk tutuyor dediler. Gerçekten kızım tuttu ve gönlü olursa çok güzel emiyor ama gönlü olmadı mı o da diliyle füze gibi fırlatıyor. Dediğin gibi bazen o da istemeyip öğürüyor o zaman vermiyorum zaten. Ama atmak istediğinde ağzına verip emziğin arkasından 20 30 saniye kadar ritmik tık tık vuruyorum ben tınağımla o zaman daha çabuk tutuyor

Biz varız karadeniz turu yaptik masallah cok-da güzel geçti emdi uyudu emdi uyudu arabayi cok seviyor araba durunca agliyordu simdide bebek arabasina alisti sümela manastırına ana kucağında çıktı masallah kizima

Cok tesekkur ederim

Günaydın kızlar nasılsınız:) Bebiş geçen hafta 2. Ay aşılarını oldu çok şükür sıkıntı olmadı biraz ateş oldu biraz da huzursuz ama beklediğimden çok çok iyiydi. Ben de bu hafta ilk doz aşımı olacağım inşallah. Bebiş uyusun kahvalti yapayim ev işi yapayim başka seyler yapayim diyorum Bebiş uyuyunca da yanında onu izleyesim geliyor hicbir şey yapmak istemiyorum sizde böyle mısınız

Selam kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Bebeğim kakasını yapmıyor 6 gün oldu. Geçtiğimiz hafta da böyle oldu sıcak suya oturtup masaj yaptim makat bölgesine o sekilde yapmıştı. Bugün tekrar deneyeceğim acaba ne sebep olmuştur? Ne iyi gelir tecrübesi olanlar ya da duyanlar yazabilir mi? Bu arada sadece anne sütü alıyor. Mamayı cok nadir veriyorum 2‐3 günde bir 90 ml kadar.

Sadece anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal diye biliyorum canim bizim de 3 gun yapmadığı olmustu gaz masaji yapar gibi masaj yaptım bacaklarini hareket ettirdim sonra yapti

Eds ile denedim almıyor sağmaya çalışıyorum ama çok az geliyor eşim çok sabırlı bu konuda o benden fazla inanıyor tekrar geleceğine benim de çok değildi sütüm ama oğlum emiyordu psikoloji beni mahvetti bebeğim de etkileniyor tabi almıyor memeyi mecburen mamayla devam ediyorum gerçekten çok zor oluyor yanındaki emzirirken mama vermek ben mama verirken onlar da tuhaf tuhaf bakınca daha zor oluyor

Ben sinovac düşünüyordum biontech den korkuyordum ama artık sütüm de yok ben de biontech olacam tek korkum kimi insan aşıdan sonra korona geçirmiş gibi hasta oluyormuş eğer öyle bir şey yaşarsam bebeğime kim bakacak

İlk dozda bir şey olmuyor ama ikinci doz etkileyebiliyor.Ben eşimin evde olduğu zamana denk getirmiştim.O bakmıştı tüm gün.

Cok iyi anlyorum insallah eskisnden bile cok gelir. Allah kolaylik versin

Kayısı incir ye normalde bagirsaklari calistiran ne varsa onu ye canım bebise gecerv
birde poposuna hakiki zeytin yağı sürülüyor diye duymustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…