• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Canım kesinlikle 3 ayı geçirmeden yaptır sünneti. Ben oğlumu yatırmıştım çom rahat ettim anlamadı bile o biberonda sütünü içerken oldu bitti. Ondan önce içeriyi yıkan bir bebek vardı doktor o 6 aylık olduğu için artık acıyı hissediyor o o dan dolayı demişti
Havalar çok sıcak o yüzden bekliyorum canım azcık soğusun bana kalsa doğar doğmaz yaptıracaktım ama doğum yaptığım hastanede sünnet için cerrah yoktu

Bu besigin icine yatak olarak ne koyuyorsnz?

Emzirme kampi detaylarını hic bulamadm.Bebeği emzir o uyurken uyu 2-3gun baska hic bisey yapma yazyor. Peki sagmak gerekiyor mu ya da baska ne gibi detaylar var acaba?
Ben şuan reflü yatağını koyuyorum çukur kısma örtü katlayıp destek koyuyorum

Bugün 1 aylık oldu oğluş aşı da olduk. Sarılık devam maalesef doktor 2-3 ay bu çocuk hala sarı deme bana dedi ne yapalım bekleyeceğiz. Sünneti ben de erken istiyordum ama sarılık geçsin 3 aylıkken inş oluruz. 2-6 yaş arası önerilmiyor zaten. Meme emerken bile sünnet yapan varmış ama benim oğlum yemez meme fln 🙈

Kolik de bitiyormuş meğer bir gün. Tünelin ucunda ışık varmış kolik anneleri. Tüm gün huysuz bebeğe bakmak bile kolikten daha kolaymış. Sadece mızmızlanan veya sadece gazı olan bebeğini bana benimki de öyle kolik böyle kolik, kucağımda susuyor memede susuyor diye anlatanlara hayret etmek de varmış kaderde. Kolik meğer bambaşka bir şeymiş. Arabayla 1 saatlik yol gidip bebeği susturamadan geri dönmek de varmiş. Temmuz ağustos sıcağında eriye eriye çocuk susturmaya çalışmak da benim sınavımmış. Sırada başka sınavlar var biliyorum ama; İnşallah tüm kolikler tez vakitte son bulur, anneleri rahat eder. Çok içten duamı ettim🤲🏻🥲
Bir haftadır koliksiziz, Allahım başka da dert vermesin.
gözün aydın canım darısı tüm kolik bebesi olan annelere 🙏🏻

Emzirmediğim için tapmadım ama biberon emzikleri ve nırnak emziklerini dezanfektan olarak sürekli karbonatkı suya koymultum kaynar sudan çıkartıp bir ile yaramamıştı şimdi düzeldi çok şükür minik elini ıslak bez niyetine kullandı 😊
ayy darısı bize teyzesi epey azaldı bakalım 😊

gmz41 gmz41 göğsün nasıl oldu cnm?

buketim_0688 buketim_0688 kuzum bebiş ve sen nasıl oldunuz
İyiyiz çok şükür canım. Baya kötü geçmişti lohusalikta kovid ama neyseki atlattık. Bebeğim de çok şükür iyi. Sağol canım sorduğun için.
Geçmiş olsun dileyen arkadaşlari da etiketleyemedim çok kotuydum. Sağolun kızlar ☺️

geçmiş olsun kuzum ya sadece kol ağrısı ile geçirirsen süper 😊
ben 1 gün boyunca baya ağır covid olmuşum gibi yaşadım aşıyı 🤦🏼‍♀️
İlk dozdamı cnm?
Genelde 2de yaşıorlar...
Ben ilk aşıyı oldum henüz

İyiyiz çok şükür canım. Baya kötü geçmişti lohusalikta kovid ama neyseki atlattık. Bebeğim de çok şükür iyi. Sağol canım sorduğun için.
Geçmiş olsun dileyen arkadaşlari da etiketleyemedim çok kotuydum. Sağolun kızlar ☺️
Cok sevindim herşeyin geride kalmasına buketin ♥️
Allah sağlık versn

Gazları patır patır çıkaran kızım kırkı çıktıktan sonra cikaramamaya basladi ya. Cok sancisi var . 24 saat ikiniyor. 😔
Bol bol hareket ettir cıkarır cnm

Gazları patır patır çıkaran kızım kırkı çıktıktan sonra cikaramamaya basladi ya. Cok sancisi var . 24 saat ikiniyor. 😔
Gaz sancilari tekrar artiyormus beyin gelişimi ile birlikte 🤦‍♀️

Eklentiler

• Screenshot_20210903-223843_HappyKids.webp
    Screenshot_20210903-223843_HappyKids.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 57
İlk dozdamı cnm?
Genelde 2de yaşıorlar...
Ben ilk aşıyı oldum henüz

Cok sevindim herşeyin geride kalmasına buketin ♥️
Allah sağlık versn

Bol bol hareket ettir cıkarır cnm
Sürekli hareket ettirip masaj yapıyorum canım. Bir gün önce rahat çıkarırken bir gün sonra cikaramamaya başladı

Back