Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağıma alışkın olmayan göğüste sagimla sut gelmezmiş canım. Önceden sağiyor muydun sürekli? Bir de İnternette okuduğum kadarıyla 2-3 saatte bir sürekli sağım yaparak getirenler varmış bir damla sut almkmasa bile sürekli sağacakmissin bebeğin emiyor muydu bilmiyorum. Benim bebeğim emmediği için sağım yapa ilerliyorum çok fazla sağım yapamıyoruz ama işte aldığı kadar.Dün kv gitti çok mutlu olmam gerekirken çok mutsuzum çünkü sayesinde sütüm kesildi o kadar stresten sonra gelmesi mucizeydi zatençok uğraşıyorum sağmaya çalışıyorum süt yapan şeyler yiyip süt yapan çaylar içiyorum ama yok oğluma mama verdiğim her an beddua ediyorum bir kadın doğum yaptığı gün günahları sıfırlanır derler ama benim günahlarım eskisinden de fazla oldu sayelerinde hakkımı helal etmiyorum hiçbirine oğluma süt veremedim onların yüzünden
![]()
Bebeğim emiyordu ilk başlarda kv yok süt gelmiyor yok yetmiyor diye diye psikolojimi bozdu sağ bitmeden solu sol bitmeden sağı verdiriyordu evde engelli abi vardı rahat rahat emziremiyodum sağım ara bir yapıyordum bebeğim az gelse bile emiyordu şimdi daha memeyi görür görmez bağırıyor sağınca da hiç yok denecek kadar az maalesef eds ile deneyecem bakalım o şekilde yeniden süt gelenler varmış inşallah benim de gelirSağıma alışkın olmayan göğüste sagimla sut gelmezmiş canım. Önceden sağiyor muydun sürekli? Bir de İnternette okuduğum kadarıyla 2-3 saatte bir sürekli sağım yaparak getirenler varmış bir damla sut almkmasa bile sürekli sağacakmissin bebeğin emiyor muydu bilmiyorum. Benim bebeğim emmediği için sağım yapa ilerliyorum çok fazla sağım yapamıyoruz ama işte aldığı kadar.
Hamak besik ise yarayacak benceEvde bir park yatak,mobilya beşik,manuel ana kucağı,elektrikli ana kucağı vardı.Bebeğim hiç birinde uyumuyor sadece saatlerce ayakta sallayarak uyuyor.Bugün de anam babam usulü hamak beşik aldık kurduk.Şimdi içinde.Nolur bunda uyusun artık.Var mı bebişi bunda uyuyan?Lütfen dua edin artık bu işe yarasın.Evin her yeri bu insan tanesinin yatağıyla doldu![]()
Bizde de park yatak hariç hepsi var. Hamak beşiği kolik günlerinde almistik işe yaradi ama kollarını sağdan soldan sıktığı için hiç sevmedi artık durmuyor içinde. Mamaroo’da zaten maksimum 5 dakika duruyor. Uykusu varsa bile ağlıyor ana kucaklarında.Evde bir park yatak,mobilya beşik,manuel ana kucağı,elektrikli ana kucağı vardı.Bebeğim hiç birinde uyumuyor sadece saatlerce ayakta sallayarak uyuyor.Bugün de anam babam usulü hamak beşik aldık kurduk.Şimdi içinde.Nolur bunda uyusun artık.Var mı bebişi bunda uyuyan?Lütfen dua edin artık bu işe yarasın.Evin her yeri bu insan tanesinin yatağıyla doldu![]()
Bende de mamaroo var ama 5 dk durmuyor.Oynatmama az kaldıBizde de park yatak hariç hepsi var. Hamak beşiği kolik günlerinde almistik işe yaradi ama kollarını sağdan soldan sıktığı için hiç sevmedi artık durmuyor içinde. Mamaroo’da zaten maksimum 5 dakika duruyor. Uykusu varsa bile ağlıyor ana kucaklarında.
Uyku sorunuyla ilgili ben fark ettim ki uykusu varsa iki sallamaya uyuyor. Uykusu yoksa saatlerce sallasam da faydasi yok. O yüzden esnemedikçe veya huzursuzlanmadıkça uğraşmıyorum. Uyumadiği icin hic ev isi yapamiyorum ama napalim![]()
Evet canım ben aldım memnunum şimdilik uyuyor içinde ama benim oğlan kalabalıktan da uyumuyormuş meğer kv gil gitti zar zor uyuttuğumuz çocuk bugün kucağımda uyuyakaldı ama hamak beşik rahat oluyor hem odalara taşıyabiliyorum hem de uykusunda kıpırdamaya başladığı zaman sallayıveriyorum geri dalıyorHamak besik ise yarayacak benceben büyük kızımı hamak beşikte rahat uyutuyordum. Hatta geçen gün K Kuzusunun annesi aldı. O da memnundu galiba
Canım süt oluşumu beyinde bitiyormuş pozitif düşün, sütünün geleceğini düşün ve gelmese de sağım yapıp göğüslerini uyar. Sütle ilgili söylenenler canımı çok sıkıyordu psikolojimi bozuyorlardı resmen. Kendimi yetersiz hissediyordum. Ne oluyosa çevredekiler yüzünden oluyor zaten. 2 saatte bir sağıyordum ben. Bebeğim başta emmiyordu çünkü. Sağa sağa çoğaldı senin de inşallah artacak. Bol su iç ve bebeğin uyuduğunda sen de dinlen. Öyle öyle gelecek inşallah sütünDün kv gitti çok mutlu olmam gerekirken çok mutsuzum çünkü sayesinde sütüm kesildi o kadar stresten sonra gelmesi mucizeydi zatençok uğraşıyorum sağmaya çalışıyorum süt yapan şeyler yiyip süt yapan çaylar içiyorum ama yok oğluma mama verdiğim her an beddua ediyorum bir kadın doğum yaptığı gün günahları sıfırlanır derler ama benim günahlarım eskisinden de fazla oldu sayelerinde hakkımı helal etmiyorum hiçbirine oğluma süt veremedim onların yüzünden
![]()
Ah ahh ben de bir gün kolik bitti yazabilecek miyim acaba burayaKolik de bitiyormuş meğer bir gün. Tünelin ucunda ışık varmış kolik anneleri. Tüm gün huysuz bebeğe bakmak bile kolikten daha kolaymış. Sadece mızmızlanan veya sadece gazı olan bebeğini bana benimki de öyle kolik böyle kolik, kucağımda susuyor memede susuyor diye anlatanlara hayret etmek de varmış kaderde. Kolik meğer bambaşka bir şeymiş. Arabayla 1 saatlik yol gidip bebeği susturamadan geri dönmek de varmiş. Temmuz ağustos sıcağında eriye eriye çocuk susturmaya çalışmak da benim sınavımmış. Sırada başka sınavlar var biliyorum ama; İnşallah tüm kolikler tez vakitte son bulur, anneleri rahat eder. Çok içten duamı ettim
Bir haftadır koliksiziz, Allahım başka da dert vermesin.
Mastitin nasıl oldu canımAh ahh ben de bir gün kolik bitti yazabilecek miyim acaba burayaGözün aydin canım darısı bizim başımıza
![]()
İnşallah canım ya en azından 6 aylık olana kadar emzirebilsem oğlum uyuyup fırsat buldukça sağıyorum iki tane çay içiyorum ayrıca doktorun verdiği tozu içiyorum tahin pekmez dut kurusu hurma yiyorum su içiyorum ama bilmiyorum gelir miCanım süt oluşumu beyinde bitiyormuş pozitif düşün, sütünün geleceğini düşün ve gelmese de sağım yapıp göğüslerini uyar. Sütle ilgili söylenenler canımı çok sıkıyordu psikolojimi bozuyorlardı resmen. Kendimi yetersiz hissediyordum. Ne oluyosa çevredekiler yüzünden oluyor zaten. 2 saatte bir sağıyordum ben. Bebeğim başta emmiyordu çünkü. Sağa sağa çoğaldı senin de inşallah artacak. Bol su iç ve bebeğin uyuduğunda sen de dinlen. Öyle öyle gelecek inşallah sütün
İnşallah canım o gün yakındırAh ahh ben de bir gün kolik bitti yazabilecek miyim acaba burayaGözün aydin canım darısı bizim başımıza
![]()
Aynen bende bu gun oldum kolum çok ağrıyorDün covid aşısı oldum
Kolumu zor oynatıorm.. Cok fenaymış ya![]()
![]()
Canım kesinlikle 3 ayı geçirmeden yaptır sünneti. Ben oğlumu yatırmıştım çom rahat ettim anlamadı bile o biberonda sütünü içerken oldu bitti. Ondan önce içeriyi yıkan bir bebek vardı doktor o 6 aylık olduğu için artık acıyı hissediyor o o dan dolayı demiştiBizim boyumuza kilomuza baş çevresi ölçüsüne baktı kalbini dinledi gözlerine ve kulaklarına baktı rota virüs aşısını anlattı ve erkek bebek olduğu için her gidişimizde sünnet yaptırmanızı tavsiye ederim dedi
Tomrisin emzirme notları mı ne öyle bişey vardı canım ben oğlumdayken sütüm azalınca onun emzirme kampını yapmıştım bi bak istersen onaDün kv gitti çok mutlu olmam gerekirken çok mutsuzum çünkü sayesinde sütüm kesildi o kadar stresten sonra gelmesi mucizeydi zatençok uğraşıyorum sağmaya çalışıyorum süt yapan şeyler yiyip süt yapan çaylar içiyorum ama yok oğluma mama verdiğim her an beddua ediyorum bir kadın doğum yaptığı gün günahları sıfırlanır derler ama benim günahlarım eskisinden de fazla oldu sayelerinde hakkımı helal etmiyorum hiçbirine oğluma süt veremedim onların yüzünden
![]()
Canım yeme içme de illaki etkiliyor ama en büyük 3 faktör moral uyku ve suİnşallah canım ya en azından 6 aylık olana kadar emzirebilsem oğlum uyuyup fırsat buldukça sağıyorum iki tane çay içiyorum ayrıca doktorun verdiği tozu içiyorum tahin pekmez dut kurusu hurma yiyorum su içiyorum ama bilmiyorum gelir mi
Ben de bugün oldum şükğr bişey yok şimdilik ama sabaha ne olur bilememAynen bende bu gun oldum kolum çok ağrıyor
Bu besigin icine yatak olarak ne koyuyorsnz?Evet canım ben aldım memnunum şimdilik uyuyor içinde ama benim oğlan kalabalıktan da uyumuyormuş meğer kv gil gitti zar zor uyuttuğumuz çocuk bugün kucağımda uyuyakaldı ama hamak beşik rahat oluyor hem odalara taşıyabiliyorum hem de uykusunda kıpırdamaya başladığı zaman sallayıveriyorum geri dalıyor
Emzirme kampi detaylarını hic bulamadm.Bebeği emzir o uyurken uyu 2-3gun baska hic bisey yapma yazyor. Peki sagmak gerekiyor mu ya da baska ne gibi detaylar var acaba?Canım yeme içme de illaki etkiliyor ama en büyük 3 faktör moral uyku ve su