Bende Ekim de başlayacağım. Ama benim sütüm şuanda da yetmiyor mama veriyorum zaten. O zamana kadar sagacak kadar sütüm olursa sagarim. Değilse ben yokken mama alır. Zaten yarım gün çalışacağım muhtemelen. Sabah emzirip çıkarım ben gelene kadar 1 yada 2 kere mama alır.Merhaba kızlar nasılsınız ben uzun süredir takip edemiyorum inşallah herkes iyidir. Doğum izni bitecekler bebisi besleme konusunu nasil halledeceksiniz biberona alıştırmali miyim az bir zamanım kaldı Eylül ortası gibi başlayacak benim iş başım. Kaynanam kalacak yanında. Sütüm devam ederse sütümü sağar öyle giderim diyorum ama her türlü biberon vereceğim sanırım. Bir kere sağıp verdim bebişim tıkandı biberondan mi acaba ondan da korkuyorum. Emerkende tıkanıyor biberonla da. Valla korkulu rüyam oldu yavrumu beslemek.. Bide süsağıp koyayım mi şuan aşırı derecede sütüm var bu böyle devam eder mi yani tazyikli akmaya. Stok yapmak gerekir mi bazen sağıp döküyorum memeyi rahatlatmak adına
Sen niye döküyorsun sütünü. Buzlukta 3 ay kalabilir. Tarih yazıp posetlerle atarsan o dönemde kullanırsınız. Calisacaksan biberon vermek zorunda kalırsın. O zmana buyuyecekleri için alternatif yöntemler zor olabilir. Hangi biberonu kullanıyorsunuz?