- 4 Şubat 2021
- 961
- 1.318
- 63
Canim iki ayri bingildak var resmini ekliyorumOyy cok şükür cnm maşallah size
Cnm bizde bi değişim yk aynı... Yani emmio emmedi.. Hala pes etmedm zorluorm ama kıyamet kopuo
Bıngıldak üst ortada olmazmı ya?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim iki ayri bingildak var resmini ekliyorumOyy cok şükür cnm maşallah size
Cnm bizde bi değişim yk aynı... Yani emmio emmedi.. Hala pes etmedm zorluorm ama kıyamet kopuo
Ben diğerini bilmiodummmmmmCanim iki ayri bingildak var resmini ekliyorum
Ben de yeni ogrendim kuzumBen diğerini bilmiodummmmmm![]()
Mama veriyor musunuz canım? Tatlı sert zorlayın meme reddi olur diyorlar bizde de kıyametler kopuyor ne zormuş emmeyen bebek.Oyy cok şükür cnm maşallah size
Benim bebeğimde varBebeginde sut alerjisi olan var mi
Sonradan azıtabilir uslu olan. Arkadaşın ikizler de öyleydi yazık bu garibim hep ezilir derdik ama sonradan bir açıldı pir açıldı şimdi o uslu olan cellat gibi olduAmin canim hepimize insallah
Huyları da farklı ya. Biri yaygaracı. Açsa hemen meme ister. Altına yaptıysa hemen değiştirilmesini ister. Yapana kadar ağlar. Diğer kuzum çok sakin maşallah oyuncak bebek gibi. Hiç sesi çıkmıyor yatırdığım yerde uyuyor. Altı kirliyse saatlerce bekliyor![]()
Tabi mama veriorm mecbur... Aç kalırsa sarılık olur bide o derde düşmeyeymMama veriyor musunuz canım? Tatlı sert zorlayın meme reddi olur diyorlar bizde de kıyametler kopuyor ne zormuş emmeyen bebek.
Yok canım takma kafana bişey olacak olsaydı gebeliğin başında doktor uyarırdı yada gebeliği sonlandıralım mı diye sorardı hem doğumda da belli olur doktorlar hemen kontrol ederlerdi kendini boş yere strese sokma hem bebeğine yansır hem de sütüne yansırÇok sağolun Ben de yaklaşık on yıldır haşimato hastasıyım. Hep kontrol altındaydı ama gebelikten önce değerlerimiz çok oynadı ve tsh 4,5 ken hamile olduğumu öğrendim ve planlı bir gebelik değildi. Benimki de 4. Ayda düzene girdi ama son aylarda sürekli oynadı değerler fakat en dazla 4, 5 çıktı tsh. Yani aşırı yüksek değildi. Kafama takılan en önemli şeyi yazmayı unuttum aslında . Hamileyken benim tiroit hormonu çalışmıyor ve bebekki de çalışmadı. O zaman bi hasar kalmış mıdır bebekte. Tamam şimdi ilaç veriyorum çok şükür tedavisi var ama o zaman aylarca tiroit hormonu yoktu. Bi sıkıntı olmuş mudur aklımda hep bu sorular cok üzülüyorum.
Tamam canım çok sağol.yenidoğan bebekler vücut ısılarını sağlayamıyor diye insan emin olamıyor işteÖyle oluyor canım. Ben de kendim foşur foşur terliyorum çocukları da soyuyorum. Eşim arkamdan gelip giydiriyor üşür bunlar diyor. Çocuk isilik olduysa kocamin benden gizli giydirmesi yüzünden oldu. Bebeği yatağından alıyordum sırtı su gibi ter. Her emzirme öncesi üstünü de degistiriyorum.
Elleri ayaklarını kontrol et canım arada üşüdüyse giydirmek yerine müslinle kundak yapabilirsin.
Anladım canım sağol.bende ona göre giydireyim artık.kontrol ederim duruma göre üstünü ya açar ya kapatırımBen de sıcak bir yerdeyim klimamız yok o yüzden çoğu zaman tek zıbın var arada tek kat müslin örtüyorum
Aynı anda arıza çıkartmasınlar yeter teker teker gelsinlerSonradan azıtabilir uslu olan. Arkadaşın ikizler de öyleydi yazık bu garibim hep ezilir derdik ama sonradan bir açıldı pir açıldı şimdi o uslu olan cellat gibi oldu
Mama ile beslensede mi bugun sayisi normalmis yoksa sadece anne sutu ile miEvet tanıştık doktorumuzla bugün sonunda bide föz muayenesi var ama onda araştırmalık bi durum yok şükür
Biz hayla yapamadık ama bugün doktor normal dedi 4 gün 5 gün bile olabilirmiş bazen yediği yarıyor bazen miğdesi boş kalıyor gibisinden konuştu bebişte bi sıkıntı yok gibi bugün zorlanıp ağlamadı hiç ama bana dert oluyor işte yapmadı diye![]()
Benim esimde yazik arada kaliyor bugun benim soyledigim biseyi esime soylerken duydum hic duymamis gibi davrandim kocam bitanem benim hic saklamaz benden askim annem boyle diyor diye anlatti bende su sebepten soyledim ama annem yoktu gorumceye dedim bunu dedim esim bosver diyor ama ne olur ne olmaz. Valla ne yazdim nasil yazdim bilmiyorum anlarsin umarimValla benimkinin de gidesi yok sezaryenden dolayı çok fazla sırt ve bel ağrım var ve oğlum çok hareketli ve agresif ben gidersem sen tek başına nasıl hakkından geleceksin diyip duruyor ben de kendim istedim ben bunu ( malum tüp bebek )mecburum bakıp büyütmeye her zaman yanımıza birini nereye kadar bulacaz dedim daha bir haftaya kadar görümceler gelecek kal desem cümbür cemaat kalırlar o yüzden hiç yüz vermiyorum eşimin de ağzını arıyorum annen giderse baya zorlanacam ama mecburum diyorum hiç annem kalsın o zaman demiyor annesi gidene kadar oğlum 2 aylık olacak bide daha doğmadan geldi eşimde çok kalsınlar yanlısı değil
Nasil teshis edildi acabaBenim bebeğimde var
Bi dene istersen sende canım belki daha güzel yarar her bebeğin farklı tabiki ama denemiş olursunuzAnladım canım evet maşallah iyi kilo almış diye sordum ben hipp kullanıyorumda kilo alımından memnun değilim acıkcası
Canım biz sadece mamayla beslendiğimiz için mamayla bilgisini verdi ama anne sütüyle beslenen bebekler daha uzun süre bile yapmasa normal kabul ediliyo mamayla yiyenlerin gün sayısı daha az diye biliyorum ama doktordan aldığım bi bilgi değil buMama ile beslensede mi bugun sayisi normalmis yoksa sadece anne sutu ile mi
Kuzum benim arkadaşımın bebeği kolikti.titreşim veren beşik almıştı seviye seviye titreşimi vardı.bebeği gazını çıkarıp uyuyana kadar onda yüz üstü yatırırdı sonra yatağına alırdı.hangi ilacı hangi pozisyonu denesede fayda olmadı ama bu beşik ona baya yaradıŞu gaz olayına kalıcı bir çözüm bulunmalı..
İsyaannnnm yaaa![]()
Anladım canım anladım damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış Allah yardımcımız olsun inşallah seninkiler de benimkiler de tez zamanda giderlerBenim esimde yazik arada kaliyor bugun benim soyledigim biseyi esime soylerken duydum hic duymamis gibi davrandim kocam bitanem benim hic saklamaz benden askim annem boyle diyor diye anlatti bende su sebepten soyledim ama annem yoktu gorumceye dedim bunu dedim esim bosver diyor ama ne olur ne olmaz. Valla ne yazdim nasil yazdim bilmiyorum anlarsin umarim