2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Teşekkür ederim kızlar
Dün saat 10:59 da doğum gerçekleşti. İlk doğumumdaki spinal gibi rahat olmadı bu kez. İlkinde zerre acım olmamış çok konforlu geçmişti. Bu sefer Ameliyattan odama cıkana kadar acı çektim kalçadan iğne, damaryolundan, serumla heryerden ağrı kesici yapıldı. Anesteziden mi yoksa 2. Doğum Olduğu için mi bilmiyorum kaburgalarıma felan bastırdıklarında canım acıdı. Dikiş yerimi açtıklarında çektiklerinde felan hissettim evet ama acıda hissettim. Sedye üzerinde odama gelirken sallandığımda da dikiş yerim acıyordu. Çok şükür geldi geçti. Toparlanamadığım için haberde veremedim.Hastanedeyiz bugünde..
Şimdi emziriyorum devamlı sütümün gelmesi için. Bebek doymuyor gibi hissediyoruz ama sarılık için kontrol edildiğinde değeride normal cıkıyor çok şükür. Mamaya burada izin verilmiyor bebek hazmedemiyor diye.. yanımda getirmiştim ama ilerleyen zamanda sütüm yetmez ağlarsa vs mecbur kalacağım..
Gaz çıkarmak büyük problem gaz için verilen ilaçlarla birlikte cıkartabildim ben hemde ne cıkarma vücudun neresinde birikiyor o gaz anlamadım
Doğum yapmamışken gögüsünüzü bol bol kremleyin Allah hepimizin yavrularımızı bağışlasın
Doğurmayan annelerim sağlıcakla kucağınıza alın sizlerde inşallah

Kızlar, kaç kişi kaldık. Herkes doğuruyor
Beennn şafak 8 benimkinin gelmeye niyeti yok herkesin göbeği aşağı düşer benim ki yukarı yukarı çıkıyor yarın doğurabilirim bakalım hastane belki yatıracak yarın kesin de degil. ben kendi sancılarımla gelsin istiyorum ama o da olmayınca mecbur artk hayırlısı olsun

Allah'ım bağışlasın canım maşallah en çok seni merak ettim bugün saglikla büyüt yavrunu inşallah
Canım sağol sen nasılsın bebeğin nasıl bende sizi merak ettim sende girememişsin topiğe benim gibi gözün aydın olsun Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin
Aynı şeyleri bende yaşadım.. geldi geçti bir an önce toparlanalım inşallah
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Diğer meme ucun öbüründen farklı mı ? Hemşirelerden yardım istedin mi ?

O zaman sıcak suyla gögsüne kompres yap canım ya sıcak su torbası yada sıcak suya havlu batır gögsüne sar masaj yap sağ ben de cok sertti bebek kövezdeydi sertti hep sıcak uygulayarak masaj yapıp sagdım hatta havluyu ütü ile ısıtıp sağdım

O yuzden beklemekte istemiyorum acikcasi nomal olsun diye

Canim bu grupta inan en az yiyen en bastan beri benimdir hic karnim doya doya sofradan kalkmadim 9 aydir ilk 7 ay doktor kilo almama musade bile etmedi

Evet canim.01.08 günüm su ana kadardi. Normal dogum gibi duruyor eger degismezse

Çok teşekkür ederim.. Diğerini de emmeye başladı çok şükür

O zaman bi doktora danış yatırınca ağlaması niye acaba ya
Sorayim bakalım ne diyecek ben de merak ettim
Instagramda emzirme danışmanları oluyor. Orda soru cevap kısımlarında yaziyordur. Emzirme ile ilgili sorunlar ile ilgili paylaşımlar yapılıyor hep. Nosking
Ay çok iyi oldu ögrendigin bi bakayım teşekkür ederim hastanede hemşireye diyorum memeyi almıyor bu nasıl emzirmem lazım diye. Mememi tuttu bebeğin ağzına soktu böyle yapacaksın diyor orasını biz de biliyoruz insan tutuş falan gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…