Böyle alacaktır sağ memeyi cnm. Sen stres etme yeter.Teşekkür ederim.Sezaryenim çok ağır geçti.Soldan sağa alamadım bebeği bi türlü.Dünden beri de sol memeye alıştı sağı emmiyor ..
maşallah kuzumEn son bakildiginda 3.5u gecmisti canim gununde olursa 4.5 u gecer dedi doktor
Beennn şafak 8 benimkinin gelmeye niyeti yokKızlar, kaç kişi kaldık. Herkes doğuruyor
Canım sağol sen nasılsın bebeğin nasıl bende sizi merak ettim sende girememişsin topiğe benim gibiAllah'ım bağışlasın canım maşallah en çok seni merak ettim bugünsaglikla büyüt yavrunu inşallah
Aynı şeyleri bende yaşadım.. geldi geçti bir an önce toparlanalım inşallahr
Hayırlı olsun canım.Ben de aynı şekilde dün sabah 9 da doğum yaptım ama benim hiç rahat geçmedi seninki gibi. İnanılmaz ağrılar çektim ameliyattan yatağıma gelene kadar.. Ve hala da çekiyorum.Doktorum çok şaşkın.Cünkü alttan uyuşuk olmama rağmen üstten vuran ağrıları anlatamam.3 ağrı kesici İğne verdiler ama bana mısın demedi.
O ağrılar yüzünden bebeğimi de adam akıllı emziremedimSol mememi tuttu, şimdi de ne yapıyorsam sağ memeyi tutmuyor.
O zaman sıcak suyla gögsüne kompres yap canım ya sıcak su torbası yada sıcak suya havlu batır gögsüne sar masaj yap sağ ben de cok sertti bebek kövezdeydi sertti hep sıcak uygulayarak masaj yapıp sagdım hatta havluyu ütü ile ısıtıp sağdımDoktor dikişlerden dolayı ılık suyla banyo yapmamı söyledi. Dikişlerim iyileşir iyileşmez deneyeceğim bunu. Sık sık sağmaya çalışıyorum insin diye ama inmedi. Hem benim canım yanıyor hem bebeğim ememiyor. Sertlikten dolayı ucu iyice gerildi, göğüs ucu aparatı aldım belki öyle emer diye. Çok sert silikondan yapıldığı için ememedi
O yuzden beklemekte istemiyorum acikcasi nomal olsun diyeBen de fazlasıyla doğal beslendim, organik süt yoğurt yumurta kuruyemiş ve daha birsürü şey. Hayatımda hiç bu kadar sağlıklı beslenmemiştim. Bir de gebelik şekeri vardı bende. Diyet yapıp dikkat etmeme rağmen çocuk oldu 4 kilo. Ben de toplamda 13 kilo aldım. İlk çocuk olmasına rağmen sezaryen gününü bekliyorum
Canim bu grupta inan en az yiyen en bastan beri benimdir hic karnim doya doya sofradan kalkmadim 9 aydir ilk 7 ay doktor kilo almama musade bile etmediYaa bir minik tavşan varmış burada
Gözün aydın canım
Evet o yer silme olayını ben de duydum çok denesem mı acaba diyorum
Benim de bir iştahım açılsa neler yerim ama yokBu kadar yemeye iyi bile büyüttüm çocuğu en azından normal bebek boyutlarında
Evet canim.01.08 günüm su ana kadardi. Normal dogum gibi duruyor eger degismezseDişiyle doğacak sanırım
Ayyyygün aldnmı
Normal doğum mu olacak
Anaaammmm minnoş tavşancık varmış burda
Sabahtan beri 5 temmuz anneleri diye bağıra bağıra göbeğim çatlıacaktı valla
Allah analı babalı büyütsün cnm
Gözün aydın
Oyyy women yasonunda sende yazmşsn
Cok şükür herşey yolunda
Allah analı babalı büyütsün..
Sağlıklı ömrü olsun inşallah
Çok teşekkür ederim.. Diğerini de emmeye başladı çok şükürCanım sağol sen nasılsın bebeğin nasıl bende sizi merak ettim sende girememişsin topiğe benim gibigözün aydın olsun Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin
Aynı şeyleri bende yaşadım.. geldi geçti bir an önce toparlanalım inşallah
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Diğer meme ucun öbüründen farklı mı ? Hemşirelerden yardım istedin mi ?
Harikasınn çok teşekkür ederim..Denedim ve tuttu çok şükürGünaydın. Bak resim atıyorum böyle dene birde.
Sorayim bakalım ne diyecek ben de merak ettimO zaman bi doktora danış yatırınca ağlaması niye acaba ya
Ay çok iyi oldu ögrendigin bi bakayım teşekkür ederimInstagramda emzirme danışmanları oluyor. Orda soru cevap kısımlarında yaziyordur. Emzirme ile ilgili sorunlar ile ilgili paylaşımlar yapılıyor hep.Nosking
Rica ederim. Her yöntemi denemiştim iki kızım dada.Harikasınn çok teşekkür ederim..Denedim ve tuttu çok şükür
Bende varım