2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Birileri 5 temmuz bebişini sormuş
Biraz geç kaldım teyzelerim

Gözünüz aydın kızlar Rabbim hayırlı evlat nasıp eylesin , nasılsınız bebişler nasıl

Doğurunca uykusuz kalıcam zaten şimdi uyusaydım iyiydi uf duş yaptım ama hala sıcak baldırlarım çok ağrıyor

Günaydın Kızlar.. Benim bebek sol memeden emiyor.Ne yaptıysam sağ memeyi tutmadı.Solum da ağrımaya başladı daha ilk günden (ne yapmalıyım? krem vs.)
Bide sağ göğsümü tutması için ne önerirsiniz?

r
Hayırlı olsun canım.Ben de aynı şekilde dün sabah 9 da doğum yaptım ama benim hiç rahat geçmedi seninki gibi. İnanılmaz ağrılar çektim ameliyattan yatağıma gelene kadar.. Ve hala da çekiyorum.Doktorum çok şaşkın.Cünkü alttan uyuşuk olmama rağmen üstten vuran ağrıları anlatamam.3 ağrı kesici İğne verdiler ama bana mısın demedi.
O ağrılar yüzünden bebeğimi de adam akıllı emziremedimSol mememi tuttu, şimdi de ne yapıyorsam sağ memeyi tutmuyor.

Gaz damlaları belli bir süre verilmiyor diye biliyorum kiraz çekirdeklerini deneyeceğim. Iki gündür böyle bilmiyorum ben de
Kızlar yeni doğum yapanlar bebişler ne kadar süre uyanık kalıyor
Ay benimki bu gece 3 buçukta kalktı şimdi uyudu saat 6 buçuk. Hiç emer uyur olmadı bizde.

Benzer bir sorun bende de var solu daha güzel emiyor sağa hiç dokunmuyor sağ şişti kocaman oldu

Benimki emzirme pozisyonu alınca ağlıyor direkt. Biraz doğrultup sakinleştiriyorum yatırınca yine aynı. Ağzına memeyi zorla tıkıyorum iki üç kere çekip geri bırakıyor. Insan kendini çok çaresiz hissediyor gerçekten şöyle bi 10 15 günlük olsunlar gaz damlası alcam ben de. Hayır desem ki süt yok boş memeye sinirleniyor o da değil diğerine sağıyorum tek göğüsten 60 ml süt çıkıyor

Benimki de ayno ne mama alıyor ne meme. Oğlum emmek ister tutamazdı bu hanım da tutuyor ama lütfedip emmiyor
Bi çaresini bulursan Allah rızası için bana da söyle. Sarılık değeri yüksek çıkmıştı hastaneye geri yatacak diye ödüm kopuyor

Dişiyle doğacak sanırım

Benimde 36+2 ayni haftadayiz
Ayyyy gün aldnmı
Normal doğum mu olacak

Birileri 5 temmuz bebişini sormuş
Biraz geç kaldım teyzelerim
Anaaammmm minnoş tavşancık varmış burda
Sabahtan beri 5 temmuz anneleri diye bağıra bağıra göbeğim çatlıacaktı valla

Allah analı babalı büyütsün cnm
Gözün aydın

Oyyy women ya sonunda sende yazmşsn
Cok şükür herşey yolunda
Allah analı babalı büyütsün..
Sağlıklı ömrü olsun inşallah

Kız hamilelikte iştahım zaten hiç olmadı hazır olanı da son haftalarda sıcaktan kaybettim zorla yemek yiyorum canım istemez yani sen söyle
Protein agirlikli beslendim tahin helvasi tahin pekmez yedim duzenli soda ictim ya aslinda standart seyler kendimden cok bebeme yaradi yedigim hersey cok sukur

Kiz protein agirlikli beslendim helva cok yedim sodayi asla aksatmadan ilk zamandan bu yana karpuzda bebege cok kilo aldiriyor bu arada her yedigim bebegime yari cok sukur bana bisey birakmicak sagolsun guzel kizim

Ben de aynı durumdan muzdaribim. Göğüslerim taş gibi oldu, bebek memeyle kavga ediyor resmen. Sağıp kaşıkla veriyorum. Emmemek için direniyor. Koca karı işlerini asla yapmam diyordum çaresiz kaldım, şekerli suya kaşık batırıp kaşığı diline değdiriyorum sonra memeyi ağzına sokuyorum biraz emmeye çalışıyor o zaman. Ara ara böyle deneyip alıştırmaya çalışacağım. Göğüslerim çok sertleşti o yüzden mi tutmak istemiyorum bilemiyorum

Protein agirlikli beslendim tahin helvasi tahin pekmez yedim duzenli soda ictim ya aslinda standart seyler kendimden cok bebeme yaradi yedigim hersey cok sukur
Ben de fazlasıyla doğal beslendim, organik süt yoğurt yumurta kuruyemiş ve daha birsürü şey. Hayatımda hiç bu kadar sağlıklı beslenmemiştim. Bir de gebelik şekeri vardı bende. Diyet yapıp dikkat etmeme rağmen çocuk oldu 4 kilo. Ben de toplamda 13 kilo aldım. İlk çocuk olmasına rağmen sezaryen gününü bekliyorum

O zaman bi doktora danış yatırınca ağlaması niye acaba ya

Sıcak suyla yıka biraz sağ öyle emzir sertligi azalsın göğsünün

Sıcak suyla yıka biraz sağ öyle emzir sertligi azalsın göğsünün
Doktor dikişlerden dolayı ılık suyla banyo yapmamı söyledi. Dikişlerim iyileşir iyileşmez deneyeceğim bunu. Sık sık sağmaya çalışıyorum insin diye ama inmedi. Hem benim canım yanıyor hem bebeğim ememiyor. Sertlikten dolayı ucu iyice gerildi, göğüs ucu aparatı aldım belki öyle emer diye. Çok sert silikondan yapıldığı için ememedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…