Birileri 5 temmuz bebişini sormuş
Biraz geç kaldım teyzelerim
Gözünüz aydın kızlar Rabbim hayırlı evlat nasıp eylesin , nasılsınız bebişler nasılKızlar iyi geceler bugün saat 16.40ta bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım çok şükür mememi tuttu sütüm geldi altını pisletti çok yoğunum yazamadım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hiç korkmayın sezaryen epidural çok konforlu gerçekten
rKızlar iyi geceler bugün saat 16.40ta bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım çok şükür mememi tuttu sütüm geldi altını pisletti çok yoğunum yazamadım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hiç korkmayın sezaryen epidural çok konforlu gerçekten
Gaz damlaları belli bir süre verilmiyor diye biliyorum kiraz çekirdeklerini deneyeceğim. Iki gündür böyle bilmiyorum ben deGaz için kiraz cekirdekli bel kemerleri veta patikler var canım. Yeni çıkmış benm zamanimda yoktu. Gaz damlasi var bide. Gazlı bebeği şu havalarda pişik yapmadan sıcak tutmak gerekiyor. Karnını ve ayakları sıcak olsun yeter.
Ay benimki bu gece 3 buçukta kalktı şimdi uyudu saat 6 buçuk. Hiç emer uyur olmadı bizde.Kızlar yeni doğum yapanlar bebişler ne kadar süre uyanık kalıyor
Benzer bir sorun bende de var solu daha güzel emiyor sağa hiç dokunmuyor sağ şişti kocaman olduGünaydın Kızlar.. Benim bebek sol memeden emiyor.Ne yaptıysam sağ memeyi tutmadı.Solum da ağrımaya başladı daha ilk günden (ne yapmalıyım? krem vs.)
Bide sağ göğsümü tutması için ne önerirsiniz?
Benimki emzirme pozisyonu alınca ağlıyor direkt. Biraz doğrultup sakinleştiriyorum yatırınca yine aynı. Ağzına memeyi zorla tıkıyorum iki üç kere çekip geri bırakıyor. Insan kendini çok çaresiz hissediyor gerçekten şöyle bi 10 15 günlük olsunlar gaz damlası alcam ben de. Hayır desem ki süt yok boş memeye sinirleniyor o da değil diğerine sağıyorum tek göğüsten 60 ml süt çıkıyorNosking canım benim bebegim gazı varken gögsümü ememiyor garip sesler cıkarıyo emsede bende gaz masajı yapıyorum emiyor rahat birde burnu tıkalıyken ememiyor cünku bebekler sadece burnundan nefes alırmış o yüzden burnu tıkalıyken ememiyor onuda acıyorum aspiratör serum suyuyla yada tuzlu suyla açın diyor doktor eczanedn alıp hatta bi doktor 5ml şırıngaya serum suyu cekip yan yapıp yarısını bi burun deliğine yarısını digerine sıkıp bebegi kaldırıyor ter temiz oluyor burnu ne var ne yok atıyor burnunda önemliymis bebeklerde burun temizligi ikisini yap aspiratörle ben temizliyorum burnunu önce suyu damlatıp bi kac damla sonra çekiyorum aspiratörle rahatlıyor baya atıyorda burundan rahatlıyor gazınıda alıyorum dene bi olmadı doktora danış
Bi çaresini bulursan Allah rızası için bana da söyle. Sarılık değeri yüksek çıkmıştı hastaneye geri yatacak diye ödüm kopuyorBenimki de ayno ne mama alıyor ne meme. Oğlum emmek ister tutamazdı bu hanım da tutuyor ama lütfedip emmiyor
Dişiyle doğacak sanırımOo masalalh şöyle bakalim neler yedin canımız çekmez merak etme edersede 38 haftada eserdim diye tarihe yazarım
Hee dimi onlar canının derdin de ama bakalim biz doğurunca napacagiz bugün int doğum belirtilerini baktım tobe hiç biri bende yok anam bu kız içerden 2 yaşındaki çıkacak napacak
AyyyyBenimde 36+2ayni haftadayiz
Anaaammmm minnoş tavşancık varmış burdaBirileri 5 temmuz bebişini sormuş
Oyyy women yaKızlar iyi geceler bugün saat 16.40ta bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım çok şükür mememi tuttu sütüm geldi altını pisletti çok yoğunum yazamadım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hiç korkmayın sezaryen epidural çok konforlu gerçekten
Protein agirlikli beslendim tahin helvasi tahin pekmez yedim duzenli soda ictim ya aslinda standart seyler kendimden cok bebeme yaradi yedigim hersey cok sukurKız hamilelikte iştahım zaten hiç olmadı hazır olanı da son haftalarda sıcaktan kaybettim zorla yemek yiyorum canım istemez yani sen söyle
Kiz protein agirlikli beslendim helva cok yedim sodayi asla aksatmadan ilk zamandan bu yana karpuzda bebege cok kilo aldiriyor bu arada her yedigim bebegime yari cok sukur bana bisey birakmicak sagolsun guzel kizimOo masalalh şöyle bakalim neler yedin canımız çekmez merak etme edersede 38 haftada eserdim diye tarihe yazarım
Hee dimi onlar canının derdin de ama bakalim biz doğurunca napacagiz bugün int doğum belirtilerini baktım tobe hiç biri bende yok anam bu kız içerden 2 yaşındaki çıkacak napacak
Ya hayirli olsun yerim o bal duduşunu ya nasil tatli masallahBirileri 5 temmuz bebişini sormuş
Ben de aynı durumdan muzdaribim. Göğüslerim taş gibi oldu, bebek memeyle kavga ediyor resmen. Sağıp kaşıkla veriyorum. Emmemek için direniyor. Koca karı işlerini asla yapmam diyordum çaresiz kaldım, şekerli suya kaşık batırıp kaşığı diline değdiriyorum sonra memeyi ağzına sokuyorum biraz emmeye çalışıyor o zaman. Ara ara böyle deneyip alıştırmaya çalışacağım. Göğüslerim çok sertleşti o yüzden mi tutmak istemiyorum bilemiyorumBenimki emzirme pozisyonu alınca ağlıyor direkt. Biraz doğrultup sakinleştiriyorum yatırınca yine aynı. Ağzına memeyi zorla tıkıyorum iki üç kere çekip geri bırakıyor. Insan kendini çok çaresiz hissediyor gerçekten şöyle bi 10 15 günlük olsunlar gaz damlası alcam ben de. Hayır desem ki süt yok boş memeye sinirleniyor o da değil diğerine sağıyorum tek göğüsten 60 ml süt çıkıyor
Ben de fazlasıyla doğal beslendim, organik süt yoğurt yumurta kuruyemiş ve daha birsürü şey. Hayatımda hiç bu kadar sağlıklı beslenmemiştim. Bir de gebelik şekeri vardı bende. Diyet yapıp dikkat etmeme rağmen çocuk oldu 4 kilo. Ben de toplamda 13 kilo aldım. İlk çocuk olmasına rağmen sezaryen gününü bekliyorumProtein agirlikli beslendim tahin helvasi tahin pekmez yedim duzenli soda ictim ya aslinda standart seyler kendimden cok bebeme yaradi yedigim hersey cok sukur
O zaman bi doktora danış yatırınca ağlaması niye acaba yaBenimki emzirme pozisyonu alınca ağlıyor direkt. Biraz doğrultup sakinleştiriyorum yatırınca yine aynı. Ağzına memeyi zorla tıkıyorum iki üç kere çekip geri bırakıyor. Insan kendini çok çaresiz hissediyor gerçekten şöyle bi 10 15 günlük olsunlar gaz damlası alcam ben de. Hayır desem ki süt yok boş memeye sinirleniyor o da değil diğerine sağıyorum tek göğüsten 60 ml süt çıkıyor
Sıcak suyla yıka biraz sağ öyle emzir sertligi azalsın göğsününBen de aynı durumdan muzdaribim. Göğüslerim taş gibi oldu, bebek memeyle kavga ediyor resmen. Sağıp kaşıkla veriyorum. Emmemek için direniyor. Koca karı işlerini asla yapmam diyordum çaresiz kaldım, şekerli suya kaşık batırıp kaşığı diline değdiriyorum sonra memeyi ağzına sokuyorum biraz emmeye çalışıyor o zaman. Ara ara böyle deneyip alıştırmaya çalışacağım. Göğüslerim çok sertleşti o yüzden mi tutmak istemiyorum bilemiyorum
Maşallah süphanallah canım gözün aydın sağlıkla büyüsün bebisinBirileri 5 temmuz bebişini sormuş
Doktor dikişlerden dolayı ılık suyla banyo yapmamı söyledi. Dikişlerim iyileşir iyileşmez deneyeceğim bunu. Sık sık sağmaya çalışıyorum insin diye ama inmedi. Hem benim canım yanıyor hem bebeğim ememiyor. Sertlikten dolayı ucu iyice gerildi, göğüs ucu aparatı aldım belki öyle emer diye. Çok sert silikondan yapıldığı için ememediSıcak suyla yıka biraz sağ öyle emzir sertligi azalsın göğsünün
Hayy masallah sana yolum bahtin açık olsu lnBirileri 5 temmuz bebişini sormuş