- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
Oyy cok güzel maşallah. Tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsünBirileri 5 temmuz bebişini sormuş
Biraz geç kaldım teyzelerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy cok güzel maşallah. Tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsünBirileri 5 temmuz bebişini sormuş
Gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı evlat olsun çok endiseliydin rabbim korktuğunu yaşatması çok şükürKızlar iyi geceler bugün saat 16.40ta bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım çok şükür mememi tuttu sütüm geldi altını pisletti çok yoğunum yazamadım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hiç korkmayın sezaryen epidural çok konforlu gerçekten
Merhaba Hanımlar.. Doğum yaptım benSezaryenim zor geçti çok ağrım oldu hala da var ama dünyalar tatlısı bu kızım oldu.Rabbim doğuma yapacakların yardımcısı olsun
Birileri 5 temmuz bebişini sormuş
Gözünüz aydın kızlar Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar iyi geceler bugün saat 16.40ta bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım çok şükür mememi tuttu sütüm geldi altını pisletti çok yoğunum yazamadım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hiç korkmayın sezaryen epidural çok konforlu gerçekten
Aaa Gözünüz aydın. Saglikla büyütün inşallahKızlar iyi geceler bugün saat 16.40ta bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım çok şükür mememi tuttu sütüm geldi altını pisletti çok yoğunum yazamadım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hiç korkmayın sezaryen epidural çok konforlu gerçekten
Yaa bir minik tavşan varmış buradaBirileri 5 temmuz bebişini sormuş
Gözün aydın canımKızlar iyi geceler bugün saat 16.40ta bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım çok şükür mememi tuttu sütüm geldi altını pisletti çok yoğunum yazamadım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hiç korkmayın sezaryen epidural çok konforlu gerçekten
Evet o yer silme olayını ben de duydum çok denesem mı acaba diyorumBana hurma ye dedi sguat çek dedi. Ve suni sancı teklif etti. Ilgınc bir şekilde yerleri elimle sildim deyip o gün doğumu başlayan çok kişi olmuş. tabi patron bebek hazır olunca hormon salgiliyor dedi ayrıca yapicak birşey yok ama beni pazartesiye kadar beklicek galiba son çünkü kilosu ilerde
Benim de bir iştahım açılsa neler yerim ama yok Bu kadar yemeye iyi bile büyüttüm çocuğu en azından normal bebek boyutlarındaProtein agirlikli beslendim tahin helvasi tahin pekmez yedim duzenli soda ictim ya aslinda standart seyler kendimden cok bebeme yaradi yedigim hersey cok sukur
Ne yapacz yaBenzer bir sorun bende de var solu daha güzel emiyor sağa hiç dokunmuyor sağ şişti kocaman oldu
Ayy masallah subhanallahBirileri 5 temmuz bebişini sormuş
Birileri 5 temmuz bebişini sormuş
Sağlıkla büyüsün bebekleriniz. Gazsız uykucu bebisler olsunlar inşallahKızlar iyi geceler bugün saat 16.40ta bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım çok şükür mememi tuttu sütüm geldi altını pisletti çok yoğunum yazamadım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hiç korkmayın sezaryen epidural çok konforlu gerçekten
Canım sag gogsunu tutamama sebebi hakkinda fikrin var mi? Mesela eger cok dolu ve gergin ise ucunu yakalayamiyor olabilir bu durumda biraz sagıp boşaltıp sonrasında emzirebilirsin ben öyle yaptım işte yaradi.Günaydın Kızlar.. Benim bebek sol memeden emiyor.Ne yaptıysam sağ memeyi tutmadı.Solum da ağrımaya başladı daha ilk günden (ne yapmalıyım? krem vs.)
Bide sağ göğsümü tutması için ne önerirsiniz?
Instagramda emzirme danışmanları oluyor. Orda soru cevap kısımlarında yaziyordur. Emzirme ile ilgili sorunlar ile ilgili paylaşımlar yapılıyor hep. NoskingNe yapacz ya
Canim gözün aydın maşallah sen de kavuştun bebeğine. Darısı başımıza inşallah.Kızlar iyi geceler bugün saat 16.40ta bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım çok şükür mememi tuttu sütüm geldi altını pisletti çok yoğunum yazamadım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hiç korkmayın sezaryen epidural çok konforlu gerçekten
Günaydın. Bak resim atıyorum böyle dene birde.Günaydın Kızlar.. Benim bebek sol memeden emiyor.Ne yaptıysam sağ memeyi tutmadı.Solum da ağrımaya başladı daha ilk günden (ne yapmalıyım? krem vs.)
Bide sağ göğsümü tutması için ne önerirsiniz?
Teşekkür ederim.Sezaryenim çok ağır geçti.Soldan sağa alamadım bebeği bi türlü.Dünden beri de sol memeye alıştı sağı emmiyor ..Günaydın. Bak resim atıyorum böyle dene birde.
Sezaryenim çok çok ağır geçti canm.Ağrılarım feciydi dünden beri, hala da var.Sol bebeden sağa alamadım ağrıdan.Sanırım sola alıştı dünden beriCanım sag gogsunu tutamama sebebi hakkinda fikrin var mi? Mesela eger cok dolu ve gergin ise ucunu yakalayamiyor olabilir bu durumda biraz sagıp boşaltıp sonrasında emzirebilirsin ben öyle yaptım işte yaradi.
Allahım sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin canimBenimde şimdi tüm işlemlerim yapıldı sayılır ameliyathane dolu boşalmasını bekliyoruz.
Hi bide sicak su torbası koyun goguslerinize kızlar. Sicak banyo yapamiyorsaniz. O şişliği alsın. Azcik sağın önden, arkadaşların dediği gibi.Ne yapacz ya
Sağlıkla inşallah cnmBenimde şimdi tüm işlemlerim yapıldı sayılır ameliyathane dolu boşalmasını bekliyoruz.