2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar iyi geceler bugün saat 16.40ta bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım çok şükür mememi tuttu sütüm geldi altını pisletti çok yoğunum yazamadım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hiç korkmayın sezaryen epidural çok konforlu gerçekten🤲🌸
Gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı evlat olsun çok endiseliydin rabbim korktuğunu yaşatması çok şükür 🤲

Merhaba Hanımlar.. Doğum yaptım ben🙂Sezaryenim zor geçti çok ağrım oldu hala da var ama dünyalar tatlısı bu kızım oldu.Rabbim doğuma yapacakların yardımcısı olsun🙏🙏

Birileri 5 temmuz bebişini sormuş ☺️
Biraz geç kaldım teyzelerim🧿

Kızlar iyi geceler bugün saat 16.40ta bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım çok şükür mememi tuttu sütüm geldi altını pisletti çok yoğunum yazamadım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hiç korkmayın sezaryen epidural çok konforlu gerçekten🤲🌸
Gözünüz aydın kızlar 🌺 Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰

Aaa Gözünüz aydın. Saglikla büyütün inşallah 🙏

Yaa bir minik tavşan varmış burada 😍
Gözün aydın canım ☺️
Bana hurma ye dedi sguat çek dedi. Ve suni sancı teklif etti. Ilgınc bir şekilde yerleri elimle sildim deyip o gün doğumu başlayan çok kişi olmuş. tabi patron bebek hazır olunca hormon salgiliyor dedi ayrıca yapicak birşey yok ama beni pazartesiye kadar beklicek galiba son çünkü kilosu ilerde
Evet o yer silme olayını ben de duydum çok denesem mı acaba diyorum 😄
Protein agirlikli beslendim tahin helvasi tahin pekmez yedim duzenli soda ictim ya aslinda standart seyler kendimden cok bebeme yaradi yedigim hersey cok sukur
Benim de bir iştahım açılsa neler yerim ama yok 🤷🏻‍♀️😄 Bu kadar yemeye iyi bile büyüttüm çocuğu en azından normal bebek boyutlarında 😂

Sağlıkla büyüsün bebekleriniz.🥰 Gazsız uykucu bebisler olsunlar inşallah 🤲😊

Günaydın Kızlar.. Benim bebek sol memeden emiyor.Ne yaptıysam sağ memeyi tutmadı.Solum da ağrımaya başladı daha ilk günden (ne yapmalıyım? krem vs.)
Bide sağ göğsümü tutması için ne önerirsiniz?
Canım sag gogsunu tutamama sebebi hakkinda fikrin var mi? Mesela eger cok dolu ve gergin ise ucunu yakalayamiyor olabilir bu durumda biraz sagıp boşaltıp sonrasında emzirebilirsin ben öyle yaptım işte yaradi.

Canim gözün aydın 😊 maşallah sen de kavuştun bebeğine. Darısı başımıza inşallah.
Epidural sezeryan ile spinal sezeryan farklı şeyler mi acaba?

Günaydın Kızlar.. Benim bebek sol memeden emiyor.Ne yaptıysam sağ memeyi tutmadı.Solum da ağrımaya başladı daha ilk günden (ne yapmalıyım? krem vs.)
Bide sağ göğsümü tutması için ne önerirsiniz?
Günaydın. Bak resim atıyorum böyle dene birde.

Eklentiler

• Screenshot_20210706_082803.jpg
    Screenshot_20210706_082803.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 75
Canım sag gogsunu tutamama sebebi hakkinda fikrin var mi? Mesela eger cok dolu ve gergin ise ucunu yakalayamiyor olabilir bu durumda biraz sagıp boşaltıp sonrasında emzirebilirsin ben öyle yaptım işte yaradi.
Sezaryenim çok çok ağır geçti canm.Ağrılarım feciydi dünden beri, hala da var.Sol bebeden sağa alamadım ağrıdan.Sanırım sola alıştı dünden beri

X