2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Merhaba Hanımlar.. Doğum yaptım benSezaryenim zor geçti çok ağrım oldu hala da var ama dünyalar tatlısı bu kızım oldu.Rabbim doğuma yapacakların yardımcısı olsun
Hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 1 haftaya toparlarsın canım kendini zorlama dikişlerine zarar verme yeter benim de sezaryen sonrası çok zor oldu bir haftaya kendim yatıp kalkabilecek duruma gelmiştim

Gözünaydın canım çok şükür sağlıkla kavuştun sende sağlıkla sıhhatle büyüt yavrunu. Darısı bekleyen arkadaşlarımıza inşallah

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Bendee safak 25 gün
Maşallah şafak 17 de. Bakalım her an hersey ola bilir
Doğurmaya kardan biri de benim iki gecedir ağrıdan uyuyamıyorum.normal dedi doktor ama bana cok geliyir bu sanci bile dogum anı bakalm neler olacak
Bende geceden beri uyuyamadım ağrılardan. Hastaneye geldim nst çektirmeye. Sancım çıkıyor ama düzenli değil. Ve gece ağrılarımda kalmadı (uçtu gitti)

Yok yok,ilk ve tek olsun rica ediyorum Allah isteyene versin
Saglikla büyütün bebisinizi Gorunce yazmak istesim,ilk dogum sezeryan sanirim,sizin tercihiniz mi oldu. Benimde ilk gebelik kan sulandirici falan da kullaniyorum ,acaba direkt doktordan sezeryan mi istesem diye dusunuyorum. Garip mi olur cok kararsizim

Sezaryen olan arkadaşlar, sezaryenden kaç saat sonra bir şeyler yiyip içtiniz? Bir de ne yenip ne içiliyor ?

Kac çıktı canım sancin.

Yok yok,ilk ve tek olsun rica ediyorum Allah isteyene versin
Öyle diyenleri çok gördüm cnm. Arkadaşım bile (ben ikinciye hamileyim o zmn lari oda yeni doğum yapmıştı). Bana dedimki sen salaksın nasıl bir daha dogurursun ben istemiyorum dedi. Ve beni solladı bile bu şuan ki duyguların. Unutup gideceksin

Gozun aydin geliyor belki bebis
Yok cnm, hastaneye geldim uçtu gitti sancılar, ama yinede 60 in üstünde. Alt taraf yumsamis. düzenli değil daha sancılarım.

Bende dun aynı oldum birkere 70 çıktı sadece. Hatta alet mi bozuk diye dusundum. Kendi doktoruna değil hastaneye mi gidiyorsun artik
36. Haftayi geçtimi hastaneye gönderiyorlar.
Ama randevum yarın daha.

Biraz benim tercihim biraz da şartlar diyim.Ama şunu söyleyim durumunuz müsaitse normal yapın.Sezaryen gerçekten çok ağrılı bir süreçmiş.İlk doğumum benim de.Kan sulandırıcıyı bir gün önceden bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…