- 15 Şubat 2021
- 2.079
- 2.322
Hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 1 haftaya toparlarsın canım kendini zorlama dikişlerine zarar verme yeter benim de sezaryen sonrası çok zor oldu bir haftaya kendim yatıp kalkabilecek duruma gelmiştimMerhaba Hanımlar.. Doğum yaptım benSezaryenim zor geçti çok ağrım oldu hala da var ama dünyalar tatlısı bu kızım oldu.Rabbim doğuma yapacakların yardımcısı olsun
Amin canımDoğru eve gelip gitmesi daha zor Allahım hiç birimizi evlatlarımızla sınamasın
Doğum yapalı 13 gün oldu şimdi de hamileliğimi özlüyorum tadını çıkar canım doğurup gözünün önünde olması bambaşka ama aynı bedende olmak da çok güzeldiHamileliği çok sevdim ama artık doğsun diye bekliyorum
Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin sağlıkla büyüt inşallahBirileri 5 temmuz bebişini sormuş
Biraz geç kaldım teyzelerim
Gözünaydın canım çok şükür sağlıkla kavuştun sende sağlıkla sıhhatle büyüt yavrunu. Darısı bekleyen arkadaşlarımıza inşallahKızlar iyi geceler bugün saat 16.40ta bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım çok şükür mememi tuttu sütüm geldi altını pisletti çok yoğunum yazamadım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hiç korkmayın sezaryen epidural çok konforlu gerçekten
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar iyi geceler bugün saat 16.40ta bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım çok şükür mememi tuttu sütüm geldi altını pisletti çok yoğunum yazamadım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hiç korkmayın sezaryen epidural çok konforlu gerçekten
Oyyyy maşallah kuzucuğa hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahBirileri 5 temmuz bebişini sormuş
Biraz geç kaldım teyzelerim
Maşallah şafak 17 de. Bakalım her an hersey ola bilirBendeesafak 25 gün
Bende geceden beri uyuyamadım ağrılardan. Hastaneye geldim nst çektirmeye. Sancım çıkıyor ama düzenli değil. Ve gece ağrılarımda kalmadı (uçtu gitti)Doğurmaya kardan biri de benim iki gecedir ağrıdan uyuyamıyorum.normal dedi doktor ama bana cok geliyir bu sanci bile dogum anı bakalm neler olacak
Saglikla büyütün bebisiniziYok yok,ilk ve tek olsun rica ediyorumAllah isteyene versin
Kac çıktı canım sancin.Maşallah şafak 17 de. Bakalım her an hersey ola bilir
Bende geceden beri uyuyamadım ağrılardan. Hastaneye geldim nst çektirmeye. Sancım çıkıyor ama düzenli değil. Ve gece ağrılarımda kalmadı (uçtu gitti)
Öyle diyenleri çok gördüm cnm. Arkadaşım bile (ben ikinciye hamileyim o zmn lari oda yeni doğum yapmıştı). Bana dedimki sen salaksın nasıl bir daha dogurursun ben istemiyorum dedi. Ve beni solladı bileYok yok,ilk ve tek olsun rica ediyorumAllah isteyene versin
Hastaneye geldim ağrılarım uçtu gitti yinede 60 in üstünde.Kac çıktı canım sancin.
Gozun aydin geliyor belki bebisHastaneye geldim ağrılarım uçtu gitti yinede 60 in üstünde.
Gece çok fenaydim
Bende dun aynı oldum birkere 70 çıktı sadece. Hatta alet mi bozuk diye dusundum. Kendi doktoruna değil hastaneye mi gidiyorsun artikHastaneye geldim ağrılarım uçtu gitti yinede 60 in üstünde.
Gece çok fenaydim
Yok cnm, hastaneye geldim uçtu gitti sancılar, ama yinede 60 in üstünde. Alt taraf yumsamis. düzenli değil daha sancılarım.Gozun aydin geliyor belki bebis
36. Haftayi geçtimi hastaneye gönderiyorlar.Bende dun aynı oldum birkere 70 çıktı sadece. Hatta alet mi bozuk diye dusundum. Kendi doktoruna değil hastaneye mi gidiyorsun artik
Biraz benim tercihim biraz da şartlar diyim.Ama şunu söyleyim durumunuz müsaitse normal yapın.Sezaryen gerçekten çok ağrılı bir süreçmiş.İlk doğumum benim de.Kan sulandırıcıyı bir gün önceden bıraktım.Saglikla büyütün bebisiniziGorunce yazmak istesim,ilk dogum sezeryan sanirim,sizin tercihiniz mi oldu. Benimde ilk gebelik kan sulandirici falan da kullaniyorum ,acaba direkt doktordan sezeryan mi istesem diye dusunuyorum. Garip mi olur cok kararsizim