2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı evlat olsun çok endiseliydin rabbim korktuğunu yaşatması çok şükür

Merhaba Hanımlar.. Doğum yaptım benSezaryenim zor geçti çok ağrım oldu hala da var ama dünyalar tatlısı bu kızım oldu.Rabbim doğuma yapacakların yardımcısı olsun

Birileri 5 temmuz bebişini sormuş
Biraz geç kaldım teyzelerim

Gözünüz aydın kızlar Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Aaa Gözünüz aydın. Saglikla büyütün inşallah

Yaa bir minik tavşan varmış burada
Gözün aydın canım
Evet o yer silme olayını ben de duydum çok denesem mı acaba diyorum
Protein agirlikli beslendim tahin helvasi tahin pekmez yedim duzenli soda ictim ya aslinda standart seyler kendimden cok bebeme yaradi yedigim hersey cok sukur
Benim de bir iştahım açılsa neler yerim ama yok Bu kadar yemeye iyi bile büyüttüm çocuğu en azından normal bebek boyutlarında

Sağlıkla büyüsün bebekleriniz. Gazsız uykucu bebisler olsunlar inşallah

Canım sag gogsunu tutamama sebebi hakkinda fikrin var mi? Mesela eger cok dolu ve gergin ise ucunu yakalayamiyor olabilir bu durumda biraz sagıp boşaltıp sonrasında emzirebilirsin ben öyle yaptım işte yaradi.

Canim gözün aydın maşallah sen de kavuştun bebeğine. Darısı başımıza inşallah.
Epidural sezeryan ile spinal sezeryan farklı şeyler mi acaba?

Günaydın. Bak resim atıyorum böyle dene birde.

Eklentiler

• Screenshot_20210706_082803.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 75
Canım sag gogsunu tutamama sebebi hakkinda fikrin var mi? Mesela eger cok dolu ve gergin ise ucunu yakalayamiyor olabilir bu durumda biraz sagıp boşaltıp sonrasında emzirebilirsin ben öyle yaptım işte yaradi.
Sezaryenim çok çok ağır geçti canm.Ağrılarım feciydi dünden beri, hala da var.Sol bebeden sağa alamadım ağrıdan.Sanırım sola alıştı dünden beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…