2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289

Gözün aydın canım Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Gözün aydın canım hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Hepinize çok teşekkür ederim. Alıntılayamadıklarım olabilir. Çok sağolun. Doğum yapanlar Allah analı babalı büyütsün. Doğum yapmayanlar da sağlıkla yavrularına kavuşsun inşallah.

Benimki de ayno ne mama alıyor ne meme. Oğlum emmek ister tutamazdı bu hanım da tutuyor ama lütfedip emmiyor

3.5 u gecmisti canim ikiser hafta onde boyu kilosu en son boyu 40 haftaya uyumluydi kilosuda 39 filandi
Oo masalalh şöyle bakalim neler yedin canımız çekmez merak etme edersede 38 haftada eserdim diye tarihe yazarım
Kızzzz bizi takmıolar 5 kişiler 1 taneside iyiyim doğurdum demedi
Hee dimi onlar canının derdin de ama bakalim biz doğurunca napacagiz bugün int doğum belirtilerini baktım tobe hiç biri bende yok anam bu kız içerden 2 yaşındaki çıkacak napacak

Kizlar hayirli geceler. Bisey sorucam sma komik tuhaf olacak. 1.5 aydir fark ediyoeum gaz cikardigimda veya tuvalete gittigimde cok kötü bir koku geliyr. Bu bir türlü gecmedi. Simdiye kadsr öyle birsey yoktu. Ya sey kokusu gibi. Bisey kalirda küflenir ya veya yumurta kokusu düsünün. Sizlerden birindede böyle bisey vaemi nornalmi bilmiyorum ama hic böyle olmsmistim

ayyy gelmesini bu kadar bekliyon ya o yüzfen uzun sürüyor

En sona ben getirecem gibi duruyor

Bana hurma ye dedi sguat çek dedi. Ve suni sancı teklif etti. Ilgınc bir şekilde yerleri elimle sildim deyip o gün doğumu başlayan çok kişi olmuş. tabi patron bebek hazır olunca hormon salgiliyor dedi ayrıca yapicak birşey yok ama beni pazartesiye kadar beklicek galiba son çünkü kilosu ilerde

Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım gözün aydın

Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…