Bizim de niyetimiz o yönde aynı fikirdeyizYok yok,ilk ve tek olsun rica ediyorumAllah isteyene versin
Hey maşallah neyle besledin bu bebeğiEn son bakildiginda 3.5u gecmisti canim gununde olursa 4.5 u gecer dedi doktor
Ooo demiyeyim simdi canin cekerBizim de niyetimiz o yönde aynı fikirdeyiz
Hey maşallah neyle besledin bu bebeği
Kız hamilelikte iştahım zaten hiç olmadı hazır olanı da son haftalarda sıcaktan kaybettim zorla yemek yiyorum canım istemez yani sen söyleOoo demiyeyim simdi canin ceker
Beni unutuyorsun heralde. 26 sina gün verdi benim doktorumgerçi bu işler tarihe bakmiyor da
Hayırlı olsun canim. Güle güle büyüt bebeğini. Benim ilk kızım 37. Haftada alınmıştı. 2950 gram 48 cm di. Minnacicik oluyorlar, kiyafetleri hep kocaman geliyor. Ama korkma hemencecik büyür bebişin
Gözün aydın canımRabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Hepinize çok teşekkür ederim. Alıntılayamadıklarım olabilir. Çok sağolun. Doğum yapanlar Allah analı babalı büyütsün. Doğum yapmayanlar da sağlıkla yavrularına kavuşsun inşallah.Gözün aydın canım hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Benimki de ayno ne mama alıyor ne meme. Oğlum emmek ister tutamazdı bu hanım da tutuyor ama lütfedip emmiyorKızlar bebem hiç emmiyor kafayı yicem. Memeyle savaşıyor resmen ağzına aliyor 2 3 kere çekiyor bırakıp bağırmaya başlıyor. Sarılık değeri düşmeyecek emmiyor mama da almıyor resmen ağzını kilitliyor. Süt de var süt gelmiyor o yüzden kızıyor desem o da değil.
Neden almıyor olabilir memeyi? Napcam ben buna?
Oo masalalh şöyle bakalim neler yedin canımız çekmez merak etme edersede 38 haftada eserdim diye tarihe yazarım3.5 u gecmisti canim ikiser hafta onde boyu kilosu en son boyu 40 haftaya uyumluydi kilosuda 39 filandi
Hee dimi onlar canının derdin de ama bakalim biz doğurunca napacagiz bugün int doğum belirtilerini baktım tobe hiç biri bende yok anam bu kız içerden 2 yaşındaki çıkacak napacakKızzzz bizi takmıolar 5 kişiler 1 taneside iyiyim doğurdum demedi
Bu işler hiç belli olmuyo
Açılma yoksa da olduracaksin oynaya oynaya
Ben de şimdi hastaneden geldim kızlar ne sancı var ne bebiş kanala girmiş yani doğuma dair hiç belirti yokhadi hayırlısı. 3350 gram olmus poncigim.
Bu arada doktora dedim ki normal doğum istiyorum ya doğumu tetiklemek ya da kolaylaştırmak için diyelim neler önerirsiniz dedim. Bana diyo ki bunlar hiç bilimsel şeyler değil ki bu hormonla alakalı vücut ne zaman hazır olursa hormonu salgılar . Dedim biliyorum tabi ki yani tetiklemek derken hani yürüyüş yapın merdiven inin çıkın falan derler ya doğumum kolay olsun istiyorum o anlamda soruyorum dedim. Dua et dedi banaBunlar bilimsel şeyler değil diyip dua et demesi çok tuhaf geldi Zaten her gün dua ediyorum hayırlı sağlıklı kolay bir doğumum olsun diye onun yeri çok ayrı ama diğerlerine bunlar bilimsel şeyler değil diyip tavsiye olarak dua et demesine güldüm baya
En sona ben getirecem gibi duruyorGelir gelir beklicegiz. Hayırlısı işte... Bakalım kim sona kalacak.
Bebislerimiz biliyor geleceği zamanı cnm. Sen merak etme
Önce herkesi telaşa soktun şimdi 0 sancızaten hep öyle olur. Oğlunu doktorlar zorla getirecek sonunda
Allah yardımcın olsun. Zor cnm. Benim kızımda 2 yaşındaydı ikinci kızım için hastaneye gittiğimde çok zor gelmişti. Birde iki gün sürünce dogumum, bana küsmüstü
As hayırlısı. Yerleşme ve asaga inme sancısı dır. Benimde var. Helede geceleri hiç durduruyor. İç çamaşırı bile giyinmek istemiyorum. O bölgeye birsey degmesini
Benimde 36+236+2 cnm
Hakikaten bugn doğuranlar nie yazmadı
Küselim
Ay masallah allah bagislasinBirileri 5 temmuz bebişini sormuş
Biraz geç kaldım teyzelerim
Maşallah tavşancık Allah sağlıklı uzun ömürler versinBirileri 5 temmuz bebişini sormuş
Ayy masallah yerim ya ne kadar tatliBirileri 5 temmuz bebişini sormuş
Allah'ım bağışlasın canım maşallah en çok seni merak ettim bugünBirileri 5 temmuz bebişini sormuş
Bana hurma ye dedi sguat çek dedi. Ve suni sancı teklif etti. Ilgınc bir şekilde yerleri elimle sildim deyip o gün doğumu başlayan çok kişi olmuş. tabi patron bebek hazır olunca hormon salgiliyor dedi ayrıca yapicak birşey yok ama beni pazartesiye kadar beklicek galiba son çünkü kilosu ilerdeBu işler hiç belli olmuyo
Açılma yoksa da olduracaksin oynaya oynaya
Ben de şimdi hastaneden geldim kızlar ne sancı var ne bebiş kanala girmiş yani doğuma dair hiç belirti yokhadi hayırlısı. 3350 gram olmus poncigim.
Bu arada doktora dedim ki normal doğum istiyorum ya doğumu tetiklemek ya da kolaylaştırmak için diyelim neler önerirsiniz dedim. Bana diyo ki bunlar hiç bilimsel şeyler değil ki bu hormonla alakalı vücut ne zaman hazır olursa hormonu salgılar . Dedim biliyorum tabi ki yani tetiklemek derken hani yürüyüş yapın merdiven inin çıkın falan derler ya doğumum kolay olsun istiyorum o anlamda soruyorum dedim. Dua et dedi banaBunlar bilimsel şeyler değil diyip dua et demesi çok tuhaf geldi Zaten her gün dua ediyorum hayırlı sağlıklı kolay bir doğumum olsun diye onun yeri çok ayrı ama diğerlerine bunlar bilimsel şeyler değil diyip tavsiye olarak dua et demesine güldüm baya
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım gözün aydınKızlar iyi geceler bugün saat 16.40ta bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım çok şükür mememi tuttu sütüm geldi altını pisletti çok yoğunum yazamadım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hiç korkmayın sezaryen epidural çok konforlu gerçekten
Maşallah sübhanallah rabbim esirgesin. Sağlıkla büyüsun tavşancıkBirileri 5 temmuz bebişini sormuş
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar iyi geceler bugün saat 16.40ta bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım çok şükür mememi tuttu sütüm geldi altını pisletti çok yoğunum yazamadım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hiç korkmayın sezaryen epidural çok konforlu gerçekten