Hiç birinden de ses çıkmadıHakikaten bugn doğuranlar nie yazmadı
Küselim
Bizde mi yesek napsakHurma yemeye başladım acaba o mu neden oldu bu sancilara ah ah hersey belirsiz
Evet ya sabahtan beri bekliyoruz ama kimse yazmadı. İnşallah bebeklerini öpüp koklamaktan fırsat bulamiyorlardir öyle düşünelimNerde bu doğuranlar, ses soluk çıkmıyor. İnşallah iyilerdir
Uyutmaya ve emzirmeye çalışmaktan diyelim,insanlıktan çıktım kaç gündürEvet ya sabahtan beri bekliyoruz ama kimse yazmadı. İnşallah bebeklerini öpüp koklamaktan fırsat bulamiyorlardir öyle düşünelim
İnsallah öyledir. 5 kişiydi sanirim bugün sezeryan olacaklar. Huc birinden tik yokEvet ya sabahtan beri bekliyoruz ama kimse yazmadı. İnşallah bebeklerini öpüp koklamaktan fırsat bulamiyorlardir öyle düşünelim
Uyuyunca insan boşlukta mi hissediyor kendiniUyutmaya ve emzirmeye çalışmaktan diyelim,insanlıktan çıktım kaç gündürşimdi uyuyor ve masterchef izleyip burayı okuyorum çok tuhaf geliyor
Evet 5 kişi diye hatırlıyorum ben de hiç ses yokİnsallah öyledir. 5 kişiydi sanirim bugün sezeryan olacaklar. Huc birinden tik yok
Ay valla henüz öyle hissetmiyorumUyuyunca insan boşlukta mi hissediyor kendini
Evet 5 kişi diye hatırlıyorum ben de hiç ses yok
Oh sen de keyif yap senin ilk çocuktu sanırım dimi başka çocuk yoksa sen de dinlenAy valla henüz öyle hissetmiyorumçünkü ya uyuyor ya ağlıyor uyuyunca rahatlıyorum
Dindenmi çıkaracağız yoksa gruptanmi5 temmuzda doğuranları afaroz ediyoruz
Yok yok,ilk ve tek olsun rica ediyorumOh sen de keyif yap senin ilk çocuktu sanırım dimi başka çocuk yoksa sen de dinlen
En son bakildiginda 3.5u gecmisti canim gununde olursa 4.5 u gecer dedi doktorne kadar oldu canım kilosu kızçenin
3.5u gecmisti canim 2 hafta ondeydiBen gerekli boyutlara kadar büyütüp durdum bebemiSeninki ne kadar oldu?
3.5 u gecmisti canim ikiser hafta onde boyu kilosu en son boyu 40 haftaya uyumluydi kilosuda 39 filandiSenin bebişim kilosu kaç Şuan doktorun ne diyor boy kilo olarak
Kızzzz bizi takmıolar 5 kişiler 1 taneside iyiyim doğurdum demediDindenmi çıkaracağız yoksa gruptanmi