- 11 Ağustos 2018
- 1.987
- 2.204
- 28
Amin canım insallah onlar bizim mucizemiz rabbimin bize verdiği en güzel hediyeÇok şükür Allahıma ben hiç inanmazdım bi bebeğim olcağına her gün rüya gibi her gün şükür ediyorum AllahımaAllah evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah
Teşekkür ederiz allah razı olsun canım
maşallah ne de güzel yakışmış yavruya yerim
allah razı olsun canımOYuy maşallah suphan Allah
Allah razı olsun canımOyy maşallah kuzuya ya nasılda tatlı çıkmış
Gözünaydın olsun canım insallah ekince gelcek süt yok diye emzirmemezlik yapma tutuyorsa emsin bebiş gelir bol bol su sıvı tüket tavuk corbası iç tavuk haşla ye tahin pekmez karıştır helva ye tahin helvası kuru meyveler yeKızlar merhaba ben hep yazmasamda okuyorum sizleri.. 2 gün önce sezeryan oldum. Aslında korkulacak birşey değil.. olacak olanlar kendini rahat bıraksın doktoruna güvensin. Sadece inanılmaz ödemim var onunda 10 güne gideceğini söyledi doktorum.. birde ilk gün süt vardı ama şu an hiç yok aptamil aldık mecburen..
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar slm ben dün 15.50 de bebeğimi kucağıma aldım normal doğumla çpk şükür. Darısı sizlere inş kolayca doğar bebişleriniz. Saat 14 gibi nst için geldim hastaneye 30 du nst 3 cm açıklık vardı 15.50 de doğdu bin şükür.
AynenDoğursak dert
Doğurmasak dert diyosn yani
Amin canım valla iyi olsun yeter ki dedik ama ben servise çıktığımda durumum çok çok iyi değildi sadece hayatın tehlikede değil artık dediler. En çok korktuğum şey bebeklerin bakımıydıAlacaksin canim hiç merak etme onlar çok güclu bende 28h da ciger gelistirici oldum . Hiç sikinti stres yapma 1 haftaya kadar herşey normala doner eve donersin bebişlerle allah uzun omur saglik nasip etsin yavrularina
İnş canım inşGözün aydın kuzumAllah analı babalı büyütsün ayy ins bende böyle dogururum
Gözün aydın canım nasilsiniz bebek nasılKızlar slm ben dün 15.50 de bebeğimi kucağıma aldım normal doğumla çpk şükür. Darısı sizlere inş kolayca doğar bebişleriniz. Saat 14 gibi nst için geldim hastaneye 30 du nst 3 cm açıklık vardı 15.50 de doğdu bin şükür.
Amin canım cümlemizinkini inşGözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah
İyiyiz canım şuan emme dışında bir sounumuz yok hamdolsunGözün aydın canım nasilsiniz bebek nasıl
Bugün doğuma gidecek arkadaşlar Rabbim kolaylık versin, bebislerinizi alıp evinize götürmeyi nasip etsin inşallah
Aynen öyle vallaAmin canım insallah onlar bizim mucizemiz rabbimin bize verdiği en güzel hediye
İnşallah canım alıp eve getirirsiniz bugun bebisiniziGünaydın kızlar
Doğum yapacaklar bir avazda inşallahhh
Doğumu bekleyenler hayırlı vakitte gelsin bebişler
İnşallah bu gün bizde taburcu olabiliriz kesin bi bilgi yok ama çok heyecanlıyımmm
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar slm ben dün 15.50 de bebeğimi kucağıma aldım normal doğumla çpk şükür. Darısı sizlere inş kolayca doğar bebişleriniz. Saat 14 gibi nst için geldim hastaneye 30 du nst 3 cm açıklık vardı 15.50 de doğdu bin şükür.
Allahim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canimKızlar merhaba ben hep yazmasamda okuyorum sizleri.. 2 gün önce sezeryan oldum. Aslında korkulacak birşey değil.. olacak olanlar kendini rahat bıraksın doktoruna güvensin. Sadece inanılmaz ödemim var onunda 10 güne gideceğini söyledi doktorum.. birde ilk gün süt vardı ama şu an hiç yok aptamil aldık mecburen..
Çok teşekkür ederim cevabın için canım bende yazdım ni bilmiyorum ama maşallah Allah analı babalı büyütsün gözün aydınMerhaba hurma yiyordum düzenli ve perine masajı yapmıştım maalesef yırtıldı çıkarken dikiş var o yüzdensuyum geldikten sonra doktorum hastane koridorunda turlattı bir de çömelme hareketi yaptım ara ara
Cevap verildi mi bilmiyorum ama tuvalettim var ama çıkmıyor diye bağırıyordum bebek geliyormuş haberim yokmuş. Kafası gelmiş minnağımın ben tuvaleten çıkmamıştım