2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Çok şükür Allahıma ben hiç inanmazdım bi bebeğim olcağına her gün rüya gibi her gün şükür ediyorum Allahıma Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah
Amin canım insallah onlar bizim mucizemiz rabbimin bize verdiği en güzel hediye

Oyy maşallah kuzuya ya nasılda tatlı çıkmış
Allah razı olsun canım
Gözünaydın olsun canım insallah ekince gelcek süt yok diye emzirmemezlik yapma tutuyorsa emsin bebiş gelir bol bol su sıvı tüket tavuk corbası iç tavuk haşla ye tahin pekmez karıştır helva ye tahin helvası kuru meyveler ye

Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah

Alacaksin canim hiç merak etme onlar çok güclu bende 28h da ciger gelistirici oldum . Hiç sikinti stres yapma 1 haftaya kadar herşey normala doner eve donersin bebişlerle allah uzun omur saglik nasip etsin yavrularina
Amin canım valla iyi olsun yeter ki dedik ama ben servise çıktığımda durumum çok çok iyi değildi sadece hayatın tehlikede değil artık dediler. En çok korktuğum şey bebeklerin bakımıydı

Gözün aydın sağlıkla büyüsun bebeğin inşallah. Maşallah acilman hızlı olmuş galiba ilk dogummuydu
[/QUOTE]
Yok canım 2. İlkinde 10 yatış oldu suyum gelmişti. 12 de suni verdiler 16 da doğmuştu. Onda 4 saatte gelişen olay bunda 10 dk da ilerledi

Gözün aydın canım nasilsiniz bebek nasıl

Bugün doğuma gidecek arkadaşlar Rabbim kolaylık versin, bebislerinizi alıp evinize götürmeyi nasip etsin inşallah

Günaydın kızlar
Doğum yapacaklar bir avazda inşallahhh
Doğumu bekleyenler hayırlı vakitte gelsin bebişler
İnşallah bu gün bizde taburcu olabiliriz kesin bi bilgi yok ama çok heyecanlıyımmm
İnşallah canım alıp eve getirirsiniz bugun bebisinizi

Kızlar bende de acayip bir enerji . Ama çoğunluk gibi temizlikte kullanmadım bu enerjiyi Acayip geziyorum . Evde oturmadim bütün hafta . Umarım doğum öncesi gelen enerji değildir bu

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Allahim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canim boll su iç hem süt yapar hem de ödemi attırır canım. Gene sütun vardır. Yok diye bişey yok. Sadece uykusuzlukta yorgunlukta azalır, bol bol duş al, sicak su tut göğsüne.

Çok teşekkür ederim cevabın için canım bende yazdım ni bilmiyorum ama maşallah Allah analı babalı büyütsün gözün aydın. Şimdi kontrolüm var dr a söyleyeceğim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…