Cnm Allah analı babalı büyütsünKızlar slm ben dün 15.50 de bebeğimi kucağıma aldım normal doğumla çpk şükür. Darısı sizlere inş kolayca doğar bebişleriniz. Saat 14 gibi nst için geldim hastaneye 30 du nst 3 cm açıklık vardı 15.50 de doğdu bin şükür.
Neyseki herif okumuor bunlarıkizlarada olur annesi .
Ayy sorma kuzum... Acı mide yakıor 2 aydıe yemiorm ama dün bildiğin yani cnm çekti.. Bebeğede sinirliydim hareketlersen dolayı.. Battı balık yan gider didim veeee yedm..
Yk doğurmadm
Canım bana da epidural yapmadılar suni sancıyı saatlerce çektim yeri göğü inlettim en son yalvarıyordum alın bebeği diye normal sancıyı bilmiyorum ama suni sancıyı öyle çekmek çok fenaydı yine de çocuk çıktığı gibi tüm acılar bitiyor ya garip bir sarhoşluk oluyor hayatımın en güzel hissiydiSanırım dozunu ayarlayamadiklarinda öyle oluyor ya o konuda anestezi uzmanına kalıyor artık öncesinde sorarım ben de böyle bir durum olabilir mi diye. Normalde epidural düşünmüyordum ama geçen hafta doğumhanenin içinde nstye bağlanıp yan odadaki kadının bagirislarini duyunca epidural olurum en kotu ya ne olacak sanki diyorumBugün kontrole gittiğimde doktorumla konuşacağım ben de. Teşekkür ederim
İnsanı merakta bırakıyorsun burda nerede bu kız diyeAyy sorma kuzum... Acı mide yakıor 2 aydıe yemiorm ama dün bildiğin yani cnm çekti.. Bebeğede sinirliydim hareketlersen dolayı.. Battı balık yan gider didim veeee yedm..
Sonuç? Hem yan gittim hem battm bütüm gece
Sana neden epidural yapmadılar canım sen mi istemedin?Canım bana da epidural yapmadılar suni sancıyı saatlerce çektim yeri göğü inlettim en son yalvarıyordum alın bebeği diye normal sancıyı bilmiyorum ama suni sancıyı öyle çekmek çok fenaydı yine de çocuk çıktığı gibi tüm acılar bitiyor ya garip bir sarhoşluk oluyor hayatımın en güzel hissiydi
Onu da anestezi uzmanı ayarlasin artıkBana ikinci dogumda biraz fazla verildi tabi fazla uyusma oldu sonra o sekilde doguramayacagim icin biraz azalttilar ayarlandi kisa sure sonra dogum basladi zaten
Canım sütünü sağ şırınga ile ver en azından sarılık riski azalsin benim de ilk başlarda tutamadı ama sürekli verdim memeyi alıştı sonra ,o zamana kadar şırınga ile takviye verdimKızlar bebem hiç emmiyor kafayı yicem. Memeyle savaşıyor resmen ağzına aliyor 2 3 kere çekiyor bırakıp bağırmaya başlıyor. Sarılık değeri düşmeyecek emmiyor mama da almıyor resmen ağzını kilitliyor. Süt de var süt gelmiyor o yüzden kızıyor desem o da değil.
Neden almıyor olabilir memeyi? Napcam ben buna?
İnşallah canımhadi ins bebiş kilosunu tamamlamıştır da cikarsnz canım
Bende burdayım cnm. Yalnız değilsin. Bakalım sona kim kalacakGünaydın
Heeeee doğurun doğurun hepiniz doğurun
Ben burda bostan korkuluğuyum sanki
Tek bırakın beni
5 temmuz annelerisağlıkla alın kuzularınızı kucaklarınıza inşallah
Sen strese girersen bebeginde anlıyor cnm. Sabırla alıp emzirme çeksin. Ağzının içine bak böyle benek benek birseyler var mı diye. Pamuklasma deniliyor tr de oda agri yapar.Kızlar bebem hiç emmiyor kafayı yicem. Memeyle savaşıyor resmen ağzına aliyor 2 3 kere çekiyor bırakıp bağırmaya başlıyor. Sarılık değeri düşmeyecek emmiyor mama da almıyor resmen ağzını kilitliyor. Süt de var süt gelmiyor o yüzden kızıyor desem o da değil.
Yaa neden bu aceleee nedeeeenYk doğurmadm
Şuraya kızlar bem doğurdummmmmm
Yazmak isterdim ama ı ıh
Doğuranları kıskanmakla meşgulüm
Gazı var gibi hareketler yapiyor mu canim? Ayakta piş piş yapar gibi hafif sallayarak emzirmeyi dene. Bütün kontrolleri yapıldı mi canım? Kulağı ağrıyor olabilir mi aklima o da geldiKızlar bebem hiç emmiyor kafayı yicem. Memeyle savaşıyor resmen ağzına aliyor 2 3 kere çekiyor bırakıp bağırmaya başlıyor. Sarılık değeri düşmeyecek emmiyor mama da almıyor resmen ağzını kilitliyor. Süt de var süt gelmiyor o yüzden kızıyor desem o da değil.
Ykkk kızzzzz doğuma girmeden önce bileİnsanı merakta bırakıyorsun burda nerede bu kız diye
Sana neden epidural yapmadılar canım sen mi istemedin?
Onu da anestezi uzmanı ayarlasin artık
Sen benden önce doğuracanBende burdayım cnm. Yalnız değilsin. Bakalım sona kim kalacak
Sen strese girersen bebeginde anlıyor cnm. Sabırla alıp emzirme çeksin. Ağzının içine bak böyle benek benek birseyler var mı diye. Pamuklasma deniliyor tr de oda agri yapar.
Ne bu acele diyen doğuma gidiyorYaa neden bu aceleee nedeeeen
Gerçekten ben de ilk doğumdan önce sizin gibiydim kızlar.gmz41 sonra bi pismaaan oldummki yani. Keşke bir ay daha kalsaydı içimde dedim
Tamam bebek kokusu ona kavuşma falan muhteşem ama benim doğum yaptığım sene de tıpkı bu yıl gibi aşırı sıcaktı.
Çocuk emzik yerine beni tutmuştu bideBi deri bi kemik kalmıştım. O yüzden soruyorum size emin misiniz kizlar?
Bende 6 aylık olsun sonra dedim bende korkuyorum ya kimi doktor iyi kimisi kötü diyor bilmiyorum kafam karıştı yarın saglik ocagına aşıya götürcem bakalim ona sorcam o ne öneriyorBen olmadim canim. Kadin dogum doktorum diyor ki eylul gibi hastalik artar o zamana kadar bekle o zaman ol.
cocuk doktorumuza sordum o da hemen ol diyor. Ben eylule kadar bekleyecegim. Bebişe kötü etkisi olur diye korkuyorum
Niye kız bu işler sırayla değil. Nasip kısmet. Bir bakarsın sen önce dogurursunYkkk kızzzzz doğuma girmeden önce bile
Bakın giriorm die yeri göğü inletirim
Sen benden önce doğuracan
Öyle yamuk yapmak yk
Ne bu acele diyen doğuma gidiyor
Ona göre
Bana biraz bekle dediler.Lohusasın,bağışıklığın düşük,biraz zaman geçsin sonra ol dediler.Ben de bekleyeceğim biraz.En azından yarı kırkımı bekleyeceğim.Dogum yapacaklar çok bu gün rabbim hepinize yardım etsin bebişlerinızı sağlıkla alın kucagınıza
Bebegi doğmuş emziren annelere sorum var covid aşısı oldunuz mu veya olacakmısınız
Gözün aydin canimKızlar merhaba ben hep yazmasamda okuyorum sizleri.. 2 gün önce sezeryan oldum. Aslında korkulacak birşey değil.. olacak olanlar kendini rahat bıraksın doktoruna güvensin. Sadece inanılmaz ödemim var onunda 10 güne gideceğini söyledi doktorum.. birde ilk gün süt vardı ama şu an hiç yok aptamil aldık mecburen..
Anladim canim yirtik illa oluyor demekki benim ablalarimin dogumlari da hizli oluyor ama onlarda da yirtik olmus sanirim. Neyse hayirlisiyla kucagimiza alalim da gerisi önemli degilMerhaba hurma yiyordum düzenli ve perine masajı yapmıştım maalesef yırtıldı çıkarken dikiş var o yüzdensuyum geldikten sonra doktorum hastane koridorunda turlattı bir de çömelme hareketi yaptım ara ara
Bi deri bi kemik kalacaksam çok eminim hahaYaa neden bu aceleee nedeeeen
Gerçekten ben de ilk doğumdan önce sizin gibiydim kızlar.gmz41 sonra bi pismaaan oldummki yani. Keşke bir ay daha kalsaydı içimde dedim
Tamam bebek kokusu ona kavuşma falan muhteşem ama benim doğum yaptığım sene de tıpkı bu yıl gibi aşırı sıcaktı.
Çocuk emzik yerine beni tutmuştu bideBi deri bi kemik kalmıştım. O yüzden soruyorum size emin misiniz kizlar?
Gazı olabilir canım emzirme sonrası 45 dakika uğraşıyoruz gazı çıkmıyor çünkü kaka yaparken de çok ağlıyor.Gazı var gibi hareketler yapiyor mu canim? Ayakta piş piş yapar gibi hafif sallayarak emzirmeyi dene. Bütün kontrolleri yapıldı mi canım? Kulağı ağrıyor olabilir mi aklima o da geldi
Sağlıklı olsunlar da isteyerek girdik bu yola Rabbim vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirebilmeyi nasip etsin inşallahAmin amin öyle vala daha bu neki bizim icin canım büyüyene kadar daha cok anlicaz anneliği
Ben de sma almıştım ama bebeğime acayip gaz yaptı bağırmaktan sesi soluğu kesildi kuzumun bir gece yoğun bakıma alındı o zaman hastaneden mama istediler eşim Aptamil almış o iyi geldi Aptamil ile devam ediyoruz sma elimde kaldıben mama olarak hastane çantasına sma aldım sen hangi marka veriosun bebise