- 24 Aralık 2010
- 1.279
- 1.084
Ayy güldürdün beni yaaaynı sorunu yaşıyorum canım ya günlerce moralim bozuktu doğumdan sonra. Hamile olmayı özledim diye ağladım hephatta bugun niye kipirdamadi diye dusundum bi an. Doğumum nasıl olacak diye bile düşündüm doğurduğumu unutup
Beslenmesi yeterli mi diye dusunup duruyorum simdi, hamileyken beslendigine emindim rahattım.
Bi de eşim yanimiza gelip beni değil de her seferinde çocuğu sevince iyice kendimi kötü hissediyordum ben hiçmişim gibi artık. Ama onun da heyecanını anlamak lazım
Yeni yeni toparladım
Çok iyi fikir canim ben söyleyeyim bunu eşimeAyy güldürdün beni yaabebek karnında olsaydi daha fazla sorunların olacakti. İşyerindeki müdürü hatırla ve kendini böyle teselli et canim.
Şimdi kucağında miss gibi bebişin var. Doğum sonrası olur böyle ruhsal değişiklikler. Kendini kötü hissettiğin an eşine söyle. Erkekler düşünemeyebiliyorlar böyle şeyleri. Mesela deki, bebeği öpüp kokladiginda, beni de alnimdan opersen eğer, mutluluk hormonu gibi bişey salgilaniyormus bende. Beni de gör arada yiğidim falan de şakayla karışık
Ama gerçekten öyleymiş alından öpmek çok tesirliymiş
Seni cok cok iyi anliyorum bende 5 yil bekledim ve 29 gün kaldı kuvezde kusmugunu yutar gibi olunca tekrar iki gün yatırdık o zaman o kadar zoruma gitti ki ilkinde görmeden gitti ona üzüldüm çok ama bunda yanımdaydı aglamasını duydum gülmesini gördum emzirdim oraya bırakıp gelmek cok zor ya cok şükür yanimda simdiAyy inşallah saatler pazartesiye yaklaştıkça elim ayağım bir birine giriyor heyecandangelsin o kadar derin çekicem ki kokusunu içime tam 3 yıl bekledim ben onu
AhahÇok iyi fikir canim ben söyleyeyim bunu eşimesütüm daha lezzetli oluyomuş da diyim o zaman da yine bebek için yapıyo diye aglarim gerci
İş yerindeki müdüre kızıp da doğumunu başlatan benden başka yoktur
Maşallah sübhanallah. Yesin onu teyzesiBuda bizden teyzeleri 1. Ayımızda cekildi
Doğursak dertKızlar karnınızda tutabildiğiniz kadar tutun siz en azından kendinizi klimayla falan gönül rahatlığıyla serinletirsiniz bu sıcaklarda doğurunca cocuga ne giydirceksiniz napcaksınız sasırıyosunuz benim bebeğim 2 gündür inanılmaz huzursuzdu klima evde calıstırıyoruz ama aynı odaya koymuupdym bebegi yan odayıda yeterince serinletmiyor tabi bugün aynı odaya koyduk en son cözüm bulamadık aglamalarına cocuk rahatladı ama şimdide klima hasta etmez inşallah diye gerginim yani yazın kücük bebekte zormus
Ayyy benm herif bunu görmesnBuda bizden teyzeleri 1. Ayımızda cekildi
Anladim canim sağolasınHatırlıyorsa hep dedim ben hemen duş alın diye. Hem süt hemde anne için çok rahatlatıcı.
Birde demiştim dogurunca karnındaki halini özlüyor insan. Çok tuaf duygular içinde oluyorsun. Daha güvende oluyorlar sanli
Su cnm birden geliyor. Yani istemeyerek anlıyorsun su olduğunu. İdrar bırakmak gibi değil. Onu isteyerek hissederek. Bu suyu durduramıyorsun. Kendiliğinden akiyor
Dogurana kadar böyle olacagı aklıma gelmezdi ya ama kadın ruhu bir başka gerçekten. İlgiye açız , bizim için ekmek su gibi bir şey ilgiAhahkesinlikle öyle bir seni gördüm müdürünü alt eden, daha da yok
Ya bırak bebek için yapıyor olsun, sen kendini kandır böyle durumlarda. Ben ne düşünüyorsam eşime açık açık söylerim. Mesela gözümün önünde kızımı sapur şupur öper.. ben de bi bakış atarım ya da laf çakarım.. daha sonra beni de sırf üzülmeyim diye opuyorsa, hii tamam öp hadi ben de yedim derim. Duygusallasmamaya çalışırım. Ben dedim de öyle öptün olayına takilmam.. Yoksa önünü alamam ağlar dururum
Maşallah 41 kere ne kadar masum..Buda bizden teyzeleri 1. Ayımızda cekildi
Çok şükür Allahıma ben hiç inanmazdım bi bebeğim olcağına her gün rüya gibi her gün şükür ediyorum AllahımaSeni cok cok iyi anliyorum bende 5 yil bekledim ve 29 gün kaldı kuvezde kusmugunu yutar gibi olunca tekrar iki gün yatırdık o zaman o kadar zoruma gitti ki ilkinde görmeden gitti ona üzüldüm çok ama bunda yanımdaydı aglamasını duydum gülmesini gördum emzirdim oraya bırakıp gelmek cok zor ya cok şükür yanimda simdi
Buda bizden teyzeleri 1. Ayımızda cekildi
OYuy maşallah suphan AllahBuda bizden teyzeleri 1. Ayımızda cekildi
al kız sende giydir nolacak içinde kalmasın eşininAyyy benm herif bunu görmesn
Hadi senin oğlan...
Bizimki kız ama yinede fener hastane çıkışı istedi bi ara ya
Aaa rahmin alınmamasına ayrı sevindimEstağfurullah canım. Benim bebeklerin birinin suyu üst sınırda birisi alt sınırdaydı. Son zamanlarda 3 günde bir kontrole gidiyorduk geçen perşembe tekrar kontrole çağırdı. Sabah muayene oldum zaten planlanan doğuma az kaldı 3-5 gün için risk almayalım bugün doğuma alalim seni dedi.
Sezaryendi canım rahmi kurtardılar çok şükür ama kanamanın durması için rahmin alınması gerekebilir demiş eşime doktorum. Eşim de hemen kabul etmiş. Rahim içine farklı bir dikiş atılarak almaktan kurtarmışlar ise yaramasaydı alacaktım dedi. Ama hasar boyutunu bilmiyoruz tabi başka bir hamileliği kaldırır mi kaldırmaz mi.
Soldaki suyu az olan bebeğim 2160 gram doğdu sağdaki bebeğim 2170 gram doğdu. Ikisinin boyu da 48 cm. Tam 34+4te doğum yaptım.
ilerde olabilirde o hastanede istioal kız sende giydir nolacak içinde kalmasın eşinin
Oyy maşallah kuzuya ya nasılda tatlı çıkmışBuda bizden teyzeleri 1. Ayımızda cekildi
28.haftada vurulmuştu canım. Küçük doğan bebeğim kuvoze girdi ama herhangi bir sorun yoktu sadece ben yoğun bakıma alınınca beslemek için almışlar. Servise çıktığımda bebeği getirdiler. Diğeri hala kuvozde inşallah iyi haberlerini alacağız onun daAaa rahmin alınmamasına ayrı sevindimmaşallah bende bügün 34+3 olduk erken doğma riskimiz var böyle olumlu doğumlar duyunca acayip mutlu oluyorum ciger geliştirici vurmuşmuydular biri yanimda demişsin kuveze girmedi ozaman