2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ayy güldürdün beni yaa bebek karnında olsaydi daha fazla sorunların olacakti. İşyerindeki müdürü hatırla ve kendini böyle teselli et canim.
Şimdi kucağında miss gibi bebişin var. Doğum sonrası olur böyle ruhsal değişiklikler. Kendini kötü hissettiğin an eşine söyle. Erkekler düşünemeyebiliyorlar böyle şeyleri. Mesela deki, bebeği öpüp kokladiginda, beni de alnimdan opersen eğer, mutluluk hormonu gibi bişey salgilaniyormus bende. Beni de gör arada yiğidim falan de şakayla karışık
Ama gerçekten öyleymiş alından öpmek çok tesirliymiş

Çok iyi fikir canim ben söyleyeyim bunu eşimesütüm daha lezzetli oluyomuş da diyim o zaman da yine bebek için yapıyo diye aglarim gerci
İş yerindeki müdüre kızıp da doğumunu başlatan benden başka yoktur

Ayy inşallah saatler pazartesiye yaklaştıkça elim ayağım bir birine giriyor heyecandan gelsin o kadar derin çekicem ki kokusunu içime tam 3 yıl bekledim ben onu
Seni cok cok iyi anliyorum bende 5 yil bekledim ve 29 gün kaldı kuvezde kusmugunu yutar gibi olunca tekrar iki gün yatırdık o zaman o kadar zoruma gitti ki ilkinde görmeden gitti ona üzüldüm çok ama bunda yanımdaydı aglamasını duydum gülmesini gördum emzirdim oraya bırakıp gelmek cok zor ya cok şükür yanimda simdi

Ahah kesinlikle öyle bir seni gördüm müdürünü alt eden, daha da yok
Ya bırak bebek için yapıyor olsun, sen kendini kandır böyle durumlarda. Ben ne düşünüyorsam eşime açık açık söylerim. Mesela gözümün önünde kızımı sapur şupur öper.. ben de bi bakış atarım ya da laf çakarım.. daha sonra beni de sırf üzülmeyim diye opuyorsa, hii tamam öp hadi ben de yedim derim. Duygusallasmamaya çalışırım. Ben dedim de öyle öptün olayına takilmam.. Yoksa önünü alamam ağlar dururum

Doğursak dert
Doğurmasak dert diyosn yani

Anladim canim sağolasın

Dogurana kadar böyle olacagı aklıma gelmezdi ya ama kadın ruhu bir başka gerçekten. İlgiye açız , bizim için ekmek su gibi bir şey ilgi bir de üzerine bebek bakmaktan gelen uykusuzluk , saç başın sürekli dağinik olmasi falan eklendi. Aynaya bakınca orman kackını gibiyim o eski halimden eser yok şimdi adam ilgilenmese haklı vallahi

Çok şükür Allahıma ben hiç inanmazdım bi bebeğim olcağına her gün rüya gibi her gün şükür ediyorum Allahıma Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah

Aaa rahmin alınmamasına ayrı sevindim maşallah bende bügün 34+3 olduk erken doğma riskimiz var böyle olumlu doğumlar duyunca acayip mutlu oluyorum ciger geliştirici vurmuşmuydular biri yanimda demişsin kuveze girmedi ozaman

28.haftada vurulmuştu canım. Küçük doğan bebeğim kuvoze girdi ama herhangi bir sorun yoktu sadece ben yoğun bakıma alınınca beslemek için almışlar. Servise çıktığımda bebeği getirdiler. Diğeri hala kuvozde inşallah iyi haberlerini alacağız onun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…