2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar merhaba ben hep yazmasamda okuyorum sizleri.. 2 gün önce sezeryan oldum. Aslında korkulacak birşey değil.. olacak olanlar kendini rahat bıraksın doktoruna güvensin. Sadece inanılmaz ödemim var onunda 10 güne gideceğini söyledi doktorum.. birde ilk gün süt vardı ama şu an hiç yok aptamil aldık mecburen..

28.haftada vurulmuştu canım. Küçük doğan bebeğim kuvoze girdi ama herhangi bir sorun yoktu sadece ben yoğun bakıma alınınca beslemek için almışlar. Servise çıktığımda bebeği getirdiler. Diğeri hala kuvozde inşallah iyi haberlerini alacağız onun da
Alacaksin canim hiç merak etme onlar çok güclu bende 28h da ciger gelistirici oldum . Hiç sikinti stres yapma 1 haftaya kadar herşey normala doner eve donersin bebişlerle allah uzun omur saglik nasip etsin yavrularina ❤️

Tesekkur edrim kizlar amin tüm guzel dilekleriniz icin InsAllah darisi dogurmayanlarin basina riskli gebelikdi benimki onun icin doktorum sezeryana karar verdi ama elinizden geldigi kadar normali secin derim epidural oldum dikislerim cok agriyo

Ve 5 Temmuz oldu. 💕 Bugün doğum yapacak anne adaylarına sağlıklı kolay doğumlar diliyorum.
Allahım sağlıcakla kucağıniza almayı nasip etsin bebeklerinizi ☺️🥰
mesai var, müsait olamam da yazamam diye korktum 🙊

İyi geceler kızlar 🌸 Yarın bebeğine kavuşacak herkese hayırlı olsun şimdiden yatış yapmış olanlarınız bile vardır belki inşallah sağlıkla kavuşursunuz yavrulariniza 🥰🧿
Darısı başımıza ☺️
Sağolun kızlar 😊 yarın sabah 8:00 8:30 gibi yatışım yapılacak..
Hep birlikte sağlıcakla kavuşalım inşallah 🤲🏻

Kızlar merhaba ben hep yazmasamda okuyorum sizleri.. 2 gün önce sezeryan oldum. Aslında korkulacak birşey değil.. olacak olanlar kendini rahat bıraksın doktoruna güvensin. Sadece inanılmaz ödemim var onunda 10 güne gideceğini söyledi doktorum.. birde ilk gün süt vardı ama şu an hiç yok aptamil aldık mecburen..
Gözün aydın canım.Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏻

Iyi geceler hanımlar.bugun tam 38 hafta oldum.2 gecedir inanılmaz rahim agrım var bu haftalarda sizde de var mı.sezeryan olucam ama yatakta dönerken bile agrım oluyo açıklık yoktur değil mi

Kızlar slm ben dün 15.50 de bebeğimi kucağıma aldım normal doğumla çpk şükür. Darısı sizlere inş kolayca doğar bebişleriniz. Saat 14 gibi nst için geldim hastaneye 30 du nst 3 cm açıklık vardı 15.50 de doğdu bin şükür.
Gözün aydın canım 🥰 Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah🤲🏻 sen nasılsın,bebek nasıl?

Masallah cok imrendim ne güzel bir dogum olmus 😍 kesi dikis falan oldu mu acaba? Bir de böyle hizli ilerlemesi icin herhangi birsey yaptin mi canim?

Gözünüz aydin 😊 Saglikli ve güzel bir ömrü olsun insallah miniğinizin 🌸
Merhaba hurma yiyordum düzenli ve perine masajı yapmıştım maalesef yırtıldı çıkarken dikiş var o yüzden 🤷🏼‍♀️ suyum geldikten sonra doktorum hastane koridorunda turlattı bir de çömelme hareketi yaptım ara ara
Kızlar afedersiniz makatta baskı hissediyor musunuz. Bu durum sancı mı oluyor sanki büyük tuvalet gelmiş gibi oluyor sonra da karın ağrısı.
Cevap verildi mi bilmiyorum ama tuvalettim var ama çıkmıyor diye bağırıyordum bebek geliyormuş haberim yokmuş. Kafası gelmiş minnağımın ben tuvaleten çıkmamıştım 😔

Suyum gelir de ben anlamazsam diye çok korkuyordum. Uyurken bile anladım. Çünkü altıma kaçtı sandım ve dedikleri gibi durmuyor. Bir de benim suyum kanlı geldi. Ne sarı ne beyaz 🤷🏼‍♀️ Depend koydum bana mısın demedi. Sancıyı anlar mıyım ağrı ile karıştırır mıyım diye de bir korkum vardı. Öyle bir geliyor ki anlamamak mümkün değil. 😅 doktorum demişti doğumun başladığını anlamayan hiç hastam olmadı diye. O yüzden benim gibi endişeleriniz varsa ilk doğumunuz bile olsa o kendini çok net belli ediyor 🐣

[/QUOTE]
Kızlar slm ben dün 15.50 de bebeğimi kucağıma aldım normal doğumla çpk şükür. Darısı sizlere inş kolayca doğar bebişleriniz. Saat 14 gibi nst için geldim hastaneye 30 du nst 3 cm açıklık vardı 15.50 de doğdu bin şükür.
Gözün aydın sağlıkla büyüsun bebeğin inşallah. Maşallah acilman hızlı olmuş galiba ilk dogummuydu

Gözün aydın kuzum 🥰 Allah analı babalı büyütsün 🙏🏻 ayy ins bende böyle dogururum 😃

X