- 24 Aralık 2010
- 1.279
- 1.084
Valla işyerinde beni yakalamasin da bu belirtiler. Rezil olurum valySuyum gelir de ben anlamazsam diye çok korkuyordum. Uyurken bile anladım. Çünkü altıma kaçtı sandım ve dedikleri gibi durmuyor. Bir de benim suyum kanlı geldi. Ne sarı ne beyazDepend koydum bana mısın demedi. Sancıyı anlar mıyım ağrı ile karıştırır mıyım diye de bir korkum vardı. Öyle bir geliyor ki anlamamak mümkün değil. doktorum demişti doğumun başladığını anlamayan hiç hastam olmadı diye. O yüzden benim gibi endişeleriniz varsa ilk doğumunuz bile olsa o kendini çok net belli ediyor
Maşallah, çabuk doğurmuşsun. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah.Kızlar slm ben dün 15.50 de bebeğimi kucağıma aldım normal doğumla çpk şükür. Darısı sizlere inş kolayca doğar bebişleriniz. Saat 14 gibi nst için geldim hastaneye 30 du nst 3 cm açıklık vardı 15.50 de doğdu bin şükür.
Aynen anlamayan yoktur bunu sanırım.Suyum gelir de ben anlamazsam diye çok korkuyordum. Uyurken bile anladım. Çünkü altıma kaçtı sandım ve dedikleri gibi durmuyor. Bir de benim suyum kanlı geldi. Ne sarı ne beyazDepend koydum bana mısın demedi. Sancıyı anlar mıyım ağrı ile karıştırır mıyım diye de bir korkum vardı. Öyle bir geliyor ki anlamamak mümkün değil. doktorum demişti doğumun başladığını anlamayan hiç hastam olmadı diye. O yüzden benim gibi endişeleriniz varsa ilk doğumunuz bile olsa o kendini çok net belli ediyor
hadi ins bebiş kilosunu tamamlamıştır da cikarsnz canımGünaydın kızlar
Doğum yapacaklar bir avazda inşallahhh
Doğumu bekleyenler hayırlı vakitte gelsin bebişler
İnşallah bu gün bizde taburcu olabiliriz kesin bi bilgi yok ama çok heyecanlıyımmm
Allah yardımcın olsun inş sağ salim çıkarsınız bebişinizleDoğuma giriyorum birazdan.Hem korku hem heyecan dorukta..
Dualarınızı eksik etmeyin nolur
İnşallah canımmİnşallah canım alıp eve getirirsiniz bugun bebisinizi
Allah yar ve yardımcın olsun korkma inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsnızDoğuma giriyorum birazdan.Hem korku hem heyecan dorukta..
Rabbim yar ve yardımcın olsun,sağlıkla birbirinize kavuşun inşallahDoğuma giriyorum birazdan.Hem korku hem heyecan dorukta..
Dün de bebeğim hareket etmiyor falan diyodu bak merak ettim şimdi acaba bize sürpriz yapıp doğurdu mu o da
Ben olmadim canim. Kadin dogum doktorum diyor ki eylul gibi hastalik artar o zamana kadar bekle o zaman ol.Dogum yapacaklar çok bu gün rabbim hepinize yardım etsin bebişlerinızı sağlıkla alın kucagınıza
Bebegi doğmuş emziren annelere sorum var covid aşısı oldunuz mu veya olacakmısınız
Yok kuzum endişelenme tamamen serbest oluyorsun. Anestezi uzmanı beline bir kateter yerleştiriyor, onu da incecik bir boruyla omzundan ön tarafına bantlıyorlar. İlacı da o ön taraftan veriyorlar şırınga ile. Belinde falan hareket kısıtı olmuyor acıma olmuyor aynı hareketlerine devam edebiliyorsun.Kızlar bir şey soracağım aranızda epidural normal doğum yapan kimler vardı benLilaGuller u hatırlıyorum sadece.
Canım bir şey sormak istiyorum diyelim ki 4-5 cm açılmam var epidural istedim geldiler yaptılar. O iğne sürekli belinde takılı mı kalıyor sürekli yatiyor musun yani? Doğum anında nasıl oluyor çatala geçtiğinde belinde iğne varken? Bir de ıkınma hissini yeterince alabildin mi sen epidural olumsuz etkiliyor diyor bazilari
Sanırım dozunu ayarlayamadiklarinda öyle oluyor ya o konuda anestezi uzmanına kalıyor artık öncesinde sorarım ben de böyle bir durum olabilir mi diye. Normalde epidural düşünmüyordum ama geçen hafta doğumhanenin içinde nstye bağlanıp yan odadaki kadının bagirislarini duyunca epidural olurum en kotu ya ne olacak sanki diyorumYok kuzum endişelenme tamamen serbest oluyorsun. Anestezi uzmanı beline bir kateter yerleştiriyor, onu da incecik bir boruyla omzundan ön tarafına bantlıyorlar. İlacı da o ön taraftan veriyorlar şırınga ile. Belinde falan hareket kısıtı olmuyor acıma olmuyor aynı hareketlerine devam edebiliyorsun.
Ben epidurali saat 4te aldım tam doz, saat 5 bucukta dogumhaneye indik tam aciklik ile. Sanci hissi çok hafif geliyor o an daha çok buyuk tuvaletin var hissi geliyordu. O his geldikce ıkın dediler. Bazılarında his kayboluyormuş onu ben de duydum
Olumsuz etki sadece dogum biraz uzayabilir onun disinda yok bence. Epiduralli iki normal dogum yaptim nasipse ucuncuyu bekliyorum. Agri hissedilmiyor ama kasilmayi anliyorsun ikinman gerektiginde soyluyorlar zatenKızlar bir şey soracağım aranızda epidural normal doğum yapan kimler vardı benLilaGuller u hatırlıyorum sadece.
Canım bir şey sormak istiyorum diyelim ki 4-5 cm açılmam var epidural istedim geldiler yaptılar. O iğne sürekli belinde takılı mı kalıyor sürekli yatiyor musun yani? Doğum anında nasıl oluyor çatala geçtiğinde belinde iğne varken? Bir de ıkınma hissini yeterince alabildin mi sen epidural olumsuz etkiliyor diyor bazilari
Bana ikinci dogumda biraz fazla verildi tabi fazla uyusma oldu sonra o sekilde doguramayacagim icin biraz azalttilar ayarlandi kisa sure sonra dogum basladi zatenSanırım dozunu ayarlayamadiklarinda öyle oluyor ya o konuda anestezi uzmanına kalıyor artık öncesinde sorarım ben de böyle bir durum olabilir mi diye. Normalde epidural düşünmüyordum ama geçen hafta doğumhanenin içinde nstye bağlanıp yan odadaki kadının bagirislarini duyunca epidural olurum en kotu ya ne olacak sanki diyorumBugün kontrole gittiğimde doktorumla konuşacağım ben de. Teşekkür ederim