Alacaksin canim hiç merak etme onlar çok güclu bende 28h da ciger gelistirici oldum . Hiç sikinti stres yapma 1 haftaya kadar herşey normala doner eve donersin bebişlerle allah uzun omur saglik nasip etsin yavrularina28.haftada vurulmuştu canım. Küçük doğan bebeğim kuvoze girdi ama herhangi bir sorun yoktu sadece ben yoğun bakıma alınınca beslemek için almışlar. Servise çıktığımda bebeği getirdiler. Diğeri hala kuvozde inşallah iyi haberlerini alacağız onun da
hem dw ne durulmak. sanki hic dogmayacak gibi. karnimda bol bol donup duruyo.Yarın 5 tane bebemiz dünyaya gelecek demiiii
KızlR hazırmısınız 5 temmuz anneleri
Ve 5 Temmuz oldu.Bugün doğum yapacak anne adaylarına sağlıklı kolay doğumlar diliyorum.
Allahım sağlıcakla kucağıniza almayı nasip etsin bebeklerinizi
mesai var, müsait olamam da yazamam diye korktum
Sağolun kızlarİyi geceler kızlarYarın bebeğine kavuşacak herkese hayırlı olsun şimdiden yatış yapmış olanlarınız bile vardır belki inşallah sağlıkla kavuşursunuz yavrulariniza
Darısı başımıza
Gözün aydın canım.Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar merhaba ben hep yazmasamda okuyorum sizleri.. 2 gün önce sezeryan oldum. Aslında korkulacak birşey değil.. olacak olanlar kendini rahat bıraksın doktoruna güvensin. Sadece inanılmaz ödemim var onunda 10 güne gideceğini söyledi doktorum.. birde ilk gün süt vardı ama şu an hiç yok aptamil aldık mecburen..
Benim üstü acıyo ya çok enteresan…Benim ayak tabanlarim açıyor
Gözün aydın canımKızlar slm ben dün 15.50 de bebeğimi kucağıma aldım normal doğumla çpk şükür. Darısı sizlere inş kolayca doğar bebişleriniz. Saat 14 gibi nst için geldim hastaneye 30 du nst 3 cm açıklık vardı 15.50 de doğdu bin şükür.
Merhaba hurma yiyordum düzenli ve perine masajı yapmıştım maalesef yırtıldı çıkarken dikiş var o yüzdenMasallah cok imrendim ne güzel bir dogum olmuskesi dikis falan oldu mu acaba? Bir de böyle hizli ilerlemesi icin herhangi birsey yaptin mi canim?
Gözünüz aydinSaglikli ve güzel bir ömrü olsun insallah miniğinizin
Cevap verildi mi bilmiyorum ama tuvalettim var ama çıkmıyor diye bağırıyordum bebek geliyormuş haberim yokmuş. Kafası gelmiş minnağımın ben tuvaleten çıkmamıştımKızlar afedersiniz makatta baskı hissediyor musunuz. Bu durum sancı mı oluyor sanki büyük tuvalet gelmiş gibi oluyor sonra da karın ağrısı.
İyiyiz canım çok şükür yanımda yatıyor şimdiGözün aydın canımRabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah sen nasılsın,bebek nasıl?
Gözün aydın sağlıkla büyüsun bebeğin inşallah. Maşallah acilman hızlı olmuş galiba ilk dogummuyduKızlar slm ben dün 15.50 de bebeğimi kucağıma aldım normal doğumla çpk şükür. Darısı sizlere inş kolayca doğar bebişleriniz. Saat 14 gibi nst için geldim hastaneye 30 du nst 3 cm açıklık vardı 15.50 de doğdu bin şükür.
Gözün aydın kuzumKızlar slm ben dün 15.50 de bebeğimi kucağıma aldım normal doğumla çpk şükür. Darısı sizlere inş kolayca doğar bebişleriniz. Saat 14 gibi nst için geldim hastaneye 30 du nst 3 cm açıklık vardı 15.50 de doğdu bin şükür.
Allah razı olsun canımMaşallah sübhanallah. Yesin onu teyzesi
Ayyy benm herif bunu görmesn
Hadi senin oğlan...
Bizimki kız ama yinede fener hastane çıkışı istedi bi ara ya
Allah razı olsun canım. Onlar dünyanın en temizleriMaşallah 41 kere ne kadar masum..