2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Aynen canım gece sanki onlar emziriyor gibi ona yok buna yok aynen uyusun çıkartırım zaten canım benim arkadasim emzik olmus uykusu geldimi memeye yapışıyor bebegi 1 bucuk yasında hala öyle ya artık bıraksın diye uğraşıyor ek gıdada zorluyor sadece seni emmek istiyor bebekler o yüzden emzik sart uyuklarken

iyi bari yemek yapsn da sinir bozmak dışında bir işe yarasın kv
kuzum bebek sadece süt icio dimi mama da verio musun
Mama da veriyorum canım sütüm hala yeterli gelmiyor ve bebeğim hala güzel ememiyor sarılık da var beslenme bozukluğu yüzünden de bir gece yoğun bakıma alındı o yüzden mecburen mama da veriyorum

Canım o sarılık yüzünden uyanmıyor benimde ilk bi ay alarm kurup kalkıyordum
Aynen canım beslenmemiz bitip uyuyunca saate bakıyorum 2 saat sonrasına alarm kurup kalkıyorum gece 3 kere falan kalkıyorum o iyi olsun sarılığı geçsin de ben kalkmaya razıyım bide buralar çok sıcak ucunu bırakırsam bebeğim eriyip bitecek tekrar yoğun bakıma girecek diye korkuyorum

Allah yardımcınız olsun canım korkma iyi çok şükür

Allah yardımcın olsun canım inşallah tez zamanda iyileşir tekrar evladına kavuşursun doktor gerçekten çok önemli ben de 28. Haftada doktor değiştirdim bir yakınımın tavsiye ettiği doktora gittim ama gitmeden önce tüm seceresini araştırdım tek tavsiye ile yetinmedim çok şükür o da ilk doktorum gibi iyi çıktı sonuçta onlara tek kendi canımızı değil evlatlarımızın canlarını da emanet ediyoruz neden kan sulandırıcı vermedi de riske attı seni ve bebeğini anlamış değilim o doktordan şikayetçi olabiliyor musun merak ettim sonuçta eşya değil can emanet ediyoruz

Yaaa evet bende her sabah rezene çayı içiyorum başka neler süt yapar acaba ya
Tahin güzel süt yapıyor canım bide çocuk doktorumuz bana bir toz verdi laktozsuz süte karıştırıp içeceksin dedi onu da içiyorum sütüm gerçekten arttı ama bebeğimin emme refleksi hala yavaş o yüzden tam ememiyor mama da takviye ediyorum

Çok çok geçmiş olsun allah sifa versin canım rabbim evladına kavuştursun seni

Mama da veriyorum canım sütüm hala yeterli gelmiyor ve bebeğim hala güzel ememiyor sarılık da var beslenme bozukluğu yüzünden de bir gece yoğun bakıma alındı o yüzden mecburen mama da veriyorum
ben mama olarak hastane çantasına sma aldım sen hangi marka veriosun bebise

Aynen benm hem ilk gebelik

Hem tüp bebek.. Stresli yorucu

Cnm neden?
Tecrübelisin halbuki neden öyle oldu

Ayy evet keşke kendi kendilerine gelseler
Canım vallahi tecrübe felan unutuyor insan.. her yaşta farklı duygular farklı deneyimler farklı hayatlar yaşıyoruz. ilk oğlumda başkaydı şimdi bambaşka tamamen evdekinde aklım birde sonrası olacaklarda ikisine yetmeyecekmişim gibi hissediyorum birde sanki hazır değilmişim gibi bugüne kadsr herşey güllük gülistanlıktı bugün çok başka..
Tam olarak öyleyim çok çok zor.. çok teşekkür ederim beni telkin etmeye çalıştığın için bende geçeceğini biliyorum ama psikolojime hormonlarıma anlatamıyorum bitik haldeyim.. ameliyattan dahi korkar oldum girmek istemiyorum inşallah yarın herşey yolunda gider yoksa bu yaşadığım duygudan kalpten gidicem sanki ağır gelmeye başladı

Benim ayak tabanlarim açıyor

Ay evet çiş çok sıkıntılı.Ama ilk güne göre çok şükür.İlk gün beni bayıltın falan dedim ya.Morfin bağladılar.Serum bağladılar.Anca azıcık hafiflemişti.

Büyük talihsizlik olmuş gerçekten evet çok zor ikiz bebek yenimi oldu doğum bu ara da çok geçmiş olsun nasıl bebişleriniz onlar iyimi siz iyimisiniz , bende yani bilmiyorum doktorla konusacagım bu konuyu ama işte tek koydurup riske atmak istemiyorun açıkcası ama ikizde çok zor BİLİYORUM

Üstesinden gelirsin cnm hayırlısıyla
Yaparsn ikisinede yetişirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…