2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Canım vallahi tecrübe felan unutuyor insan.. her yaşta farklı duygular farklı deneyimler farklı hayatlar yaşıyoruz. ilk oğlumda başkaydı şimdi bambaşka tamamen evdekinde aklım birde sonrası olacaklarda ikisine yetmeyecekmişim gibi hissediyorum birde sanki hazır değilmişim gibi bugüne kadsr herşey güllük gülistanlıktı bugün çok başka..

Tam olarak öyleyim çok çok zor.. çok teşekkür ederim beni telkin etmeye çalıştığın için 💕 bende geçeceğini biliyorum ama psikolojime hormonlarıma anlatamıyorum bitik haldeyim.. ameliyattan dahi korkar oldum girmek istemiyorum inşallah yarın herşey yolunda gider yoksa bu yaşadığım duygudan kalpten gidicem sanki ağır gelmeye başladı
Yarin minik kuzunu kucagina alinca derin bir oh cekeceksin canim her sey yolunda gidecek insallah 🤲

Senin de girmiştir canım

13 kuzum

Ohh maşallah o da gider hemen:)

Sağol kuzum :)

13 kilo almıştım 4 kaldi 😂

Korse giymeye mi başladın canım erken değil mi

Canım benim gözün aydın

Oyy yaradana kurban kızımın arkadaşları da nasi güzel:)

Canım rabbim yardımcın olsun , çok geçmiş

Oyy yaaa ne güzeller el eleler bi de

Canım gözün aydın

Gözün aydın kuzumm
Yok canım doktorum kullana bilirsin dedi

Tahin güzel süt yapıyor canım bide çocuk doktorumuz bana bir toz verdi laktozsuz süte karıştırıp içeceksin dedi onu da içiyorum sütüm gerçekten arttı ama bebeğimin emme refleksi hala yavaş o yüzden tam ememiyor mama da takviye ediyorum
Bizde yarın doktorumuzla görüşücez önerilerini isticem inşallah yarın taburcu olma ihtimalimiz varmış 🎈🥰

Ay evet çiş çok sıkıntılı.Ama ilk güne göre çok şükür.İlk gün beni bayıltın falan dedim ya.Morfin bağladılar.Serum bağladılar.Anca azıcık hafiflemişti.
Ciddi misin ben mahvoldum bağladıkları tek şey parol serumdu kafayı yiyecektim artık.
Büyük talihsizlik olmuş gerçekten evet çok zor ikiz bebek yenimi oldu doğum bu ara da çok geçmiş olsun nasıl bebişleriniz onlar iyimi siz iyimisiniz , bende yani bilmiyorum doktorla konusacagım bu konuyu ama işte tek koydurup riske atmak istemiyorun açıkcası ama ikizde çok zor BİLİYORUM
3 gün önce doğum yaptım canım. Ben cok zor bir doğum geçirdim ölümden döndüm reamen. Bebeklerim iyi birisi yanimda diğeri kuvöze girdi inşallah o da çıkacak hemen.

Ciddi misin ben mahvoldum bağladıkları tek şey parol serumdu kafayı yiyecektim artık.

3 gün önce doğum yaptım canım. Ben cok zor bir doğum geçirdim ölümden döndüm reamen. Bebeklerim iyi birisi yanimda diğeri kuvöze girdi inşallah o da çık

3 gün önce doğum yaptım canım. Ben cok zor bir doğum geçirdim ölümden döndüm reamen. Bebeklerim iyi birisi yanimda diğeri kuvöze girdi inşallah o da çıkacak hemen.
Canım çok şükür diğerinide bi an önce kucagına almayı nasip etsin Rabbim buna şükür ki atlatmışsın bi an öncede kendini toparlarsın inşallah :KK43:( senin için baya kötü bir durumgercekten :KK43: ikiside kız mı bebişlerinin tahminde bulundum :)

Parol asla geçirmezdi.Morfin damla damla düşüyordu.Hatta hemşireler çıkınca eşim arttırmıştı😂biraz öyle kalmıştı.Ve istediğimde ağrı kesici iğne yaptılar hep.

Bi de anca okudum çok zor bir doğum olmuş.Çok geçmiş olsun.İnşallah diğer meleğini de kucağına alırsın tez vakitte🤲🏻

Bende 20 kilo aldım,perişanım resmen. Her yerim ağrıyor iki adım atamıyorum. Herkes konforu için kilo alımına dikkat etmeli bence. Ne uykum kaldı ne keyfim. Halime çok şükür bir sağlık sorunum yok ama bu son günlerde,sıcakla beraber gerçekten çok zorlanıyorum🥲

Canım çok şükür diğerinide bi an önce kucagına almayı nasip etsin Rabbim buna şükür ki atlatmışsın bi an öncede kendini toparlarsın inşallah :KK43:( senin için baya kötü bir durumgercekten :KK43: ikiside kız mı bebişlerinin tahminde bulundum :)
Evet canım ikisi de kız bebeklerimin
Parol asla geçirmezdi.Morfin damla damla düşüyordu.Hatta hemşireler çıkınca eşim arttırmıştı😂biraz öyle kalmıştı.Ve istediğimde ağrı kesici iğne yaptılar hep.
Yoğun bakımdaki gece gerçekten çok kötüydü doğumdan daha kötüydü 🤣 doktorum doğumda sorun olunca eşimin yanina gitmiş çok kan kaybetti hayati tehlikesi var rahmini almak zorunda kalabiliriz demiş. Eşim ne varsa alın demiş diyorum bu kadar kolay mı soyledin 🤣
Karnıma çok bastırdılar dikislerim değil de rahmim çok ağrıdı benim. Sabaha kadar kum torbası koydular karnıma ara ara kaldırıp kendileri bastırdı bi de vicdansızlar başım ağrıyormuş gibi parol serum verdiler. Sabaha kadar acıdan inledim hep uyuyayım diyorum gözümü kapatıyorum açıyorum 5 dakika geçmiş o arada uyuduğumu sanıyorum falan. Duş aldın mı bu arada sen?
Bi de anca okudum çok zor bir doğum olmuş.Çok geçmiş olsun.İnşallah diğer meleğini de kucağına alırsın tez vakitte🤲🏻

Yoğun bakımdaki gece gerçekten çok kötüydü doğumdan daha kötüydü 🤣 doktorum doğumda sorun olunca eşimin yanina gitmiş çok kan kaybetti hayati tehlikesi var rahmini almak zorunda kalabiliriz demiş. Eşim ne varsa alın demiş diyorum bu kadar kolay mı soyledin 🤣
Karnıma çok bastırdılar dikislerim değil de rahmim çok ağrıdı benim. Sabaha kadar kum torbası koydular karnıma ara ara kaldırıp kendileri bastırdı bi de vicdansızlar başım ağrıyormuş gibi parol serum verdiler. Sabaha kadar acıdan inledim hep uyuyayım diyorum gözümü kapatıyorum açıyorum 5 dakika geçmiş o arada uyuduğumu sanıyorum falan. Duş aldın mı bu arada sen?
Çok zormuş gerçekten ya.Bana kum torbası koymadılar ama gelip gidip bastırdılar.Çığlık çığlığa ben hep.Hatta bir seferinde hemşirenin kolunu kızarttım🤭
Duş aldım canım iki defa.Hastaneden çıkarken su geçirmez bant yapıştırdılar.Eve git duş al dedi doktorum.Cuma ilk duşu aldım.Dün bantı çıkardım.Bantı çıkardığın gün duş alma dedi.Bugün de ben almayacaktım.Ama benim göğüsler taş gibi oldu.Tanıdık hemşire var.O geldi.Sıcak duş Alman lazım dedi.Dikişlerim de iyiymiş.Yine su geçirmez bant alıp yapıştırıp aldım yine.Ama bundan sonra rahat rahat duş alabilirmişim.

Nosking Nosking canım hayırlı olsun bebişler inşallah 3 ünüzde sağa salım en kısa zamanda toparlar çıkarsınız hastaneden iyi olduğunuza çok sevindim inşallah yavrun küvezden çabucak çikar sezeryan miydi rahmi neden almak zorunda kaldılar bebişler nekadar doğdu ay ben doğurmuş gibi oldum çok soru sordum ama merak işte bizimde yakınlıyor diye

Canım sen o zaman sezeryan olmadın

Çok zormuş gerçekten ya.Bana kum torbası koymadılar ama gelip gidip bastırdılar.Çığlık çığlığa ben hep.Hatta bir seferinde hemşirenin kolunu kızarttım🤭
Duş aldım canım iki defa.Hastaneden çıkarken su geçirmez bant yapıştırdılar.Eve git duş al dedi doktorum.Cuma ilk duşu aldım.Dün bantı çıkardım.Bantı çıkardığın gün duş alma dedi.Bugün de ben almayacaktım.Ama benim göğüsler taş gibi oldu.Tanıdık hemşire var.O geldi.Sıcak duş Alman lazım dedi.Dikişlerim de iyiymiş.Yine su geçirmez bant alıp yapıştırıp aldım yine.Ama bundan sonra rahat rahat duş alabilirmişim.
Duştan sonra benim dikişlerin acısı baya hafifledi. Hastaneden hemen cikariz diye ben yanıma hicbir şey almamışım resmen bugün yarın diye diye 4 gündür hastanedeyiz bugün de taburcu olmadık 🤦‍♀️ bileydim daha erken duş alırdım

Sezaryen olacak arkadaşlara sesleniyorum doğum sonrası duş alabilirsin dedikleri anda duş alın ağrıyı çok hafifletiyor

Nosking Nosking canım hayırlı olsun bebişler inşallah 3 ünüzde sağa salım en kısa zamanda toparlar çıkarsınız hastaneden iyi olduğunuza çok sevindim inşallah yavrun küvezden çabucak çikar sezeryan miydi rahmi neden almak zorunda kaldılar bebişler nekadar doğdu ay ben doğurmuş gibi oldum çok soru sordum ama merak işte bizimde yakınlıyor diye
Estağfurullah canım. Benim bebeklerin birinin suyu üst sınırda birisi alt sınırdaydı. Son zamanlarda 3 günde bir kontrole gidiyorduk geçen perşembe tekrar kontrole çağırdı. Sabah muayene oldum zaten planlanan doğuma az kaldı 3-5 gün için risk almayalım bugün doğuma alalim seni dedi.
Sezaryendi canım rahmi kurtardılar çok şükür ama kanamanın durması için rahmin alınması gerekebilir demiş eşime doktorum. Eşim de hemen kabul etmiş. Rahim içine farklı bir dikiş atılarak almaktan kurtarmışlar ise yaramasaydı alacaktım dedi. Ama hasar boyutunu bilmiyoruz tabi başka bir hamileliği kaldırır mi kaldırmaz mi.
Soldaki suyu az olan bebeğim 2160 gram doğdu sağdaki bebeğim 2170 gram doğdu. Ikisinin boyu da 48 cm. Tam 34+4te doğum yaptım.

Senin de girmiştir canım

13 kuzum

Ohh maşallah o da gider hemen:)

Sağol kuzum :)

13 kilo almıştım 4 kaldi 😂

Korse giymeye mi başladın canım erken değil mi

Canım benim gözün aydın

Oyy yaradana kurban kızımın arkadaşları da nasi güzel:)

Canım rabbim yardımcın olsun , çok geçmiş

Oyy yaaa ne güzeller el eleler bi de

Canım gözün aydın

Gözün aydın kuzumm
Ay darisi basima benden fazllasi gitsin 5 kilo aldim ben

Sıcaklarda bastırınca sanırım artk bunalıyoruz :KK43:
Kızlar karnınızda tutabildiğiniz kadar tutun siz en azından kendinizi klimayla falan gönül rahatlığıyla serinletirsiniz bu sıcaklarda doğurunca cocuga ne giydirceksiniz napcaksınız sasırıyosunuz benim bebeğim 2 gündür inanılmaz huzursuzdu klima evde calıstırıyoruz ama aynı odaya koymuupdym bebegi yan odayıda yeterince serinletmiyor tabi bugün aynı odaya koyduk en son cözüm bulamadık aglamalarına cocuk rahatladı ama şimdide klima hasta etmez inşallah diye gerginim yani yazın kücük bebekte zormus

Duştan sonra benim dikişlerin acısı baya hafifledi. Hastaneden hemen cikariz diye ben yanıma hicbir şey almamışım resmen bugün yarın diye diye 4 gündür hastanedeyiz bugün de taburcu olmadık 🤦‍♀️ bileydim daha erken duş alırdım

Sezaryen olacak arkadaşlara sesleniyorum doğum sonrası duş alabilirsin dedikleri anda duş alın ağrıyı çok hafifletiyor
Hatırlıyorsa hep dedim ben hemen duş alın diye. Hem süt hemde anne için çok rahatlatıcı.

Birde demiştim dogurunca karnındaki halini özlüyor insan. Çok tuaf duygular içinde oluyorsun. Daha güvende oluyorlar sanli
Kizlar su nasil bisey oluyor
Su cnm birden geliyor. Yani istemeyerek anlıyorsun su olduğunu. İdrar bırakmak gibi değil. Onu isteyerek hissederek. Bu suyu durduramıyorsun. Kendiliğinden akiyor

X