Sezaryen ac karnina giriliyor canimHanımlar doğuma aç karınla mı girdiniz? Yarın sabah sezaryen olacm kısmetse ama doktoruma sormayı unuttum.Tok mu geleyim yoksa aç mı diye
Aynen bazen korkutuyorlar.Beklesin tabi canim ama gecen gun beni telaslandirdilar korkuttular simdi de boyle kasilma bile kalmadi
Kiz yarin kuzenin dugunu var dugunun ortasinda dogurmayayimAynen bazen korkutuyorlar.
Bakalim ne zmn doğuracağı. Sen 38. Haftada istiyordun. Şimdi tam sırası işte
Sen bir halaya gir de doğum kolaylaşsınKiz yarin kuzenin dugunu var dugunun ortasinda dogurmayayim
Kiz bizde halay yok kiSen bir halaya gir de doğum kolaylaşsın35. Haftada halaya girdim bir şey olmadı gerçi
E canim kac kat yara insallah gecer biran onceKızlar bu sezaryen dikişlerinin acısı ne zaman geçiyor tam?Perşembe günü oldu hala çok acıyor.Yürürken çok zorlanıyorum.Hiçbir iş yapamıyorum.Salı günü kontrolüm var oraya gitmek bile gözümü korkutuyor.Normal mi bu acı?
Benim anestezi uzmanı gece 12den sonra bir şey yiyip içme dedi. En geç 8bucukta da hastane de olacağım.Hanımlar doğuma aç karınla mı girdiniz? Yarın sabah sezaryen olacm kısmetse ama doktoruma sormayı unuttum.Tok mu geleyim yoksa aç mı diye
ortalama 1 haftaya yavas yavas gecer. bol bol yuru. yatakta durma sakin. surec uzar. benim ilk bebegim sezeryanla dogdu. 9 gunlukken ucakla seyahat ettim. ardindan 6 saat otobusle devam ettim.Kızlar bu sezaryen dikişlerinin acısı ne zaman geçiyor tam?Perşembe günü oldu hala çok acıyor.Yürürken çok zorlanıyorum.Hiçbir iş yapamıyorum.Salı günü kontrolüm var oraya gitmek bile gözümü korkutuyor.Normal mi bu acı?
ac gidiyosun.Hanımlar doğuma aç karınla mı girdiniz? Yarın sabah sezaryen olacm kısmetse ama doktoruma sormayı unuttum.Tok mu geleyim yoksa aç mı diye
Düğünü alt üst etme. Dikkat etKiz yarin kuzenin dugunu var dugunun ortasinda dogurmayayim
Bana ne canim ileri ileri atilar dugunlerini hakettiniz derimDüğünü alt üst etme. Dikkat et
Anca cnm ne kadar cok yurursen o kdar cabuk iyilesrsin bn 3 gun kndim yuruyrbiliyrdum bide bnm kistte alindi kistin aldgi yer dha çok aciyordu ama korse cok ise yaryo kesinlikle tavsiye edermKızlar bu sezaryen dikişlerinin acısı ne zaman geçiyor tam?Perşembe günü oldu hala çok acıyor.Yürürken çok zorlanıyorum.Hiçbir iş yapamıyorum.Salı günü kontrolüm var oraya gitmek bile gözümü korkutuyor.Normal mi bu acı?
Benim ikinci kizima hamileyim, kuzenimin düğünü vardı. Bende senin gibi acaba doğurur uyum dedim. Ama doğurmadı. Onların düğününden 13 gün sonra sanırım doğurdum.Bana ne canim ileri ileri atilar dugunlerini hakettiniz derim
Canım bana yaptıkları test sonucuna şimdi sen böyle yazınca baktım. Benmki normal araliklarda. Ama ben daha önce burun ameliyatı olduğumda galiba bu değerlere bakilmamiş. Doktorum normalden daha uzun sürdü ameliyatin, kanamaya meyilliymissin, biraz kan kaybettin falan dedi. keşke haberimiz olsaydı daha önceden önlem alırdık gibi bişey demişti. Yani bunu ben nereden bilebilirimki. Test yapsaydiniz değil mi? Belki de yapildi ama gene de böyle konuştu.Kızlar iyi haftasonları.
Sabah ameliyat öncesi tetkikleri yaptırdım
Sonucumu doktorla paylaştım kanım geç pıhtılaşıyormuş.( herhangi bir yaralanmada kanamam çok daha uzun sürüyor ) böyle bir durumda ameliyata giren oldu mu ?
ne gibi önlem alıyorlar ameliyatta bileniniz var mı ?
birde ameliyat şekli önemli olur mu bu durumda acaba genel ya da spinal..
kafam çok karıştı.
Yaa ben bu poncigi yerim maşallah subhanallah çok güzel bi bebekKızlar kocacımla gündüz odadan odaya watsap konuşmamız
Gözün aydın canim. Allah analı babalı büyütsünHerkese kocaman merhaba29 haziran saat 14.30 da bebegim sezeryan ile dunyaya geldi. İlkine göre daha cok acili gecti ama cok şükür herşey yolunda kızım 3400kg dogdu. 24 saat hastanede kalip taburcu olduk. Dün kontrolu vardı 220 gr vermis. Dr normal dedi sarilik vs cikmadi cok şükür. Sutum tam anlamiyla 2 gun sonra gelmeye basladi. Su an sadece gece yatmadan once 1 kez mama veriyorum onun disinda anne sütü. Abimiz bu süreçte bizi hic uzmedi kardesini cok guzel karsiladi. Allah hepinize guzel dogumlar nasip etsin.
Allah yardımcın olsun canim. Benim ağrılarım daha uzun sürmüştü. Senin daha çok yeni. 10. Günden sonra baya fark edeceksin hafifleyecek ama. Sana tavsiyem beline bol da olsa bi korse bağlat. Kancali olanlardan varsa. Ama biliyorum bunu yapmak hiç de kolay değil. Eğer ki yapamazsan annene veya eşine söyle beline çarşaf dolasin. Kat kat sarsın. Orasi ne kadar sabit kalirsa o kadar az acıyor. Hem karnındaki varsa pis kanı da akıtıyor ağrıların varsa gidebiliyor canim. Geçmiş olsun.Kızlar bu sezaryen dikişlerinin acısı ne zaman geçiyor tam?Perşembe günü oldu hala çok acıyor.Yürürken çok zorlanıyorum.Hiçbir iş yapamıyorum.Salı günü kontrolüm var oraya gitmek bile gözümü korkutuyor.Normal mi bu acı?
Dikisin mi var cnm bnm sezeryan yerim dikişsiz yapistrma ypmislar hic dikisim yokKızlar bu sezaryen dikişlerinin acısı ne zaman geçiyor tam?Perşembe günü oldu hala çok acıyor.Yürürken çok zorlanıyorum.Hiçbir iş yapamıyorum.Salı günü kontrolüm var oraya gitmek bile gözümü korkutuyor.Normal mi bu acı?
Bende oyleyim sanki kafasını sokmuş oraya iki taraflı kemiklerim çok ağrıyor zor yürüyorum. Bu kanala girmekmi oluyor bilmiyorumKızlar vajinasında yumruk yemiş gibi kemik ağrısı hisseden var mı?
Dikiş yok canım.İşte kesilen yer acıyor.Yoksa yapıştırma benim deDikisin mi var cnm bnm sezeryan yerim dikişsiz yapistrma ypmislar hic dikisim yok
Benimde dogmaz nasipse insallahBenim ikinci kizima hamileyim, kuzenimin düğünü vardı. Bende senin gibi acaba doğurur uyum dedim. Ama doğurmadı. Onların düğününden 13 gün sonra sanırım doğurdum.