2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ayran yap iç ben içince gögsüm dolu gibi oluyor rezene kimyon ısırgan otu karıştırıp iciyorum oda hem gazını alı bebegin hem süt yapar kuru incir kayısı hurma kuru üzüm ye bol bol su 4 litre sıvı tüketin diyorlar ben bunun 2 bucuk 3 litresi su içiyorum gerisini çorba meyve suyu komposto olarak tüketiyorum birde tahin ve tahin helvası ye

Herkese kocaman merhaba 29 haziran saat 14.30 da bebegim sezeryan ile dunyaya geldi. İlkine göre daha cok acili gecti ama cok şükür herşey yolunda kızım 3400kg dogdu. 24 saat hastanede kalip taburcu olduk. Dün kontrolu vardı 220 gr vermis. Dr normal dedi sarilik vs cikmadi cok şükür. Sutum tam anlamiyla 2 gun sonra gelmeye basladi. Su an sadece gece yatmadan once 1 kez mama veriyorum onun disinda anne sütü. Abimiz bu süreçte bizi hic uzmedi kardesini cok guzel karsiladi. Allah hepinize guzel dogumlar nasip etsin.

Cikar cikar yol ariyor belli oglun

Gozun aydin canim

Canım seni cok iyi anlıyorum 29 gün bebeğim var doğmuş ama sanki yok gibi yaşadım yani zor ama sonunda iyi olup eve gelmesi var hep onu düşünerek sağ gögsünü ama iyi düşün yanındaymış gibi düşün gercekten iyi olcak çok şükür sadece kilo alması lazımmış benim bebegim ilk gördüm elinde damar yolu agzında sonda ve oksijen için hortum bi ayağında bu kalp atışı ve nabız için cihaz taklıydı gercekten zor ama suan yanımda konuşunca bana gülüyor çok şükür buda bizim sınavımız her gün uyandığımda bu gün bebeğim ve ben daha iyiyiz diye motive ediyordum kendimi üzülme yanına gelcek en kısa zamanda

Oyy maşallah yerim o elleri Rabbim bir daha ayırmasın ne seni onlardan ne de onları birbirinden,sağlıkla analı babalı büyüt inşallah canım
Ve son mesaji ben atim gece itibariyle kizlar bende dogumumu yaptim sezeryan oldum Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsin insAllah sag salim doguramayan arkadaslar da tez zamanda dogurur
Gözün aydın canım,darısı bizim başımıza inşallah.Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Kızlar kocacımla gündüz odadan odaya watsap konuşmamız
Ayy ne güzel,ama ne güzel aranıyo öyle acıkmış demek annesi
Hepsi de gaz yapan şeyler
Evet canım,zaten ne kadar süt yapan yiyecek varsa hepsi gaz yapıyor maalesef
Gözün aydın canım,maşallah Rabbim analı babalı sağlıka büyütmeyi nasip etsin inşallah
Bu da benim minik tavşanım
O ayaklar nasıl yenir şimdi var ya maşallah

Yaa o ellere kurban olurum maşallah
Kızlar kocacımla gündüz odadan odaya watsap konuşmamız
Minicik ağzıyla mama mi ariyomus prenses
Allah'ım ayaklara bak ya

Kızlar herkesten bu performansı bekliyorum sabah sabah bu minikleri görünce nasıl mutlu oldum bizim gibi daha doguramayanlari da düşünün arada böyle foto atın

O kadar güzel konuşuyorsunuz ki sizin sayenizde moralim yüksek oluyor inşallah hepimiz bebeklerimizle uzun mutlu hayatlarımız olur annelik o kadar güzel bir duygu ki Allahım hak eden herkese nasip etsin inşallah

Maşallah, ne tatlı oluyorlar. Allah hepsini özene bözene yaratıyor.
Allahim olmayanlara nasip etsin insallah
Günaydın kızlar iyi pazarlar Sabah sabah kendi oğluşuma küstüm herkes bebiş fotosu atınca içim gitti ben de doğurup sevmek istiyorum artık
1 1992Sevda Kızlar bekleyin Allah izin verirse bebislerimiz saatini günümü bekliyor. Hayırlısıyla gelsinler, sağlıklı bir sekilde

Beklesin tabi canim ama gecen gun beni telaslandirdilar korkuttular simdi de boyle kasilma bile kalmadi

Hanımlar doğuma aç karınla mı girdiniz? Yarın sabah sezaryen olacm kısmetse ama doktoruma sormayı unuttum.Tok mu geleyim yoksa aç mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…