- 22 Kasım 2017
- 259
- 529
Gozun aydin canim
Maşallah süphanallah canım allah analı babalı büyütsün
Oyy maşallah yerim o elleriRabbim bir daha ayırmasın ne seni onlardan ne de onları birbirinden,sağlıkla analı babalı büyüt inşallah canım
Gözün aydın canım,darısı bizim başımıza inşallah.Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Ayy ne güzel,ama ne güzel aranıyo öyle acıkmış demek annesi
Evet canım,zaten ne kadar süt yapan yiyecek varsa hepsi gaz yapıyor maalesef
Gözün aydın canım,maşallahRabbim analı babalı sağlıka büyütmeyi nasip etsin inşallah
O ayaklar nasıl yenir şimdi var yamaşallah
Yaa o ellere kurban olurum maşallah
Minicik ağzıyla mama mi ariyomus prenses
Allah'ım ayaklara bak ya
Kızlar herkesten bu performansı bekliyorum sabah sabah bu minikleri görünce nasıl mutlu oldum bizim gibi daha doguramayanlari da düşünün arada böyle foto atın
Ya heveslenmeye basladim iyice masallah tatlisina
Maşallah, ne tatlı oluyorlar. Allah hepsini özene bözene yaratıyor.
Allahim olmayanlara nasip etsin insallah
@1992Sevda Kızlar bekleyin Allah izin verirse bebislerimiz saatini günümü bekliyor. Hayırlısıyla gelsinler, sağlıklı bir sekilde
Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederimCanım bana yaptıkları test sonucuna şimdi sen böyle yazınca baktım. Benmki normal araliklarda. Ama ben daha önce burun ameliyatı olduğumda galiba bu değerlere bakilmamiş. Doktorum normalden daha uzun sürdü ameliyatin, kanamaya meyilliymissin, biraz kan kaybettin falan dedi. keşke haberimiz olsaydı daha önceden önlem alırdık gibi bişey demişti. Yani bunu ben nereden bilebilirimki. Test yapsaydiniz değil mi? Belki de yapildi ama gene de böyle konuştu.
Bence bu gibi durumlarda alınacak birsuru önlem oluyordur. Genel anesteziye sirf bu yüzden karar verilecegini nedense zannetmiyorum. İnşallah böyle bişey olmaz tabi. Sıkma canını. Doktoru yakaladığında enine boyuna konuş. Bide sonucunu özelden atar mısın bana. karşılaştıralım değerlerimizi.
Yaa ben bu poncigi yerim maşallah subhanallah çok güzel bi bebek
Gözün aydın canim. Allah analı babalı büyütsünamin
Allah yardımcın olsun canim. Benim ağrılarım daha uzun sürmüştü. Senin daha çok yeni. 10. Günden sonra baya fark edeceksin hafifleyecek ama. Sana tavsiyem beline bol da olsa bi korse bağlat. Kancali olanlardan varsa. Ama biliyorum bunu yapmak hiç de kolay değil. Eğer ki yapamazsan annene veya eşine söyle beline çarşaf dolasin. Kat kat sarsın. Orasi ne kadar sabit kalirsa o kadar az acıyor. Hem karnındaki varsa pis kanı da akıtıyor ağrıların varsa gidebiliyor canim. Geçmiş olsun.