2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Gozun aydin canim

Maşallah süphanallah canım allah analı babalı büyütsün

Ya heveslenmeye basladim iyice masallah tatlisina

Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim

Cok mutsuzum
Bugn kızımda hareket yok
Valla doğurmak istiyorm artk
Doğuran arkadaşlara cok özeniorm
Hamileliği hiç sevmedim hiç
Kuzum bu dönemlerde olabiliyor böyle farklı şeyler yapmayı denedin mi duşa gir çık biraz hareket et sonra tatlı ye yat falan. Benim de bir kaç hafta öyle olmuştu hep tedirgindim.

Kuzum bu dönemlerde olabiliyor böyle farklı şeyler yapmayı denedin mi duşa gir çık biraz hareket et sonra tatlı ye yat falan. Benim de bir kaç hafta öyle olmuştu hep tedirgindim.
Bu psikolojiden yoruldum valla kuzu
Yarn alalım dese alın derim doktora

Bu psikolojiden yoruldum valla kuzu
Yarn alalım dese alın derim doktora
Bu ara ben de öyleyim hemen doğsun artık istiyorum ama minik kuzular ne zaman hazır olursa o zaman gelecek son zamanlar gerçekten gecmiyormus doğru söylüyorlar çok iyi anlıyorum seni

Bu ara ben de öyleyim hemen doğsun artık istiyorum ama minik kuzular ne zaman hazır olursa o zaman gelecek son zamanlar gerçekten gecmiyormus doğru söylüyorlar çok iyi anlıyorum seni
Benm zaten sezeryan netleşti 20sinde..
Geçmior çıldıracam
Kaldık böyle iyimi

Bende oyleyim sanki kafasını sokmuş oraya iki taraflı kemiklerim çok ağrıyor zor yürüyorum. Bu kanala girmekmi oluyor bilmiyorum
Özellikle akşamları oluyor bana gerçekten ben de zor yürüyorum. Son 10 gün zaten inşallah o zamana kadar gelmeye kalkmaz
Bir de ayaklarımın üstü çok şişti ve acıyor şaka maka ödemden acı olabileceğini bilmiyordum bile hiç

Evet çift 5.gun embriyosuydu ama hamileliğim de zor geçti doğumum da çok zor oldu bilsem çift koydurmazdim
Bende çift istemiyorum aslında ama bir tane tutmazsa diye de korkuyorum oldr emek verdim diyorum bu ara da ilk benim ki yaşımda 21 rahmin falan gayet iyi dedi doktor ama ne olur ne olmaz diye iki koyayım diyor

Canım ben tam zamanı bilmiyorum ama sağ ayağım bayağı bi şişmişti korkmuştum 1. Haftadan sonra geçti hangi gün hatırlamıyorum ama normal sanırım çok kişide oldu çünki
Ameliyat sorunlu gecti ya benim acaba onunla alakali olabilir mi dedim korktum
Günaydın kızlar iyi pazarlar Sabah sabah kendi oğluşuma küstüm herkes bebiş fotosu atınca içim gitti ben de doğurup sevmek istiyorum artık
Kız doğurunca da insan bebeğinin karnında olmasını özlüyor. Dün hıçkırık tuttu kuşumu karnımda da böyle hıçkırıyordu diye oturdum ağladım
Hanımlar doğuma aç karınla mı girdiniz? Yarın sabah sezaryen olacm kısmetse ama doktoruma sormayı unuttum.Tok mu geleyim yoksa aç mı diye
Canım ben kontrole diye gidip doğurdum. Sabah 10da kahvaltı yapmıştım öğlen 14.30da doğuma aldılar. Bi kere ameliyatta bi kere de yoğun bakımda kustum sadece ama en az 6 saatlik açlık istiyorlar.
Benimki de geçmedi ya aynı gün doğurmuştuk seninle. Hala yatıp kalkarken iç dikişler acıtıyor çişim gelince çok acıyor. Ilk gün çok kötüydü ama o acıyı hatırlayınca iyiyim diyorum çok şükür

Bende çift istemiyorum aslında ama bir tane tutmazsa diye de korkuyorum oldr emek verdim diyorum bu ara da ilk benim ki yaşımda 21 rahmin falan gayet iyi dedi doktor ama ne olur ne olmaz diye iki koyayım diyor
Sen bilirsin yine yaşın da genç. Bana da rahmin müsait dendi doğumda neredeyse ölüyordum ameliyathanede 2 ünite kan vermişler yoğun bakımda 1 ünite plazma verdiler. O kadar çok kan kaybetmişim ki değerlerim ameliyat öncesindeki haline dönmedi

Ay aynı benim oglan emziriyorum ikisini de boşaltıyor mama veriyorum bazen uyuyor bazende aranıyor gögsümü veriyorum öyle agzında tutup uyuyor
Anne sütü beyinde bitiyor gercekten sütüm yok dedigin gibi gelmiyor ama var deyince bebekte emiyorsa geliyor benim cok şükür iki gündür dolu dolu ama yine benim oglan doymuyor çünkü artik büyüyor mamada illa 3 ölçek yiyor doyuyo

Kizlar benim sol ayağım davul gibi şişti hamileyken bu kadar ödem yapmamıştı. Bi de şiştikçe uyuşuyor doğum yapanlar ödemleriniz ne zaman geçti?
Ben ikisinin üstüne basamıyordum ama yinede yürüdüm bolca birde bi kac kez yastık altına koydum ondan sonra hafifledi 10 günü bulmuştur gecmesi

Peki emzik tutturuyor musun canim? Benim kızım emzik yerine benm memeyi ağzından hiç ayirmazdi. Yapışık ikiz gibi dolasirdik.. çok zor günler geçirdim ilk 4-5 ay. Kolikti bide.. sürekli emme isteği vardı bu çocuk doymuyor diye düşünüyordum, önce memeyi sonra mamayı veriyordum. Hâla deli gibi meme veya mama istiyordu..
Sonra 15 günlükken lavman yaptilar kuzuma dr dediki, bazi bebekler doğduğunu bilmez emme refleksi yüzünden. Sen verdikçe vermişsin çatlatacak mısın bebeği demişti. Baya üzülmüştüm.. keşke emzik tutan bi bebek olsaydı o emme refleksini bastırirdi diye düşünüyorum.

Benim hafifdi canım kişiden kiseye değişiyor bem pazartesi dogum yaptım cuma vana gittim oglum hastane de yatıyordu onu görmeye gitmiştim benim 3 4 güne hafifledi yani benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…