- 10 Ekim 2020
- 3.106
- 3.699
Maşallah sübhanallah elleriniz hiç ayrılmasın masum kuzularEki Görüntüle 2882138
Teyzelerrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah sübhanallah elleriniz hiç ayrılmasın masum kuzularEki Görüntüle 2882138
Teyzelerrr
Ayran yap iç ben içince gögsüm dolu gibi oluyor rezene kimyon ısırgan otu karıştırıp iciyorum oda hem gazını alı bebegin hem süt yapar kuru incir kayısı hurma kuru üzüm ye bol bol su 4 litre sıvı tüketin diyorlar ben bunun 2 bucuk 3 litresi su içiyorum gerisini çorba meyve suyu komposto olarak tüketiyorum birde tahin ve tahin helvası yeKızlar dün doğum yaptım. Sütüm az da olsa geliyor ama bebeğe yetiyor mu her emdiğinde sütü alabiliyor mu doyuyor mu çok kafaya takıyorum. Bol sıvı tüketmeye çalışıyorum sütü arttırmak için öneriniz var mı
Ya yerim ben o elleri ya hayata 1-0 onde basladi bu kuzular her zaman destegi olduğu kardesi ileEki Görüntüle 2882138
Teyzelerrr
Gozun aydin canim iyimisininzVe son mesaji ben atim gece itibariyle kizlar bende dogumumu yaptim sezeryan oldum Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsin insAllah sag salim doguramayan arkadaslar da tez zamanda dogurur
Cikar cikar yol ariyor belli oglunGünaydın kızlar, şuan karnımın içi aşağıya doğru ağrıyor aradada alttan bıçak saplanır gibi ağrı giriyor dün oldu mesela bu, bol bol yürüdüğüm günlerhatta, normal doğum düşünüyorum acaba yola mı giriyor napıyor Hareketlide oğluş çünkü. Taaa perşembe nts ye gircem bakalım çıkcakmı bişi
Gozun aydin canimHerkese kocaman merhaba 29 haziran saat 14.30 da bebegim sezeryan ile dunyaya geldi. İlkine göre daha cok acili gecti ama cok şükür herşey yolunda kızım 3400kg dogdu. 24 saat hastanede kalip taburcu olduk. Dün kontrolu vardı 220 gr vermis. Dr normal dedi sarilik vs cikmadi cok şükür. Sutum tam anlamiyla 2 gun sonra gelmeye basladi. Su an sadece gece yatmadan once 1 kez mama veriyorum onun disinda anne sütü. Abimiz bu süreçte bizi hic uzmedi kardesini cok guzel karsiladi. Allah hepinize guzel dogumlar nasip etsin.
En az 8 saat aç olmak gerekiyor canım@Cemren0604 canım sezaryen öncesi ne yiyip içeceksin ameliyat kaçta kaç saat aç kalacaksın ben hiçbir şey sormadım sadece aç gel dedi pazartesi
Canım seni cok iyi anlıyorum 29 gün bebeğim var doğmuş ama sanki yok gibi yaşadım yani zor ama sonunda iyi olup eve gelmesi var hep onu düşünerek sağ gögsünü ama iyi düşün yanındaymış gibi düşün gercekten iyi olcak çok şükür sadece kilo alması lazımmış benim bebegim ilk gördüm elinde damar yolu agzında sonda ve oksijen için hortum bi ayağında bu kalp atışı ve nabız için cihaz taklıydı gercekten zor ama suan yanımda konuşunca bana gülüyor çok şükür buda bizim sınavımız her gün uyandığımda bu gün bebeğim ve ben daha iyiyiz diye motive ediyordum kendimi üzülme yanına gelcek en kısa zamandaB
Yaa ne kadar güzel güzel konuşmuşsun çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı olsun da sonra gelsin kucağıma inşallah çok şükür sürekli sütümü sağmaya çalışıyorum inşallah hepimiz yetebiliriz meleklerimize
Maşallah süphanallah canım allah analı babalı büyütsünBu da benim minik tavşanım
Oyy maşallah yerim o elleri Rabbim bir daha ayırmasın ne seni onlardan ne de onları birbirinden,sağlıkla analı babalı büyüt inşallah canımEki Görüntüle 2882138
Teyzelerrr
Gözün aydın canım,darısı bizim başımıza inşallah.Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahVe son mesaji ben atim gece itibariyle kizlar bende dogumumu yaptim sezeryan oldum Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsin insAllah sag salim doguramayan arkadaslar da tez zamanda dogurur
Ayy ne güzel,ama ne güzel aranıyo öyle acıkmış demek annesiKızlar kocacımla gündüz odadan odaya watsap konuşmamız
Evet canım,zaten ne kadar süt yapan yiyecek varsa hepsi gaz yapıyor maalesefHepsi de gaz yapan şeyler
Gözün aydın canım,maşallah Rabbim analı babalı sağlıka büyütmeyi nasip etsin inşallahHerkese kocaman merhaba 29 haziran saat 14.30 da bebegim sezeryan ile dunyaya geldi. İlkine göre daha cok acili gecti ama cok şükür herşey yolunda kızım 3400kg dogdu. 24 saat hastanede kalip taburcu olduk. Dün kontrolu vardı 220 gr vermis. Dr normal dedi sarilik vs cikmadi cok şükür. Sutum tam anlamiyla 2 gun sonra gelmeye basladi. Su an sadece gece yatmadan once 1 kez mama veriyorum onun disinda anne sütü. Abimiz bu süreçte bizi hic uzmedi kardesini cok guzel karsiladi. Allah hepinize guzel dogumlar nasip etsin.
O ayaklar nasıl yenir şimdi var ya maşallahBu da benim minik tavşanım
Yaa o ellere kurban olurum maşallahEki Görüntüle 2882138
Teyzelerrr
Minicik ağzıyla mama mi ariyomus prensesKızlar kocacımla gündüz odadan odaya watsap konuşmamız
Allah'ım ayaklara bak yaBu da benim minik tavşanım
O kadar güzel konuşuyorsunuz ki sizin sayenizde moralim yüksek oluyor inşallah hepimiz bebeklerimizle uzun mutlu hayatlarımız olur annelik o kadar güzel bir duygu ki Allahım hak eden herkese nasip etsin inşallahCanım seni cok iyi anlıyorum 29 gün bebeğim var doğmuş ama sanki yok gibi yaşadım yani zor ama sonunda iyi olup eve gelmesi var hep onu düşünerek sağ gögsünü ama iyi düşün yanındaymış gibi düşün gercekten iyi olcak çok şükür sadece kilo alması lazımmış benim bebegim ilk gördüm elinde damar yolu agzında sonda ve oksijen için hortum bi ayağında bu kalp atışı ve nabız için cihaz taklıydı gercekten zor ama suan yanımda konuşunca bana gülüyor çok şükür buda bizim sınavımız her gün uyandığımda bu gün bebeğim ve ben daha iyiyiz diye motive ediyordum kendimi üzülme yanına gelcek en kısa zamanda
Ya heveslenmeye basladim iyice masallah tatlisinaBu da benim minik tavşanım
Maşallah, ne tatlı oluyorlar. Allah hepsini özene bözene yaratıyor.Bu da benim minik tavşanım
1 1992Sevda Kızlar bekleyin Allah izin verirse bebislerimiz saatini günümü bekliyor. Hayırlısıyla gelsinler, sağlıklı bir sekildeGünaydın kızlar iyi pazarlar Sabah sabah kendi oğluşuma küstüm herkes bebiş fotosu atınca içim gitti ben de doğurup sevmek istiyorum artık
Beklesin tabi canim ama gecen gun beni telaslandirdilar korkuttular simdi de boyle kasilma bile kalmadi