2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Gozun aydin canim

Maşallah süphanallah canım allah analı babalı büyütsün

Oyy maşallah yerim o elleri🧿 🥰 Rabbim bir daha ayırmasın ne seni onlardan ne de onları birbirinden,sağlıkla analı babalı büyüt inşallah canım 🤲🏻

Gözün aydın canım,darısı bizim başımıza inşallah.Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏻

Ayy ne güzel,ama ne güzel aranıyo öyle acıkmış demek annesi 🤗🥰

Evet canım,zaten ne kadar süt yapan yiyecek varsa hepsi gaz yapıyor maalesef 😒

Gözün aydın canım,maşallah 🧿🥰 Rabbim analı babalı sağlıka büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏻

O ayaklar nasıl yenir şimdi var ya 🤗 maşallah 🧿🥰

Yaa o ellere kurban olurum maşallah 🥺😍🧿

Minicik ağzıyla mama mi ariyomus prenses 😍

Allah'ım ayaklara bak ya 😍😍

Kızlar herkesten bu performansı bekliyorum sabah sabah bu minikleri görünce nasıl mutlu oldum bizim gibi daha doguramayanlari da düşünün arada böyle foto atın 🙈😄😄

Ya heveslenmeye basladim iyice masallah tatlisina

Maşallah, ne tatlı oluyorlar. Allah hepsini özene bözene yaratıyor.
Allahim olmayanlara nasip etsin insallah

@1992Sevda Kızlar bekleyin Allah izin verirse bebislerimiz saatini günümü bekliyor. Hayırlısıyla gelsinler, sağlıklı bir sekilde

Canım bana yaptıkları test sonucuna şimdi sen böyle yazınca baktım. Benmki normal araliklarda. Ama ben daha önce burun ameliyatı olduğumda galiba bu değerlere bakilmamiş. Doktorum normalden daha uzun sürdü ameliyatin, kanamaya meyilliymissin, biraz kan kaybettin falan dedi. keşke haberimiz olsaydı daha önceden önlem alırdık gibi bişey demişti. Yani bunu ben nereden bilebilirimki. Test yapsaydiniz değil mi? Belki de yapildi ama gene de böyle konuştu. 🤷
Bence bu gibi durumlarda alınacak birsuru önlem oluyordur. Genel anesteziye sirf bu yüzden karar verilecegini nedense zannetmiyorum. İnşallah böyle bişey olmaz tabi. Sıkma canını. Doktoru yakaladığında enine boyuna konuş. Bide sonucunu özelden atar mısın bana. karşılaştıralım değerlerimizi.

Yaa ben bu poncigi yerim maşallah subhanallah çok güzel bi bebek 🥰😍

Gözün aydın canim. Allah analı babalı büyütsün 💕 amin 🤲

Allah yardımcın olsun canim. Benim ağrılarım daha uzun sürmüştü. Senin daha çok yeni. 10. Günden sonra baya fark edeceksin hafifleyecek ama. Sana tavsiyem beline bol da olsa bi korse bağlat. Kancali olanlardan varsa. Ama biliyorum bunu yapmak hiç de kolay değil. Eğer ki yapamazsan annene veya eşine söyle beline çarşaf dolasin. Kat kat sarsın. Orasi ne kadar sabit kalirsa o kadar az acıyor. Hem karnındaki varsa pis kanı da akıtıyor ağrıların varsa gidebiliyor canim. Geçmiş olsun.
Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim 🙏

Cok mutsuzum :KK43:
Bugn kızımda hareket yok :KK43:
Valla doğurmak istiyorm artk :KK43:
Doğuran arkadaşlara cok özeniorm :KK43:
Hamileliği hiç sevmedim hiç :KK43:
Kuzum bu dönemlerde olabiliyor böyle farklı şeyler yapmayı denedin mi duşa gir çık biraz hareket et sonra tatlı ye yat falan. Benim de bir kaç hafta öyle olmuştu hep tedirgindim.

Kuzum bu dönemlerde olabiliyor böyle farklı şeyler yapmayı denedin mi duşa gir çık biraz hareket et sonra tatlı ye yat falan. Benim de bir kaç hafta öyle olmuştu hep tedirgindim.
Bu psikolojiden yoruldum valla kuzu
Yarn alalım dese alın derim doktora :KK43:

Bu ara ben de öyleyim hemen doğsun artık istiyorum ama minik kuzular ne zaman hazır olursa o zaman gelecek son zamanlar gerçekten gecmiyormus doğru söylüyorlar çok iyi anlıyorum seni
Benm zaten sezeryan netleşti 20sinde..
Geçmior çıldıracam :KK70:
Kaldık böyle iyimi :KK70:

Bende oyleyim sanki kafasını sokmuş oraya iki taraflı kemiklerim çok ağrıyor zor yürüyorum. Bu kanala girmekmi oluyor bilmiyorum
Özellikle akşamları oluyor bana gerçekten ben de zor yürüyorum. Son 10 gün zaten inşallah o zamana kadar gelmeye kalkmaz ☺️
Bir de ayaklarımın üstü çok şişti ve acıyor şaka maka ödemden acı olabileceğini bilmiyordum bile hiç

Evet çift 5.gun embriyosuydu ama hamileliğim de zor geçti doğumum da çok zor oldu bilsem çift koydurmazdim
Bende çift istemiyorum aslında ama bir tane tutmazsa diye de korkuyorum oldr emek verdim diyorum bu ara da ilk benim ki yaşımda 21 rahmin falan gayet iyi dedi doktor ama ne olur ne olmaz diye iki koyayım diyor

Canım ben tam zamanı bilmiyorum ama sağ ayağım bayağı bi şişmişti korkmuştum 1. Haftadan sonra geçti hangi gün hatırlamıyorum ama normal sanırım çok kişide oldu çünki
Ameliyat sorunlu gecti ya benim acaba onunla alakali olabilir mi dedim korktum
Günaydın kızlar iyi pazarlar 🌸 Sabah sabah kendi oğluşuma küstüm herkes bebiş fotosu atınca içim gitti ben de doğurup sevmek istiyorum artık 🙈😄
Kız doğurunca da insan bebeğinin karnında olmasını özlüyor. Dün hıçkırık tuttu kuşumu karnımda da böyle hıçkırıyordu diye oturdum ağladım 🤣
Hanımlar doğuma aç karınla mı girdiniz? Yarın sabah sezaryen olacm kısmetse ama doktoruma sormayı unuttum.Tok mu geleyim yoksa aç mı diye🙄
Canım ben kontrole diye gidip doğurdum. Sabah 10da kahvaltı yapmıştım öğlen 14.30da doğuma aldılar. Bi kere ameliyatta bi kere de yoğun bakımda kustum sadece ama en az 6 saatlik açlık istiyorlar.
Kızlar bu sezaryen dikişlerinin acısı ne zaman geçiyor tam?Perşembe günü oldu hala çok acıyor.Yürürken çok zorlanıyorum.Hiçbir iş yapamıyorum.Salı günü kontrolüm var oraya gitmek bile gözümü korkutuyor.Normal mi bu acı?
Benimki de geçmedi ya aynı gün doğurmuştuk seninle. Hala yatıp kalkarken iç dikişler acıtıyor çişim gelince çok acıyor. Ilk gün çok kötüydü ama o acıyı hatırlayınca iyiyim diyorum çok şükür

Bende çift istemiyorum aslında ama bir tane tutmazsa diye de korkuyorum oldr emek verdim diyorum bu ara da ilk benim ki yaşımda 21 rahmin falan gayet iyi dedi doktor ama ne olur ne olmaz diye iki koyayım diyor
Sen bilirsin yine yaşın da genç. Bana da rahmin müsait dendi doğumda neredeyse ölüyordum ameliyathanede 2 ünite kan vermişler yoğun bakımda 1 ünite plazma verdiler. O kadar çok kan kaybetmişim ki değerlerim ameliyat öncesindeki haline dönmedi

Kuzum ben ilk sütüm gittiğinde doktor bana karnını mamayla doyur ama emzirmeyide bırakma dedi anne sütü mucize bişey bebek emdikçe gelir evlat edinip emziren anneler var dedi ve ben sağarken 1 damla bile gelmeyen sütüm bebeğim emdikten sonra kendim sıkınca geliyordu sakın sütün gelmicek diye korkma ben hep korktum ve buyüzden hiç sağarak getiremedim bebek aldığında geldi ama baya stresli günler geçirdim taş gibi göğüslerim birden damarları ata ata indi gözümün önünde onuda kafaya taktım üzülmem bebek istiyo ben veremitodum diyodum daha çok etkiledi beni sonra bebeğim emmeyi bırakınca rahatladım en azından o piskolojiden kurtuldum mama veriyorum hep ama kilomuz iyi nasibinde senin sütün yoksa mamaylada büyür öyle düşün ve gerçekten doktorun dediği mucize torununu emziren anneanne babaanneler bile var yeterki sen emzirmek iste ve bebeğin bırakmasın dediğim gibi bıraksa dahi şimdi benim kızım beni emmiyo ama mamayla doyduktan sonra göğsümü ağzına almadanda uyumuyo resmen aranıyo başta aç sanıp mama yapıyodum almıyodu aranmaya devam ediyodu göğsüme alınca ağzını açıyo meme ağzında ağzı açık uyuyo kuşum hemen emmiyo ama inatcı emse yine gelicek sütüm☺️ önemli olan bağımız kopmasın diyorum bende böyleside güzel belki kötü bi örnek olmuşumdur şuan sana ama kafana takarsan çok yıpranırsın be ki Allah korusun aylarca bebeği yoğunbakımda kalıp o sürede hergün düzenli sütünü sağan çıktığında emzirmeye devam eden anneler çooookkkk sen bebişine odaklan hep kavuştuğunu düşün mutlu ol yanında olmasa bile o sana hayla bağlı hissediyor emin ol güzel anne ☺️😊
Ay aynı benim oglan emziriyorum ikisini de boşaltıyor mama veriyorum bazen uyuyor bazende aranıyor gögsümü veriyorum öyle agzında tutup uyuyor 😊
Anne sütü beyinde bitiyor gercekten sütüm yok dedigin gibi gelmiyor ama var deyince bebekte emiyorsa geliyor benim cok şükür iki gündür dolu dolu ama yine benim oglan doymuyor çünkü artik büyüyor mamada illa 3 ölçek yiyor doyuyo

Kizlar benim sol ayağım davul gibi şişti hamileyken bu kadar ödem yapmamıştı. Bi de şiştikçe uyuşuyor doğum yapanlar ödemleriniz ne zaman geçti?
Ben ikisinin üstüne basamıyordum ama yinede yürüdüm bolca birde bi kac kez yastık altına koydum ondan sonra hafifledi 10 günü bulmuştur gecmesi

Ay aynı benim oglan emziriyorum ikisini de boşaltıyor mama veriyorum bazen uyuyor bazende aranıyor gögsümü veriyorum öyle agzında tutup uyuyor 😊
Anne sütü beyinde bitiyor gercekten sütüm yok dedigin gibi gelmiyor ama var deyince bebekte emiyorsa geliyor benim cok şükür iki gündür dolu dolu ama yine benim oglan doymuyor çünkü artik büyüyor mamada illa 3 ölçek yiyor doyuyo
Peki emzik tutturuyor musun canim? Benim kızım emzik yerine benm memeyi ağzından hiç ayirmazdi. Yapışık ikiz gibi dolasirdik.. çok zor günler geçirdim ilk 4-5 ay. Kolikti bide.. sürekli emme isteği vardı bu çocuk doymuyor diye düşünüyordum, önce memeyi sonra mamayı veriyordum. Hâla deli gibi meme veya mama istiyordu..
Sonra 15 günlükken lavman yaptilar kuzuma 😔 dr dediki, bazi bebekler doğduğunu bilmez emme refleksi yüzünden. Sen verdikçe vermişsin çatlatacak mısın bebeği demişti. Baya üzülmüştüm.. keşke emzik tutan bi bebek olsaydı o emme refleksini bastırirdi diye düşünüyorum.

Kızlar bu sezaryen dikişlerinin acısı ne zaman geçiyor tam?Perşembe günü oldu hala çok acıyor.Yürürken çok zorlanıyorum.Hiçbir iş yapamıyorum.Salı günü kontrolüm var oraya gitmek bile gözümü korkutuyor.Normal mi bu acı?
Benim hafifdi canım kişiden kiseye değişiyor bem pazartesi dogum yaptım cuma vana gittim oglum hastane de yatıyordu onu görmeye gitmiştim benim 3 4 güne hafifledi yani benim

X