2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Canım senin tansiyon normal ben 19/15le gittim önceki gün. Ama tabi normaldede tansiyonum 13 falan normali o da önemli senin kaç oluyordu normal hayatında
Geçmiş olsun canım ya şimdi okudum. Benim normalde 10/6 gibi ben zaten herhangi bir rahatsızlık hissetmiyorum, doktor ay yüksek diye beni gerdi bende bilemedim ne bileyim

Yeni gördüm canım çok geçmiş olsun.

Karnıma sürdüm hep bacaklarıma hiç sürmemiştim şuan gümüş gibi parlıyor çizik çizik:)
Aslında eski çatlaklar gümüş gibi parlamaz mi? Ben mi yanlış biliyorum kizlar? Yeni çatlaklar pembe kirmizimsi oluyor. Gözden kaçıyor, birkaç ay sonra beyazlamaya başlıyor.
Bide kirmiziyken çaresi var derler yağlarla falan iyileştirilebilir diyorlar, beyazlara çare yok malesef.

İnşallah canım Allah emeklerini boşa çıkarmasın
Amin inşallah canım hiçbirimizin
Gunaydın herkese. Gece uyumak zorlaştı artık. Sıcak bir yandan sağa sola donememek mide yanması. Son zamanlar zor. Bebişler sağlıklı olsunda iyice buyusunlar içerde herşeye katlanılır
Aynen bende çok zor uyuyorum kaburgalarim ağrıyor resmen inşallah az kaldı canım rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Geçmiş olsun canım ya şimdi okudum. Benim normalde 10/6 gibi ben zaten herhangi bir rahatsızlık hissetmiyorum, doktor ay yüksek diye beni gerdi bende bilemedim ne bileyim
Ay yok canım senin tansiyonun yok.. tabi sen yine günde iki üç defa ölç takip et. Ödemler bendede var ama idrarda protein falan çıkmadı mesela içim rahatladı. Eğer kendinde farklılık hissedersen gidersin hemen idrar tahlili yaparlar. Bide ben heyecanlaninca çok çıkıyor. Evde mesela şuan yatıyorum ölçtüm 11/7 geldi. Hastaneye gideyim bir bakalım 13/8-9 oluyor. Yada sıcak geçsin başıma, bir dilim tatlı yiyeyim anında 14/9. Gebelikle daha bir hassaslasiyor. Ama bence senin bir sıkıntın yok o yüzden tadını çıkart düşünme
Yeni gördüm canım çok geçmiş olsun.
Sağolasın canım inşallah geçsin
Evet evet Aynen benim baya olmuş çatlayali Bacaklarımın arası yani kaba tabirle apış araları bildiğin parlıyor çizik çizik.. oraları hiç görmemiştim bir ay oldu farkedeli.. iş işten geçti açıkçası önemlide değil ne yapalım sağlık olsun :)

İyi bari içim rahatladı, bazen doktorlar çok abartıyo herhalde göz korkutmakmıdır nedir Benimde kadını görünce çıkıyo hahahahah Hiç bişi kalmadı şurda valla ya, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah canım

Afiyet olsun canim

Canım ne yaptın merak ettim şimdi okudum Allah korusun insallah az kaldı bir sıkıntı yaşamadan atlatalim su günleri

Kizlar bebegim cok hareketli ve alt tarafda bayagi bir agri var sizlerde de boyle mi durum
Benimkide aşırı hareketli kasıklarımda hissediyorum sertleşti tekmeleri. Sakın sakin dedim bu hafta şaşırttı beni. Makat geliş olduğu için çok korkuyorum doğumun birden başlamasından Allah korusun

Canım eski bir iş arkadasim da bahartadindagebelik le anlaşmış Instagram'da görüyorum paylaşımlarini sürekli geçen gün beraber hastane çantası hazirlamislardi

Bu arada fotoğrafla alakalı bilgi aldığında bana da yazabilir misin

Benimkide aşırı hareketli kasıklarımda hissediyorum sertleşti tekmeleri. Sakın sakin dedim bu hafta şaşırttı beni. Makat geliş olduğu için çok korkuyorum doğumun birden başlamasından Allah korusun
Allah korusun belki donmustur annesi o yuzden cok hareket hissediyorsundur

Yk cnm direniorm
Geçen nst girdiğimde baktm herkes çatlamlş
Bendemi gariplik var acebe dedm

Nasil oldunuz gitme ihtiyacı oldu mu hastahaneye merak ettim yazmamamisiniz saniyorum
Yok canım daha olmadı kaç kez ölçtüm sabah ezanından sonra uyudum korkudan 80 oldu en son bir ara öğün daha yapıp yattım sabahta normal çıktı. Aksam pasta yedim nasılsa düşük diye omu bir anda yükseltip indirdi bilmiyorum şekeri

Canım ne yaptın?şekerin ne durumda?merak ettim
Yaşadığım bu korku bana yeter çok bir bilgimde yok niye anı düşüyor diye. Bana çok düşük olunca şekerli şeyler ye hemen dedi diyetisyen yedim bekledim yine çıkıp yarım saate yine düşüyordu en son normale döndü Allah'tan bebegin hareketleri iyi diye gitmedim ama stresi yetti

Yk cnm direniorm
Geçen nst girdiğimde baktm herkes çatlamlş
Bendemi gariplik var acebe dedm
Canim son gün bile catlaniyormus aman ihmal etme bu zamna kadar catlamadim diye. Ben kızda basenlerden kilo almistim iç bacak dış bacak çatlak hep bunda krem yağ çok kullandım karnım baya büyüdü ama şuan yok ekstra çatlak ama kaşıntı çok hala günde iki kez bile sürdüğüm oluyor yağ

Gitmedim canım normale döndü sayısız ölçtüm yaptım daha diyeti bozarmiyim tövbeler olsun
Canim Senin normalde yuksek degil miydi insulin kullaniyordun ben mi yanlis hatirliyorum acaba?Bende gebelik sekeri var diyete devam ediyorum ama bazen diyette yetmiyor ya bu sabah her gün olduğu gibi kahvaltımı yaptım insulin de vuruldum bir ölçtüm 165 çıktı kafayı yicem artık doktor da azarliyor resmen diyete uymuyorsun diye kilo bile verdim hatta geçen hafta bebeğim kilo dahi almamış çok moralim bozuk korkuyorum bebeğime bir zarar gelmesinden

Kızlar merhaba hastane bizden bir gece için 2800 almıştı yazmıştım. Şikayet ettik ve sonuç aldık 1800 lirasını iade ettiler. bugün kontrolüm vardı çok şükür her şeyi iyi çıktı bebeğim 3100 gr olmuş. Çok şükür. 38. Hafta da çatı muayenesi yapıp doğum şeklini karar verelim dedi. Şu an normal doğum görünüyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…