2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Yataktayken suyum geldi. Alez vardı yırttım. Kalktığım gibi üstümü değiştirip ped koydum. Arabaya bişey olmamış.

Alez kullancan canim pratik cozum

Ay o iç dış yıkama fiyatları da almış başını gitmiş geçen gün verdim bende bebek doğunca temiz olsun diye daha artık bi dahakine 5 yaşına gelince veririm
Sakın pedi unutma
Bende son haftamda çatlamıştım son ana kadar hiç birşey yoktu şimdi yine kullanıyorum hoş kullanıp kullanmamada çok kararsız kaldım ama daha beteri de olabilir şok olmak istemedim doğumdan sonrada kullanılması gerekiyormuş bu arada aklımıza gelip sürebilirsek iyi olur

Güldürdün beni... O sancılar la nasıl uyicaksin cnm... Mümkün değil gibi geliyor bana benimde evde gelmişti. Akmisti yere bende temizledim. Son eşyalarımı koydum çantama ve hastaneye gittik. Bebis firtlamiyor merak etme suyun gelince

Nosking kız arabada devam ederse, alırsın bir poşet yanına birde havlu sorun böylelikle çözülmüş oldu
Benim evde geldi suyum yolda devam etti. Poşeti altıma serdim havluyu da serdim altıma... Ohh misss oldu

Kızlar hemoroid sorunum varr yardım lütfen aslında kabız falan değilim, kanama falan da yok ama hafif bir şişlik var ve ağrı yapıyor. Var mı bu durumda olanlar? Varsa ağrıyı geçirecek ne yapıyorsunuz?

Canım sana ilk doğumumdaki tecrübemi anlatayım gecenin bir yarisi, bir otel odasının yatağında, yatağın rahat yerini bulmaya çalışırken tuvaletimin geldiğini farkettim. Oysaki yeni gelmistim daha biraz daha tutayım derken normal ihtiyacımdan farklı bir baskı hissettim. Baktım tutmanın imkanı yok gideyim rahatlayayim dedim ama ayağa kalkar kalkmaz geleni durduramadim nasıl yaptım bilmiyorum ama hiç bir yer batmadan banyoya ulaşmayı başardım asıl sorun bundan sonra başladi, eşime suyum geldi diye seslendim ama doğum suyu olduğuna ikna edemedim.altima yaptığımi düşündü galiba yada yatağın rahat yerini o bulmuştu da ayrilasi gelmedi
hemen duş alıp depend giydim hastaneye kadar depend de dolmuştu. Bu haftalardan sonra yanımızda Orkid yada depend bulundurmakta fayda var. Yatak için de alez iyi bir seçenek tabii..

Hadi yatağı öyle hallettik hastaneye giderken arabada da su gelmeye devam ederse napcaz
Benim yattigim tarafa 2 tane alt acma örtüsü sermistim sabah ayağa kalktım bi baktım suyum akıyor hemen yeri silip duşa girdim. Depend giyip hastaneye gitmiştik.

Bence çok bile almışsın. Yaz günü birde, giyindire bilecekmisin. Benim 6 tane var. Ona bile çok diyorum. Ve ilk zamanlar çabuk büyüyorlar.
Ablamda kirletiyorlar felan dedi birde yazın doğdu yeğenim o sadece zıbınla tutmuş yeğenimi çok sıcak oluyormuş
Yazlık kısa tulumlardan aldım aslında ama iç zıbın olarak az mı acaba diye düşündüm
İlki kış bebeğiydi kestiremiyorum

Canım zıbın derken alt üst takımı mi diyorsun yoksa citcitlilari mi

Kizlar nasilsiniz yarin itibariyle 9 ayim bitiyo son 10 gune giriyorum ama bnm oglan inatla midemde tepiniyo hic assagiya inmeye niyeti yok sezeryan olcak ama insan biraz assagiya iner sabit hic degstrmedi yerini 28. Hftada bas assagiya dondu tamam orda o sekilde kaldi

Canim benim ilki bir gece de indi aşağı ve o gece suyum geldi. Önceden inecek diye bir şey yok. Her an inebilir.

Yeterli gibi. Olmadı alırsın cnm. Birde bebisden bebise fark var. Birinci kızım çok kusardi kış çocuğuydu yetmemisti aldıklarım. İkinci kızımda hiç kusmadi ona çok bile geldi (oda kuş bebisiyfi)

Bundada 6 tane aldım yeterli geldi gözüme. Yaz günü birde yıkarız yıkarız kuruturuz. Çok olunca giyindirmen mümkün olmuyor sonradanda pişmanlık oluşuyor çok almışım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…