2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Yk cnm direniorm
Geçen nst girdiğimde baktm herkes çatlamlş
Bendemi gariplik var acebe dedm
Aynen bende de öyle oldu. Nst de gördüm şaşırdım. Biz elimizden geldiğince sürelim kremlerimizi.. baktık hâla çatlıyor, anne olmak kolay değil, varsin çatlasın deriz bebeklerimiz sağlıklı olsunlar yeter

Sen yinede dikkat et canım sürekli kontrol altında ol ne olur ne olmaz

Kızlar doğum yaklaştıkça aklıma saçma saçma sorular takılıyor Size de sorayım belki fikir alırım. Şimdi ben normal doğum bekliyorum bir sorun olmadığı sürece. Diyelim ki evdeyken suyum geldi ya yere aktı ya yatağa aktı. Suyun gelince hemen hastaneye gideceksin diyorlar ya. Şimdi su yere gelmişse hadi siler temizleriz ama ya uyurken gelir de yatak kirlenirse nolcak? Yani gelen su yapışkan kanlı da olabilir. Hadi nevresim kirli sepetine atar gidersin yenisini takarsın o kolay da yatak ne olacak öyle pis pis bırakıp gidecek miyiz hastaneye? Ben artık evden her çıkışımda evi derli toplu temiz bırakmaya çalışıyorum her ihtimale karşı doğum yaparım belki belli olmaz evim toplu dursun diye. Yani o anda yatağı nasıl temizliyoruz hiç bir fikrim yok

Ayy hiç güleceğim yoktu nerden aklına geliyor böyle şeyler sıvı geçirmez alez al canım diyelimki yatakta böyle bişey geldi başına alezle çarşafı birlikte kaldırır makinaya atar eve geçtiğinde yıkarsın

Aynı şey benim de aklıma geldi geçen gün hadi gelen su temiz diyelim yatak ıslanacak nasıl kuruyacak o yatak geri? Rutubet yapar

Bebeginin iii olmasina sevindim cnm bna hic cati muayenesi ypmadilar devletteki drum sezeryan olacağımı bilmiyodu yapmadi bnde sonra sezeryan olcami soyledim yinede ypmadi en cok ondan korkuyodum

Ya insanın aklına geliyor ama napayım ama söylediğin aklıma yattı alez kullanıyorum ama sıvı geçirmez değildi bu hafta gidip sıvı geçirmez alayım hemen
Aynı şey benim de aklıma geldi geçen gün hadi gelen su temiz diyelim yatak ıslanacak nasıl kuruyacak o yatak geri? Rutubet yapar
İşte bak herkesin aklında aynı soru Bir de ben hamile kalınca rahat uyuyayım diye gittik güzel kaliteli bir yatak almıştık şimdi hiç kıyamıyorum öyle nasıl bırakıp gideyim Ama DefneninAnnesi07 nin söylediği mantıklı sıvı geçirmez alez kullanırsak nevresimle alezi çıkarıriz yatak temiz kalır

benimle sadece doğuma gelecek canım tüm paket biraz daha pahalıydı öyle istemedim.
tamam haber veririm sana

Canım gece uykuda düşmemesi için diyetisyen tekrar düzenleyene kadar moms gronala yiyebilirsin yatmadan. Hem lezzetli hem de sağlıklı

Aman boşver catlayalim bikinide giymelim bu yaz (hayatımda hiç giymedim )

Hadi yatağı öyle hallettik hastaneye giderken arabada da su gelmeye devam ederse napcaz

sıvı geçirmez alez mantıklısı hı yoksada varsın bi yatağın öyle olsun her taraf bal dök yala olduktan sonra acil durum olmuş sonuçta kimsenin gözüne o batmaz diye düşünüyorum. Bende aşırı takıntılıyım gezmeye cıkacaksam dahi evim temiz olacak sırf doğum tarihim belliyken gitmeden bi kaç gün önce cam silmişliğim var ilk gebeliğimde

Hadi yatağı öyle hallettik hastaneye giderken arabada da su gelmeye devam ederse napcaz
Suyun geldikten sonra 1 tane depend giy cık

Cemren0604 Yazmış canım ben de tam onu diyecektim giderken ped ya da depend takiyorlarmis gerçi araba kirlense de çok umrumda olmaz detaylı yıkamaya verince fabrika çıkışı gibi tertemiz veriyorlar
Evet canım alez mantıklı geldi sıvı geçirmez yoktu bende alayım bu hafta içi. Bende de takıntı var eve biri gelecekse ev derli toplu temiz olmalı son zamanlarda çarşıya inerken bile dikkat ediyorum ya doğurur da eve donemezsem böyle kalırsa diye Çocuktan sonra ne kadar toplu kalabilecek ev orası meçhul tabi

Aaaaa...
Haklısın aslında cnm...
Bende bol bol süreym.. Olursa can sağlığı artk cnm

Hahahahha
Bende bir ara gaz çıkaramamaya takmıştm
Hani gaz çkmadan hastaneden taburcu etmiolar ya
O günden beri normaldede zorlanmaya başladm
Psikolojik

Allah korusun belki donmustur annesi o yuzden cok hareket hissediyorsundur
Yok canım ya dönmedi hala aşağıda ayaklar:)
Gitmedim canım normale döndü sayısız ölçtüm yaptım daha diyeti bozarmiyim tövbeler olsun
Aynen canım bende diyet gibi bişey yapıyorum kendi kendime tuzsuz. Tansiyon için. Az bişey kaldı dişimizi sıkarız inşallah
Aman boşver catlayalim bikinide giymelim bu yaz (hayatımda hiç giymedim )
Bende hiç giymedim zaten giysem de bebişim için değer

İnsan boş kalınca durup durup bir şey kuruyor kafasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…