2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
İnşallah vaktinde zamanında gelir minik

Benmde tüp bebek
Hemde cok acılar çektim
Ama annem 14. Haftamdan beri başımda dikiliyor sür sür sür diye.. Bayada pahalıya aldm kremi..
Ama düzenli kullanmadm... İlk cock belki ondan çatlamadm bilemedm
Ilk cocukta ben de hiç çatlamadıgimi sandım son haftada bile yoktu çatlağım. Ama dogumdan sonra karnımın cok alt kısmında üc beş kucuk catlagim oldgunu gördüm o yüzden son ana kadar belli olmuyor ne olacağı. Bu bebisimde de 33.haftada çatladım o hafta hiç yag sürmedim ondan mi bilmiyorum

Kızlar ben çişimi tutamıyorum bugün sürekli çişim varmış gibi geliyordu az önce tualete gittim tam oturcakken kendi kendine geldi... nasıl tutamadığıma şaşırdım.
Canım arkadaşlar da yazmış amacımız korkutmak değil asla ama çiş olduguna emin misin çişi azıcık kaçırsan bile tutabilirsin sonra ama suyun geldiğinde tutamiyorsun

Kızlar bana bı akıl verin acile gitmeli miyim. Açlık kan şekerim akşamdan beri 50 lerde bir sürü şey yedim pasta meyve suyu dahil 70 oluyor geri düşüyor şimdi uyumaya korkuyorum uykumda birşey olur diye. Doktor 70 altı bebeğe giden kan akımı kesilir demişti gideyim mi acile sizce çok korkuyorum

Canım doktorun böyle birşey söylediyse neden bekliyorsunki Allah korusun istemediğin bi şeyle karşılaşırsan bide.bebeğin hareketleri nasıl peki

Hic durma git canim bir serum verirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…