2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Yk cnm direniorm 🙈🙈🙈🙈
Geçen nst girdiğimde baktm herkes çatlamlş
Bendemi gariplik var acebe dedm :KK70:
Aynen bende de öyle oldu. Nst de gördüm şaşırdım. Biz elimizden geldiğince sürelim kremlerimizi.. baktık hâla çatlıyor, anne olmak kolay değil, varsin çatlasın deriz ☺️ bebeklerimiz sağlıklı olsunlar yeter 🥰

Yaşadığım bu korku bana yeter çok bir bilgimde yok niye anı düşüyor diye. Bana çok düşük olunca şekerli şeyler ye hemen dedi diyetisyen yedim bekledim yine çıkıp yarım saate yine düşüyordu en son normale döndü Allah'tan bebegin hareketleri iyi diye gitmedim ama stresi yetti
Sen yinede dikkat et canım sürekli kontrol altında ol ne olur ne olmaz

Kızlar doğum yaklaştıkça aklıma saçma saçma sorular takılıyor 😄 Size de sorayım belki fikir alırım. Şimdi ben normal doğum bekliyorum bir sorun olmadığı sürece. Diyelim ki evdeyken suyum geldi ya yere aktı ya yatağa aktı. Suyun gelince hemen hastaneye gideceksin diyorlar ya. Şimdi su yere gelmişse hadi siler temizleriz ama ya uyurken gelir de yatak kirlenirse nolcak? 🤔🤔 Yani gelen su yapışkan kanlı da olabilir. Hadi nevresim kirli sepetine atar gidersin yenisini takarsın o kolay da yatak ne olacak öyle pis pis bırakıp gidecek miyiz hastaneye? Ben artık evden her çıkışımda evi derli toplu temiz bırakmaya çalışıyorum her ihtimale karşı doğum yaparım belki belli olmaz evim toplu dursun diye. Yani o anda yatağı nasıl temizliyoruz hiç bir fikrim yok 🤦🏻😄

Kızlar doğum yaklaştıkça aklıma saçma saçma sorular takılıyor 😄 Size de sorayım belki fikir alırım. Şimdi ben normal doğum bekliyorum bir sorun olmadığı sürece. Diyelim ki evdeyken suyum geldi ya yere aktı ya yatağa aktı. Suyun gelince hemen hastaneye gideceksin diyorlar ya. Şimdi su yere gelmişse hadi siler temizleriz ama ya uyurken gelir de yatak kirlenirse nolcak? 🤔🤔 Yani gelen su yapışkan kanlı da olabilir. Hadi nevresim kirli sepetine atar gidersin yenisini takarsın o kolay da yatak ne olacak öyle pis pis bırakıp gidecek miyiz hastaneye? Ben artık evden her çıkışımda evi derli toplu temiz bırakmaya çalışıyorum her ihtimale karşı doğum yaparım belki belli olmaz evim toplu dursun diye. Yani o anda yatağı nasıl temizliyoruz hiç bir fikrim yok 🤦🏻😄
Ayy hiç güleceğim yoktu nerden aklına geliyor böyle şeyler🤣🤣🤣 sıvı geçirmez alez al canım diyelimki yatakta böyle bişey geldi başına alezle çarşafı birlikte kaldırır makinaya atar eve geçtiğinde yıkarsın 😉

Aynı şey benim de aklıma geldi geçen gün🤣 hadi gelen su temiz diyelim yatak ıslanacak nasıl kuruyacak o yatak geri? Rutubet yapar🤣

Kızlar merhaba ☀️ hastane bizden bir gece için 2800 almıştı yazmıştım. Şikayet ettik ve sonuç aldık 1800 lirasını iade ettiler.🌸 bugün kontrolüm vardı çok şükür her şeyi iyi çıktı bebeğim 3100 gr olmuş. Çok şükür. 38. Hafta da çatı muayenesi yapıp doğum şeklini karar verelim dedi. Şu an normal doğum görünüyormuş
Bebeginin iii olmasina sevindim cnm bna hic cati muayenesi ypmadilar devletteki drum sezeryan olacağımı bilmiyodu yapmadi bnde sonra sezeryan olcami soyledim yinede ypmadi en cok ondan korkuyodum

Ayy hiç güleceğim yoktu nerden aklına geliyor böyle şeyler🤣🤣🤣 sıvı geçirmez alez al canım diyelimki yatakta böyle bişey geldi başına alezle çarşafı birlikte kaldırır makinaya atar eve geçtiğinde yıkarsın 😉
Ya insanın aklına geliyor ama napayım 🙈😂😂 ama söylediğin aklıma yattı alez kullanıyorum ama sıvı geçirmez değildi bu hafta gidip sıvı geçirmez alayım hemen 😄
Aynı şey benim de aklıma geldi geçen gün🤣 hadi gelen su temiz diyelim yatak ıslanacak nasıl kuruyacak o yatak geri? Rutubet yapar🤣
İşte bak herkesin aklında aynı soru 😂😂 Bir de ben hamile kalınca rahat uyuyayım diye gittik güzel kaliteli bir yatak almıştık şimdi hiç kıyamıyorum öyle nasıl bırakıp gideyim😂 Ama DefneninAnnesi07 DefneninAnnesi07 nin söylediği mantıklı sıvı geçirmez alez kullanırsak nevresimle alezi çıkarıriz yatak temiz kalır 😄

Canım eski bir iş arkadasim da bahartadindagebelik le anlaşmış Instagram'da görüyorum paylaşımlarini sürekli geçen gün beraber hastane çantası hazirlamislardi ☺️

Bu arada fotoğrafla alakalı bilgi aldığında bana da yazabilir misin 🥰
benimle sadece doğuma gelecek canım tüm paket biraz daha pahalıydı öyle istemedim.
tamam haber veririm sana 🤗

Yaşadığım bu korku bana yeter çok bir bilgimde yok niye anı düşüyor diye. Bana çok düşük olunca şekerli şeyler ye hemen dedi diyetisyen yedim bekledim yine çıkıp yarım saate yine düşüyordu en son normale döndü Allah'tan bebegin hareketleri iyi diye gitmedim ama stresi yetti
Canım gece uykuda düşmemesi için diyetisyen tekrar düzenleyene kadar moms gronala yiyebilirsin yatmadan. Hem lezzetli hem de sağlıklı

Amin inşallah canım hiçbirimizin🤲🌸

Aynen bende çok zor uyuyorum kaburgalarim ağrıyor resmen inşallah az kaldı canım rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🤲🌸

Ay yok canım senin tansiyonun yok.. tabi sen yine günde iki üç defa ölç takip et. Ödemler bendede var ama idrarda protein falan çıkmadı mesela içim rahatladı. Eğer kendinde farklılık hissedersen gidersin hemen idrar tahlili yaparlar. Bide ben heyecanlaninca çok çıkıyor. Evde mesela şuan yatıyorum ölçtüm 11/7 geldi. Hastaneye gideyim bir bakalım 13/8-9 oluyor. Yada sıcak geçsin başıma, bir dilim tatlı yiyeyim anında 14/9. Gebelikle daha bir hassaslasiyor. Ama bence senin bir sıkıntın yok o yüzden tadını çıkart düşünme 🤗

Sağolasın canım inşallah geçsin 🤲🤲🌸

Evet evet Aynen benim baya olmuş çatlayali🙈 Bacaklarımın arası yani kaba tabirle apış araları bildiğin parlıyor çizik çizik.. oraları hiç görmemiştim bir ay oldu farkedeli.. iş işten geçti açıkçası önemlide değil ne yapalım sağlık olsun :)
Aman boşver catlayalim bikinide giymelim bu yaz :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: (hayatımda hiç giymedim )😂😂

Ya insanın aklına geliyor ama napayım 🙈😂😂 ama söylediğin aklıma yattı alez kullanıyorum ama sıvı geçirmez değildi bu hafta gidip sıvı geçirmez alayım hemen 😄

İşte bak herkesin aklında aynı soru 😂😂 Bir de ben hamile kalınca rahat uyuyayım diye gittik güzel kaliteli bir yatak almıştık şimdi hiç kıyamıyorum öyle nasıl bırakıp gideyim😂 Ama DefneninAnnesi07 DefneninAnnesi07 nin söylediği mantıklı sıvı geçirmez alez kullanırsak nevresimle alezi çıkarıriz yatak temiz kalır 😄
Hadi yatağı öyle hallettik hastaneye giderken arabada da su gelmeye devam ederse napcaz🤣

sıvı geçirmez alez mantıklısı 😊 hı yoksada varsın bi yatağın öyle olsun her taraf bal dök yala olduktan sonra acil durum olmuş sonuçta kimsenin gözüne o batmaz diye düşünüyorum. Bende aşırı takıntılıyım gezmeye cıkacaksam dahi evim temiz olacak sırf doğum tarihim belliyken gitmeden bi kaç gün önce cam silmişliğim var ilk gebeliğimde

Hadi yatağı öyle hallettik hastaneye giderken arabada da su gelmeye devam ederse napcaz🤣
Suyun geldikten sonra 1 tane depend giy cık 😊

Cemren0604 Cemren0604 Yazmış canım ben de tam onu diyecektim giderken ped ya da depend takiyorlarmis gerçi araba kirlense de çok umrumda olmaz detaylı yıkamaya verince fabrika çıkışı gibi tertemiz veriyorlar 😂
sıvı geçirmez alez mantıklısı 😊 hı yoksada varsın bi yatağın öyle olsun her taraf bal dök yala olduktan sonra acil durum olmuş sonuçta kimsenin gözüne o batmaz diye düşünüyorum. Bende aşırı takıntılıyım gezmeye cıkacaksam dahi evim temiz olacak sırf doğum tarihim belliyken gitmeden bi kaç gün önce cam silmişliğim var ilk gebeliğimde

Suyun geldikten sonra 1 tane depend giy cık 😊
Evet canım alez mantıklı geldi sıvı geçirmez yoktu bende alayım bu hafta içi. Bende de takıntı var eve biri gelecekse ev derli toplu temiz olmalı son zamanlarda çarşıya inerken bile dikkat ediyorum ya doğurur da eve donemezsem böyle kalırsa diye 🤦🏻 Çocuktan sonra ne kadar toplu kalabilecek ev orası meçhul tabi 😂

Canim son gün bile catlaniyormus aman ihmal etme bu zamna kadar catlamadim diye. Ben kızda basenlerden kilo almistim iç bacak dış bacak çatlak hep bunda krem yağ çok kullandım karnım baya büyüdü ama şuan yok ekstra çatlak ama kaşıntı çok hala günde iki kez bile sürdüğüm oluyor yağ
Aaaaa...
Haklısın aslında cnm...
Bende bol bol süreym.. Olursa can sağlığı artk cnm

Hahahahha :KK70:
Bende bir ara gaz çıkaramamaya takmıştm
Hani gaz çkmadan hastaneden taburcu etmiolar ya :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
O günden beri normaldede zorlanmaya başladm
Psikolojik :KK70: :KK70: :KK70:

Allah korusun belki donmustur annesi o yuzden cok hareket hissediyorsundur😊
Yok canım ya dönmedi hala aşağıda ayaklar:)
Gitmedim canım normale döndü sayısız ölçtüm yaptım daha diyeti bozarmiyim tövbeler olsun
Aynen canım bende diyet gibi bişey yapıyorum kendi kendime tuzsuz. Tansiyon için. Az bişey kaldı dişimizi sıkarız inşallah 🤲🌸
Aman boşver catlayalim bikinide giymelim bu yaz :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: (hayatımda hiç giymedim )😂😂
Bende hiç giymedim zaten giysem de bebişim için değer😇

Aaaaa...
Haklısın aslında cnm...
Bende bol bol süreym.. Olursa can sağlığı artk cnm

Hahahahha :KK70:
Bende bir ara gaz çıkaramamaya takmıştm
Hani gaz çkmadan hastaneden taburcu etmiolar ya :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
O günden beri normaldede zorlanmaya başladm
Psikolojik :KK70: :KK70: :KK70:
İnsan boş kalınca durup durup bir şey kuruyor kafasında 😂

X