2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
kızlar kızımda bulantılarım geçene kadar hep ekşi olmamış şeyler yedim. yeşil yeşil ayva mandalina üzüm ne bulduysam hep ekşi istedim. çikolata tatlı görmek bile midemi bulandırıyordu. bunda da çok tatlıya düştüm. hurma çikokata tatlılar. bulantı bakımından da daha hafifim. siz ne durumdasınız var mı benim gibi tatlıcı olanlar.

Ben daha 4 haftalıkken özelde tek başıma dr’a gittim. Adam bana kaç kere eşini neden getirmedin diye resmen kızdı:KK70:bir dahaki gelişinde mutlaka eşini getir diye uğurladı.
Bu Cmt gidicez bakalım hayırlısı. Demek ki doktordan doktora değişiyor.
A
Sen de benim kuzenim gibi evhamlısın sanırım. Kuzenim bana 5 haftalıkta kalp atışı yok diye üzülme haftaya duyarsın falan diyor. Ya ne üzülücem Dr’um dedi işte bir kaç güne duyulur diye.
Benim de ilk gebelik ama tuhaf bi rahatlık var bende de:KK37:

Kimisi de benim neden midem bulanmıyor diye telaş ediyor. Kimisi de erken midem mi bulandı diye😁
Gayet normal her şey bence olumsuz düşüncelerden uzak durun. Her şey yolunda. Ben her haftayı youtube’dan değişik kişilerin ağzından dinliyorum. Hemen hemen herkes bunları yaşıyor.
Maşallah diyelim 🧿
Açıkçası bazi anneler beni de şaşırtıyor 🙈 mide bulantısı olmaması mesela endise edilecek bisey degil ki. Bi kere mide bulantısı yasamadan hamilelik bitirenler cok.

Ya kızlar benim gibi belirtisi hiç olmayan var mı ya sadece hafif kasık ağrısı yaşıyorum korkuyorum bişey mi oldu diye

benim ilk hamileligimde ne bulanti, ne kusma, ne de baska bisey vardi. 40 haftam cok rahat gecti. suanda da hicbir belirtim yok. umarim bunu da rahatca geciririm.

şuna çok inanıyorum. hamilelikte nasıl bir ruh halin olursa çocuk doğunca onu yaşıyor. stresi bol sıkıntısı bol hamilleliklerin en büyük sorunu çok ağlayan huysuz çocuklar. relaks olmak lazım. olacak olan her gün hastaneye gitsek bile olur. Rabbim gönül ferahlığı versin hepimize. çok özel ve belkide 1 veya 2 kere başımıza gelecek bu zamanı bu kadar yorucu geçirmek yerine keyifli hale getirsek çok daha iyi olur. yok kese yok kalp atışı yok ikili test yok ayrıntılı ulturason yok şeker testi yok döndümü dönmedi bitmeyecek yani.

Kesinlikle cok dogru. ilk hamileligimi cok rahat, huzurlu ve zinde gecirdim. bebegim de cok uysaldi..

Merhaba, bir aksilik olmazsa bebeğim sağlıkla bana tutunursa ben de temmuz annesi olacağım. Sat 22 ekim 😊

benimle ayni tarih gorunuyorsunuz :)

benim ilk hamileligimde ne bulanti, ne kusma, ne de baska bisey vardi. 40 haftam cok rahat gecti. suanda da hicbir belirtim yok. umarim bunu da rahatca geciririm.

Kesinlikle cok dogru. ilk hamileligimi cok rahat, huzurlu ve zinde gecirdim. bebegim de cok uysaldi..

benimle ayni tarih gorunuyorsunuz :)
Betanız kaç çıktı acaba. Yumurtalamadan kaç gün sonra baktırdınız

İki gündür, hastahane, doktor, kese, kalp atışları heyecanlarinizi okuyorum. Ben Kanada'dayim arkadaşlar ve malesef randevu al, doktora git, ultrasona gir yok. Aile hekimine gidicem haftaya, kan testine sevk edecek, sonuç pozitif olursa, hastahanede bir doktora sevk edecek(doktor seçmek de yok). Özel hastane de yok. İlk ultrason 12. Haftadan sonra. 12-16 arası. Çok saçma biliyorum ama ne kese bakıyorlar, ne kalp atışı. Son haftalarda her hafta ultrason falan asla... tüm hamilelik boyunca 3-4 defa anca. Allah'a emanet bekliycem.. o yüzden şuan kese var mı yok mu, herşey yolunda mı bilmeden beklemek zorundayım. Sizleri takip ediyorum heyecanla ben de. Siz de bana bol bol dua edin lütfen.
Gerçekten çok saçma dış veya boş gebelik olursa ne olacak insanın sağlığıyla oynuyorlar Allah'ım yardımcın olsun canım dualarım seninle inşallah sağlıkla gelir 😊💞

kızlar benim 2. hamileliğim acaba kaç haftalıkken hissedebilirim bebeğimi. şuan sanki hissediyorum gibi geliyor ama imkansız sonuçta

X