tahlilim çıktı 755,0 :)Güzel haberlerini bekliyoruzinşallah bende cuma günü güzel haberlerle dönerim
ikinci değerim 755,0 :) yolunda sanırım her şey şu an için :)Rica ederim hamilelik süreci herkeste farklı ilerliyor kimseyle kıyaslamayın kendinizi :) Güzel haberlerinizi buradan alırız inşallah :)
canım çok zor cidden. mideyi rahatlatacak bir şey bulana kadar insan ölücem diye düşünüyorKızlar bulantılar beni de mahvediyor bir de uykudan gözümü açamıyorum
canım çok zor cidden. mideyi rahatlatacak bir şey bulana kadar insan ölücem diye düşünüyor
ABen daha 4 haftalıkken özelde tek başıma dr’a gittim. Adam bana kaç kere eşini neden getirmedin diye resmen kızdıbir dahaki gelişinde mutlaka eşini getir diye uğurladı.
Bu Cmt gidicez bakalım hayırlısı. Demek ki doktordan doktora değişiyor.
Açıkçası bazi anneler beni de şaşırtıyorSen de benim kuzenim gibi evhamlısın sanırım. Kuzenim bana 5 haftalıkta kalp atışı yok diye üzülme haftaya duyarsın falan diyor. Ya ne üzülücem Dr’um dedi işte bir kaç güne duyulur diye.
Benim de ilk gebelik ama tuhaf bi rahatlık var bende de
Kimisi de benim neden midem bulanmıyor diye telaş ediyor. Kimisi de erken midem mi bulandı diye
Gayet normal her şey bence olumsuz düşüncelerden uzak durun. Her şey yolunda. Ben her haftayı youtube’dan değişik kişilerin ağzından dinliyorum. Hemen hemen herkes bunları yaşıyor.
Maşallah diyelim
Maşallah. sağlıkla gelsin inşallah.Merhaba, bir aksilik olmazsa bebeğim sağlıkla bana tutunursa ben de temmuz annesi olacağım. Sat 22 ekim
Ya kızlar benim gibi belirtisi hiç olmayan var mı ya sadece hafif kasık ağrısı yaşıyorum korkuyorum bişey mi oldu diye
şuna çok inanıyorum. hamilelikte nasıl bir ruh halin olursa çocuk doğunca onu yaşıyor. stresi bol sıkıntısı bol hamilleliklerin en büyük sorunu çok ağlayan huysuz çocuklar. relaks olmak lazım. olacak olan her gün hastaneye gitsek bile olur. Rabbim gönül ferahlığı versin hepimize. çok özel ve belkide 1 veya 2 kere başımıza gelecek bu zamanı bu kadar yorucu geçirmek yerine keyifli hale getirsek çok daha iyi olur. yok kese yok kalp atışı yok ikili test yok ayrıntılı ulturason yok şeker testi yok döndümü dönmedi bitmeyecek yani.
Merhaba, bir aksilik olmazsa bebeğim sağlıkla bana tutunursa ben de temmuz annesi olacağım. Sat 22 ekim
Sabahtan aile hekimine gideyim o zaman ben yarın belki olurHemen hepsini aile hekimi veya devlette yaptirabilirsin bosuna para verme yani. Toksoplazmalar aile hekiminde oluyo mu bilmiyorum onlari devlette yaptirdim
Yarın sabah aile hekiminde yaptırmayı deneyeyim o zamanBunları yüzde 90 nini aile hekimi yapar ben öyle yaptim sonucları doktora götürdüm
Gerçekten öyle kuzum bi de bir gün iyi gelen ertesi gün iyi gelmiyor genelde tuzlu bi şeyler bir de maden suyu iyi geliyor bu aralarcanım çok zor cidden. mideyi rahatlatacak bir şey bulana kadar insan ölücem diye düşünüyor
Çok teşekkür ederim inşallahMaşallah. sağlıkla gelsin inşallah.
Betanız kaç çıktı acaba. Yumurtalamadan kaç gün sonra baktırdınızbenim ilk hamileligimde ne bulanti, ne kusma, ne de baska bisey vardi. 40 haftam cok rahat gecti. suanda da hicbir belirtim yok. umarim bunu da rahatca geciririm.
Kesinlikle cok dogru. ilk hamileligimi cok rahat, huzurlu ve zinde gecirdim. bebegim de cok uysaldi..
benimle ayni tarih gorunuyorsunuz :)
Gerçekten çok saçma dış veya boş gebelik olursa ne olacak insanın sağlığıyla oynuyorlar Allah'ım yardımcın olsun canım dualarım seninle inşallah sağlıkla gelirİki gündür, hastahane, doktor, kese, kalp atışları heyecanlarinizi okuyorum. Ben Kanada'dayim arkadaşlar ve malesef randevu al, doktora git, ultrasona gir yok. Aile hekimine gidicem haftaya, kan testine sevk edecek, sonuç pozitif olursa, hastahanede bir doktora sevk edecek(doktor seçmek de yok). Özel hastane de yok. İlk ultrason 12. Haftadan sonra. 12-16 arası. Çok saçma biliyorum ama ne kese bakıyorlar, ne kalp atışı. Son haftalarda her hafta ultrason falan asla... tüm hamilelik boyunca 3-4 defa anca. Allah'a emanet bekliycem.. o yüzden şuan kese var mı yok mu, herşey yolunda mı bilmeden beklemek zorundayım. Sizleri takip ediyorum heyecanla ben de. Siz de bana bol bol dua edin lütfen.
inşallah tez vakitte bulantıları unutup başka güzellikleri konuşuruz.Gerçekten öyle kuzum bi de bir gün iyi gelen ertesi gün iyi gelmiyor genelde tuzlu bi şeyler bir de maden suyu iyi geliyor bu aralar
Insallah canım inşallahinşallah tez vakitte bulantıları unutup başka güzellikleri konuşuruz.