2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
kızlar kızımda bulantılarım geçene kadar hep ekşi olmamış şeyler yedim. yeşil yeşil ayva mandalina üzüm ne bulduysam hep ekşi istedim. çikolata tatlı görmek bile midemi bulandırıyordu. bunda da çok tatlıya düştüm. hurma çikokata tatlılar. bulantı bakımından da daha hafifim. siz ne durumdasınız var mı benim gibi tatlıcı olanlar.

A
Açıkçası bazi anneler beni de şaşırtıyor mide bulantısı olmaması mesela endise edilecek bisey degil ki. Bi kere mide bulantısı yasamadan hamilelik bitirenler cok.

Ya kızlar benim gibi belirtisi hiç olmayan var mı ya sadece hafif kasık ağrısı yaşıyorum korkuyorum bişey mi oldu diye

benim ilk hamileligimde ne bulanti, ne kusma, ne de baska bisey vardi. 40 haftam cok rahat gecti. suanda da hicbir belirtim yok. umarim bunu da rahatca geciririm.

Kesinlikle cok dogru. ilk hamileligimi cok rahat, huzurlu ve zinde gecirdim. bebegim de cok uysaldi..

Merhaba, bir aksilik olmazsa bebeğim sağlıkla bana tutunursa ben de temmuz annesi olacağım. Sat 22 ekim

benimle ayni tarih gorunuyorsunuz :)

Hemen hepsini aile hekimi veya devlette yaptirabilirsin bosuna para verme yani. Toksoplazmalar aile hekiminde oluyo mu bilmiyorum onlari devlette yaptirdim
Sabahtan aile hekimine gideyim o zaman ben yarın belki olur

Betanız kaç çıktı acaba. Yumurtalamadan kaç gün sonra baktırdınız

Gerçekten çok saçma dış veya boş gebelik olursa ne olacak insanın sağlığıyla oynuyorlar Allah'ım yardımcın olsun canım dualarım seninle inşallah sağlıkla gelir

kızlar benim 2. hamileliğim acaba kaç haftalıkken hissedebilirim bebeğimi. şuan sanki hissediyorum gibi geliyor ama imkansız sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…