Herkez farklı, yani kıyaslamak doğru değil. Ama son haftalarda daha çok kilo alınıyor.
Ben mesela kusan birisiyim 4 kilo vermiştim 3 kilosunu geri aldım. Yani - 1kilodayim. Onun yerine emzirirkene alıyorum kilo.
Ben de 26. Haftaya girdim ilk başlarda bulantılardan dolayı 2 buçuk kilo vermiştim şuan 7 buçuk kilo almış olarak devam ediyorum maalesef ben de hızlı kilo alıyorum ona rağmen göbeğim çok küçük gören herkes bebek nerde diyorMerhaba Hanımlar...İyi günler hepinize
24. Haftaya girdim ve 8-9 kilo aldım toplamda.Bugün doktorum fazla almışsın dedi.Bu haftadan sonra pek kilo almamaya çalış.Moralim bozuldu.Sizin kilo durumlarınız nasıl..24. Haftada 8-9 kilo çok mu fazla?
Benim de göbek iyice çıktı :)Ben de 26. Haftaya girdim ilk başlarda bulantılardan dolayı 2 buçuk kilo vermiştim şuan 7 buçuk kilo almış olarak devam ediyorum maalesef ben de hızlı kilo alıyorum ona rağmen göbeğim çok küçük gören herkes bebek nerde diyor
Sukur yok bizde canim oyle bebek 1.bucuk alik olmadanKızlar iki bebisimdede bu misafirden çok çektim.
Kirki çıkmadan gelen oldu. Birde hazırlık bekliyorlardı. Ay haftanın 3-4 günü doluyum. Artık psikolojim bozuldu misafir diyince deliriyorumdum. Pandemiden önceydi bu durum. İki üç kadın toplanın gelin degilmi, yooookkk herkes tek tek gelecek. Sinir oluyordum. Evi topla temizlik yap. 3-4cesit hazırlık yap. Agirla sonra geri temizlik yap ertesi gün yine biri gelecek diye.
Zayifmiydiniz gebe kaldığınızda ben toplam 500 gr aldimMerhaba Hanımlar...İyi günler hepinize
24. Haftaya girdim ve 8-9 kilo aldım toplamda.Bugün doktorum fazla almışsın dedi.Bu haftadan sonra pek kilo almamaya çalış.Moralim bozuldu.Sizin kilo durumlarınız nasıl..24. Haftada 8-9 kilo çok mu fazla?
Ay en sevmediğim insan tipi. Insana en çok yardim lazım olan zamanlar hazırlık beklemek iyice insafsızlık. Pandemi var diye belki gelen olmaz canım. Olsa da en azından kabul etmemek için bahanemiz var.Kızlar iki bebisimdede bu misafirden çok çektim.
Kirki çıkmadan gelen oldu. Birde hazırlık bekliyorlardı. Ay haftanın 3-4 günü doluyum. Artık psikolojim bozuldu misafir diyince deliriyorumdum. Pandemiden önceydi bu durum. İki üç kadın toplanın gelin degilmi, yooookkk herkes tek tek gelecek. Sinir oluyordum. Evi topla temizlik yap. 3-4cesit hazırlık yap. Agirla sonra geri temizlik yap ertesi gün yine biri gelecek diye.
Bi doktora görün istersen canımYok iki gündür karin ağrısı yoğun 2 3 kezde kustum:*
Gelmiş geçmiş olsun birdahada olmasın insallah canımBizede cami cemaatinden bir dayida cikinca girdik
Pazartesi 25 hafta 1 günlük oluyorum ben bilmiyorum 24 ve 28arası diye duydumBen 25.haftayi doldurunca yaptiracagim 26.haftaya girdigimde gecmi olur ki
Yok burda doktor şimdiye kadar birsey demedi. Yani diyen kisiyide tanımıyorum.Kıyaslamak değilde doktoru aynı uyarıda bulunan var mı? Onu merak ettim.Yoksa elbette herkesin farklı..
İyimis. Hazırlık bekliyorlar mi gelenler?Sukur yok bizde canim oyle bebek 1.bucuk alik olmadan
Evet ya ilk zamanlarımı stres halinde geçirdim. Misafir diyince cinleniyordum. Geleceksen toplanın gelin, onuda yapmazlardı.Ay en sevmediğim insan tipi. Insana en çok yardim lazım olan zamanlar hazırlık beklemek iyice insafsızlık. Pandemi var diye belki gelen olmaz canım. Olsa da en azından kabul etmemek için bahanemiz var.
Benimde damar zor bulunuyor açken hic nerdeyse bulunmuyor bulsada kan gelmiyor 3 kez alıncak bakalık nasıl olcakAslında evet damar yolu açılsaydı daha kolay olurdu neden öyle yapmıyorlar bilmiyorum 3 kez alıyorlar ilk önce açlık bakıyorlar sonra yüklemeden bir saat sonra bakıyorlar en son artık yüklemeden iki saat sonra bakıyorlar bitiyor kan sulandırıcı kullandığım için de kan alınırken sıkıntı oldu kan hemen gelmedi
Bi de yaptığını da beğenmeyen bi ekip var. Sunun içine insan bi peynir koyar diyeni duydum kadın 18 günlük bebeği sezaryen olmuş bi de kalkmış poğaça yapmış. Içinde neden peynir yokmuş. Allah akıl fikir versinYok burda doktor şimdiye kadar birsey demedi. Yani diyen kisiyide tanımıyorum.
İyimis. Hazırlık bekliyorlar mi gelenler?
Evet ya ilk zamanlarımı stres halinde geçirdim. Misafir diyince cinleniyordum. Geleceksen toplanın gelin, onuda yapmazlardı.
İki çeşit salata olur kesin. Hamur işi. Birde pasta yada şerbetli tatlı. Yani en az. Yapmayınca arkandan konuşuluyor. Resmen bikmstim
Canim 40 i cikinca zaten insan evine gelene ikram cikarir zaten kimse bisey beklemez ama ben yaparimYok burda doktor şimdiye kadar birsey demedi. Yani diyen kisiyide tanımıyorum.
İyimis. Hazırlık bekliyorlar mi gelenler?
Evet ya ilk zamanlarımı stres halinde geçirdim. Misafir diyince cinleniyordum. Geleceksen toplanın gelin, onuda yapmazlardı.
İki çeşit salata olur kesin. Hamur işi. Birde pasta yada şerbetli tatlı. Yani en az. Yapmayınca arkandan konuşuluyor. Resmen bikmstim
E iyi o halde vakit cokmusPazartesi 25 hafta 1 günlük oluyorum ben bilmiyorum 24 ve 28arası diye duydum
Amin canim hic birimize gelmesin insallah bu pis hastalikGelmiş geçmiş olsun birdahada olmasın insallah canım
Bi de yaptığını da beğenmeyen bi ekip var. Sunun içine insan bi peynir koyar diyeni duydum kadın 18 günlük bebeği sezaryen olmuş bi de kalkmış poğaça yapmış. Içinde neden peynir yokmuş. Allah akıl fikir versin
Kız hazır ikramliklardan bahsetmiyorum. Kendin yapacaksın. Hamur işi 2 kesinlikle salata (meze) türü birde tatlı çeşiti. Bu saydıkları az bile. En azından bahsediyorum. Beklentileri bu yaniCanim 40 i cikinca zaten insan evine gelene ikram cikarir zaten kimse bisey beklemez ama ben yaparim
Yok herhangi bir uyarıda bulunmadı 54 le hamile kaldım 2 buçuk kilo verip 51 buçuk oldum şimdi 59 geliyorum doktorum sadece 20. haftadan sonra kilo artışı hızlanır demişti öyle de olduBenim de göbek iyice çıktı :)
Peki doktorun uyarı da bulundu mu senin de?
Damarı buldu kan aldığı alet bozuk çıktı yeni uç taktı yeniden denedi diğer iki kanı da diğer koldan verdim öyle olunca bu kez de ikisini aynı açılan yerden aldı deriyi yırtmış onda da sonuçta çok şükür gebelik şekeri çıkmadı da çektiğim acıyı unuttumBenimde damar zor bulunuyor açken hic nerdeyse bulunmuyor bulsada kan gelmiyor 3 kez alıncak bakalık nasıl olcak
Ben kendim yaparim zaten gulum misafirim simdi gelse bile en azindan 5 cesit cikartirim bu hamile halimle dahi baklava manti acan biriyim ugrasmayi seviyorim ama bebek aglayan bebek olsa mesela ugrasamayabilirim tabikiEvet 4-5 çeşit bekliyorlar cnm. Onun için uzun bir zmn haftanın 3-4günü doluyum. Strese giriyordum.
Beklentileri işte öyle hazır şey olmicak
Kız hazır ikramliklardan bahsetmiyorum. Kendin yapacaksın. Hamur işi 2 kesinlikle salata (meze) türü birde tatlı çeşiti. Bu saydıkları az bile. En azından bahsediyorum. Beklentileri bu yani