- 1 Ekim 2020
- 2.340
- 3.434
Çok iyi cıkmış canım darısı bizlere artikBugün yaptırdım canım sonuçları az önce aldım 76-116-79 çıkmış çok şükür gebelik şekeri çıkmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi cıkmış canım darısı bizlere artikBugün yaptırdım canım sonuçları az önce aldım 76-116-79 çıkmış çok şükür gebelik şekeri çıkmadı
Çok şükür canım . Benim ki sıkıntılı ama bebiş için katlanırım canı saolsun iyi olsundaDamarı buldu kan aldığı alet bozuk çıktı yeni uç taktı yeniden denedi diğer iki kanı da diğer koldan verdim öyle olunca bu kez de ikisini aynı açılan yerden aldı deriyi yırtmış onda da sonuçta çok şükür gebelik şekeri çıkmadı da çektiğim acıyı unuttum
Kız bebis olmasa herkes yapior. Bir yandan lohusasin bir yandan bebek ağlıyor. Yani onunla ilgilenme varken, ağlıyordu bebisim. Sen coluklu birisiyle çocuksuz birisiyle kiyaslayamasin. Çünkü çocuksuz hemen yaparsın bütün isini, (benim elimde çabuk tur), ama emzir, altını al. İlgi bekliyor bebisler, kusan bir bebisim vardı benim. Bir kustum ne benim üstüm başım kalırdı nede bebisimi. Ortalık savaş alanı Di. Boru gibi kusardiBen kendim yaparim zaten gulum misafirim simdi gelse bile en azindan 5 cesit cikartirim bu hamile halimle dahi baklava manti acan biriyim ugrasmayi seviyorim ama bebek aglayan bebek olsa mesela ugrasamayabilirim tabiki
Merhabalar. 25. Haftadayım 5 kilo aldım bende. Ilk gebeligimde 10 kilo almıştım toplamda. Son aylarda daha çok alınıyorMerhaba Hanımlar...İyi günler hepinize
24. Haftaya girdim ve 8-9 kilo aldım toplamda.Bugün doktorum fazla almışsın dedi.Bu haftadan sonra pek kilo almamaya çalış.Moralim bozuldu.Sizin kilo durumlarınız nasıl..24. Haftada 8-9 kilo çok mu fazla?
Aynen vala insan tek oldumu 10 cesit de yapar ama bebek olunca zor olur diye düşünüyorum allahtan bizim taraf öyle bekleti icinde degiller cay ver yeter onu bile yaptırmazlar yengem de öyledi gelene ben cay yapardım siz bebege bakıyorsunuz yoruluyorsunuz yapmayın derler amcamın kızlari kalkip yardım ederler öyleydi ama eşim tarafı nasıl olur bilemem artık bakalımKız bebis olmasa herkes yapior. Bir yandan lohusasin bir yandan bebek ağlıyor. Yani onunla ilgilenme varken, ağlıyordu bebisim. Sen coluklu birisiyle çocuksuz birisiyle kiyaslayamasin. Çünkü çocuksuz hemen yaparsın bütün isini, (benim elimde çabuk tur), ama emzir, altını al. İlgi bekliyor bebisler, kusan bir bebisim vardı benim. Bir kustum ne benim üstüm başım kalırdı nede bebisimi. Ortalık savaş alanı Di. Boru gibi kusardi
Gözünaydın canımBugün yaptırdım canım sonuçları az önce aldım 76-116-79 çıkmış çok şükür gebelik şekeri çıkmadı
Çok şeker. Sağlıcakla giydirmeyi de nasip etsin RabbimEki Görüntüle 2804824
Teyzeleri oglusumun yeni cicileri nasil almicam artik diyorum ama dayanamiyorum yaa
Akrabalar hariç cnm. Es dostdan bahsediyorum. Birde bekliyorlar. Yalnız olsam ooo neler yapıyorum bende ama bebek ağlıyor, kusuyor... Yani ihtiyaçları var. Eskisi gibi olmuyor insan. İki kızım dada neler çektim şu misafirden. Çay olsa her gün ağırlarim onda ne var. Ama hepside tek tek geliyor. Toplanmıyorlar. Dediğim gibi 3-4 günü doluydum haftanın. Mahvolmuştum artık. Ne saç ne baş vardı.Aynen vala insan tek oldumu 10 cesit de yapar ama bebek olunca zor olur diye düşünüyorum allahtan bizim taraf öyle bekleti icinde degiller cay ver yeter onu bile yaptırmazlar yengem de öyledi gelene ben cay yapardım siz bebege bakıyorsunuz yoruluyorsunuz yapmayın derler amcamın kızlari kalkip yardım ederler öyleydi ama eşim tarafı nasıl olur bilemem artık bakalım
Amin cnm hepmiz aldiklarmzi saglicakla giydrelm insÇok şeker. Sağlıcakla giydirmeyi de nasip etsin Rabbim
Iste bekara kari bosamak kolay derler ya bilmiyorum bebekli nasil olurKız bebis olmasa herkes yapior. Bir yandan lohusasin bir yandan bebek ağlıyor. Yani onunla ilgilenme varken, ağlıyordu bebisim. Sen coluklu birisiyle çocuksuz birisiyle kiyaslayamasin. Çünkü çocuksuz hemen yaparsın bütün isini, (benim elimde çabuk tur), ama emzir, altını al. İlgi bekliyor bebisler, kusan bir bebisim vardı benim. Bir kustum ne benim üstüm başım kalırdı nede bebisimi. Ortalık savaş alanı Di. Boru gibi kusardi
Bizim uzaktan olanlarda öyle canım toplanıp gelirler birbirini tanıyanlar öyle yani burada da kürtajımda toplanıp gelmişlerdi ayrı gelen cok yoktu bizde cay yaptım yanında birsey vermedik zaten buradakiler öyle cay yanına ikramlık yapmazdı gittigim yerlerde sadece cay bi bayram sekerleri filan hurma kuru meyveler verirler hic öyle pasta kek tatlı cörek börek yapanı görmedim ben yapardım mesala eger yemege gelirlerse tatlı pasta yapardım yapamadıgımda alırdı eşim ani olanlar icin yapamazdım zaten öyle ama bayadır kimseye gidip gelmiyorum onlarda gelmiyor eskiden bizim grup vardı 5 6 kadın kocalar aksam yemege gelirdi sabah da kendimize kısır tatlı filan yapar yerdik 1 de gelip aksam 10 da giderlerdi kocalarıyla sonra gidip gelmedik bazı sebeplerden dolayı iyide oldu sabah ayrı kadınlara yap aksam bidaha kocalarına yemek yap e onlarda oturup yiyor cayla tatlı aman ne cok yapardım mutfaktan çıkmazdımAkrabalar hariç cnm. Es dostdan bahsediyorum. Birde bekliyorlar. Yalnız olsam ooo neler yapıyorum bende ama bebek ağlıyor, kusuyor... Yani ihtiyaçları var. Eskisi gibi olmuyor insan. İki kızım dada neler çektim şu misafirden. Çay olsa her gün ağırlarim onda ne var. Ama hepside tek tek geliyor. Toplanmıyorlar. Dediğim gibi 3-4 günü doluydum haftanın. Mahvolmuştum artık. Ne saç ne baş vardı.
İnşallah sizler de güzel sonuçlar alırsınızÇok iyi cıkmış canım darısı bizlere artik
Herşeye onlar için katlanıyoruz ama sonuçları güzel çıkınca yaşadıklarımızı unutuyoruz inşallah sizin de sonuçlarınız güzel olurÇok şükür canım . Benim ki sıkıntılı ama bebiş için katlanırım canı saolsun iyi olsunda
Sağolasın canım darısı yaptıracak olanların başına inşallahGözünaydın canım
Walla zor cnm. Şaka değil yani. Elim hızlıdır. Çabuk hallederim ve pratik iş yaparım o halde bile zorlandım.Iste bekara kari bosamak kolay derler ya bilmiyorum bebekli nasil olur
Şimdi birde beni düşün. Ben tr de yaşamıyorum. Tr yi biliyorum çay yanına iki üç ikramlik oldu bitti. Burda öyle değil işte. Bekliyorlar yapmayanın arkasından konuşuyorlar.Bizim uzaktan olanlarda öyle canım toplanıp gelirler birbirini tanıyanlar öyle yani burada da kürtajımda toplanıp gelmişlerdi ayrı gelen cok yoktu bizde cay yaptım yanında birsey vermedik zaten buradakiler öyle cay yanına ikramlık yapmazdı gittigim yerlerde sadece cay bi bayram sekerleri filan hurma kuru meyveler verirler hic öyle pasta kek tatlı cörek börek yapanı görmedim ben yapardım mesala eger yemege gelirlerse tatlı pasta yapardım yapamadıgımda alırdı eşim ani olanlar icin yapamazdım zaten öyle ama bayadır kimseye gidip gelmiyorum onlarda gelmiyor eskiden bizim grup vardı 5 6 kadın kocalar aksam yemege gelirdi sabah da kendimize kısır tatlı filan yapar yerdik 1 de gelip aksam 10 da giderlerdi kocalarıyla sonra gidip gelmedik bazı sebeplerden dolayı iyide oldu sabah ayrı kadınlara yap aksam bidaha kocalarına yemek yap e onlarda oturup yiyor cayla tatlı aman ne cok yapardım mutfaktan çıkmazdım
75gr lık olanlar da 3 kez oluyor canım benim de 3 kez oldu. 50 gr olanlarda 2 kezAslnda damari acik birakip kolayca alnmz mydi? Yoksa kndm yöntem mi uyduruyorum? Neden 3 kez ya? 2 kez degl mi? Insallah cikmaz seker..guzel haberler alin insallah
Canım ben de 24 e girdim toplamda 5 kilo aldım. Ama iyi kötü doktorun bilir en iyisini. Her bünye için farklı sonuctaMerhaba Hanımlar...İyi günler hepinize
24. Haftaya girdim ve 8-9 kilo aldım toplamda.Bugün doktorum fazla almışsın dedi.Bu haftadan sonra pek kilo almamaya çalış.Moralim bozuldu.Sizin kilo durumlarınız nasıl..24. Haftada 8-9 kilo çok mu fazla?
Aaa hadi ya tühh üzüldüm canım.peki sende ağrı sızı herhangi bir belirti var mı?Cok sagol canim sordugun icin. Bugün yine test positif cikti. Saka gibi 10 gündür semptomlarimiz yok hic. 7 gpn daha karantinadayiz. Ondan sonra test yapmak zorunda degilmisiz.