2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Annede insan daha rahat eder ya dusa bile insan cekinerek giriyor tek gelmez k.babam bekar gorumcem hepsi gelirler

Biz esimle tek yapamayiz canim ilk kuzumuz olacak daha allah korusun birde sezeryan olursam benim nazimi 10 kisi olsa anca cekerler bir 20lik dis ameliyati oldum bir hafta agladim dusun

Biz esimle tek yapamayiz canim ilk kuzumuz olacak daha allah korusun birde sezeryan olursam benim nazimi 10 kisi olsa anca cekerler bir 20lik dis ameliyati oldum bir hafta agladim dusun
Bende yapamam kesin eşim biz çocuğu öldürürüz diyor Benim annem tek zaten babam ve kardeşim tır şoförü o yüzden tek gelecek ama haklısın bir de sezeryanlı olursak nazımızdan geçilmez Ama ben sadece annem gelsin diyorum çünkü rahat etmemiz gereken bir dönem kayınvalidemle hiç rahat edeceğimi sanmıyorum

Annede insan daha rahat eder ya dusa bile insan cekinerek giriyor tek gelmez k.babam bekar gorumcem hepsi gelirler
Aman yatılı kayınbaba asla çekilmez lohusalıkta. Çünkü evde heryerde herşeyin açık geziyorsun resmen o meme fallofoş her ortamda açılıyor altında hasta bezi belli olan pijamanla evin içinde geziyorsun falan. Kayınbaba olursa anne tek odaya hapis oluyor ki zaten lohusa kafası asla bunu kaldırmaya mğsait değil. Mümkünse kayınbaba doğumdan 20 gün sonra falan gelsin 1 2 gün kalsın kayınvalideyi de alsın gitsinn

Ben mecburi sezeryan oldum ilk doğumda annem 10 gün kalıp gitti. 11. Gün kv geleyim dedi ben de bundan sonrasını biz yaparız sağol gerekirse de ararım dedim. Zaten aynı şehirdeydik. İlk zamanlar o meme devamlı açık oluyor, uykusuz geceler, kafan ses kaldırmıyor 1 kişi yeter bence kalabalığa gerek yok hele kendi baban da olsa aynı evde erkekle olacak iş değil.

Benimde ilk mecburi sezeryan oldu canım 1 gün hastanede 2 gün evimde annem kaldı,kv kalmasını hiç istemedim zaten ona o tavizide vermedim.herkes kendi annesiyle rahat eder sonuçta.evimde 3.gün kimsenin kalmasına da gerek görmedim.zaten içgüdüsel olarak ne yapman gerektiğini biliyosun yada ben öyleydim bilemiyorum şimdi başka anneler nasıldı.kendi başıma çocuğa ben yetebilirim algısı yerleşiyo zaten kafana.kimsenin karışıp yönlendirmesini istemiyosun.eşim çalışıyodu ben kendi kendime yettim yani Allah o gücü kuvveti veriyor sana ne acı kalıyor ne sancı yani

Ooo mümkündegil kuzum turkiyenin bir ucunda onlar bir ucunda ben esim gelmesinler diyor zaten

Benim de annem gelucek insallah iki kiz kardesim var bekar bir de babam o cok kalmaz zaten heralde isleri yoğun olur esim tarafi gelirse K. baba anne gorumce birde buyuk gorumce var o kalmaz asla gelir bana diyor gecen hastanede ben dururum cocuga zemzem hurma veririm dedim annem duracak yanimda k.annem gun gormus kadindir annesi varken sana noluyor dedi hemen ordan

Dogru bazi yerler pis demek ki her insan isini yapsa duzen bozulmaz ama haksiz para kazanma derdinde herkes ya cok uzucu
O da akrabaciliktan dolayı çoğunlukla. Herkes akrabasını işe sokuyor tanıdık diye kimse adama bir sey demiyor. Işini duzgun yapan adamı azalıyorlar o da neden kendimi yıpratayım ki diyor.
Bizim bi öğretmen arkadaş vardı aynı okulda calistigim ikimiz de ingilizce öğretmeniyiz. Adam derslere geç giriyor bütün gün telefonla oynuyor öğrenciden şikayet veliden şikayet. Bi ders programı değiştirdiler benden herkes memnun diye bütün dersleri kursları bana vermişler 40 saat haftada. Akşam 7ye kadar kurslara kalıyorum cumartesi günleri çalışıyorum adam 20 saat ders almış 12 saati beden eğitimi çocukları salıyor bahçeye telefonla oynuyor kurs yok hafta sonu boş hafta içi bor günü boş. Ben doktora gidicem deyince surat asılırdı hele rapor alacak kadar hasta olsam off. Şimdi doktor çalışamazsın deyince kriz çıktı kimse kolaylık sağlamıyor ona gelince tamam hocam yaparız hocam. Allah insana vicdan versin gerçekten böyle yapıyorlar da boğazlarından da helal lokma geçmiyor yani hakkıyla almıyorlar o parayı.

Canım ben normal doğum yaptım ama iç dikişlerimde kanama olduğu için 2 gün hastanede yattım ve inan 20 gün kıçımın üstüne oturmama imkan yoktu 20 gün boyunca dönüşümlü kaldılar ama o kadar sıkıldım ki 20. Günün sonunda kimse gelmesin artık ben hallederim dedim ama o gün yaptığım ani bir harekrt beni başa döndürdü ve 20 gün daha çektim ben. Resmen normal doğurdum ama 40 gün yataklarda süründüm

Aynen canim benim k.annecigim dogumdan sonra gelecek oda belki esim pek gelsinler istemiyor tek annem yeter diyor bilmiyorum ilk torunlari oglandan gelsin istiyorum bide basimda curcuna olur mu ki diyorum akil verin
Vallahi ilk gunler biz 3 4 kisi zor yetisiyorduk . Yemek temizlik misafir agirlama . Bebegin bakimi gece bir kisi de benim yanımda yatıyordu. Acemi olunca. Zaten esim gece çalışıyordu. Derken sana müdahale etmeyen ama is yapan insanlar yanında olunca iyi oluyor . Misafir de çok oluyordu . Gerci simdi pandemiden gelen giden olmaz . Bizim arkadaşlar çoluk çocuk 8 saat oturmuşlardi. 4 5 günlüktu bebek . Gittiler ağlamıştım sinirden bu ne ya diye

Aynen annemde daha rahat ederim annem gel burada yap diyor doğumu ama eşim bırakmaz benimde öyle kayınbaba otobüs şöförü gidip geliyor ama 30 yaşında iki kaynım var yemeklerini işlerini kendileri yapmaz o yüzden gelirler burada yerler icerler sonra giderker evlerinde yatarlar sıkıntı olur onların gelmesi annem gelsin en iyisi

Valla benim kayınvalidem bebek arabasını aldı görümcem pusetini aldı kendi annemler beşiğini aldı bana da sadece hastane çıkışı ve ilk bir iki ay giyeceğini al dediler gerisi biz de alırız hediye de gelir çok masraf yapma dediler ben hiç bişey istemedim kendileri dediler ama bizim tüp bebek ve 5 yıl aramadan sonra çok şükür hamile kaldım eşim evin tek oğlu herkes dört gözle bekledi yani

Bence güzel bir şey yapmışlar. Ayni şeyden ikişer tane olup bazi şeyler eksik kalacağına her şey tam olur. Keşke bana da sorsa biri
Almadilar daha cnm soruyolar eltime kaynanam 2 tane falan altin takti birkac kac parca kiyafet aldi hepsi bu kadar bna yapacagida bu yani oyle 10 tane falan kiyafat almaz yani buyuk masrafa grmez

Yavrum annem arabasiyla besigini aldi kiyafetlerinin yarisini aldi battaniyelerini nevresimlerini aldi bizd birazda kendimiz alalim dedik aldik zaten o ihtiyacmz bitti ufak tefek seyler kaldi bnmde 5 yillik bi ozlem bebegim ilk 3 yil biz istemedik sonra kendiliginden oldu 2ke onlarida kaybettim rabbime sukur bunda bi sikintim yok ama bnm kaynangil gercekten duyarsiz birkac parca kiyafetle gelir cunku eltimle gorumceme oyle ypti blki biz onun aldigi hediyeleri cevremizdeki ese dosta hediye ediyoruz yani dusun o kadr az getrdi onlara ypmayan bana mi ypcak simdiye kdar sadece 1 tanecik hirka ordu hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…