2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar hastanedeyim sıra aldım şeker yüklemesi istedi doktor aç karına 1 kan verdim idrar birde gazoz verdiker onu içtim 1 saat sonra tekrar kan vericem gazozu içtikten sonra merak edenlere bilgi olsun gazozun resminide çektim sizin için şimdi doktorumu bekliyom muayene için

Eklentiler

• IMG_20210319_084342.jpg
    83,6 KB · Görüntüleme: 32
Iyi haberler al insallah canım

Aynen canim insan kendi babasinin yaninda hastalik durumunda allah gostermesin ama soyunup giyinebilir ama ne bilim yune

Normal zaman olsada bizde o kibarlik vardir lohusalik cikmadan hic kimse bebek gormeye gelmez cocuk 40 i cikar ancak o sekilde bebek gormeye gelinir en yakin akrabalarimiz bile bu sekildedir

Aynen canim insan kendi babasinin yaninda hastalik durumunda allah gostermesin ama soyunup giyinebilir ama ne bilim yune
Ben dogum yapan kadın toparlanmadan erkek misfir gelmesine bile anlam veremiyorum dogum yapmissin iki üç gün sonra akrabanın eşi gelmis evine anlam veremiyorum buna benim babam gelmez yengem dogum yaptı 1 hafta sonra geldi bes dk bebegi gördü gitti bi 20 gün sonra toparlandı geldi oturdu çayını yemegini yedi hediyesini verdi

Oh sansa bak biz gormedik esim ailesinden oyle kibarlik bizde evin tek oglula evliyiz ve 4.yilin icindeyiz bizde masallah sizinkilere benim annem babamda var ne varsa

Normal zaman olsada bizde o kibarlik vardir lohusalik cikmadan hic kimse bebek gormeye gelmez cocuk 40 i cikar ancak o sekilde bebek gormeye gelinir en yakin akrabalarimiz bile bu sekildedir
Cok iyi bir düşünce bu ama bizim doğuda doğduğu gün eve doluşurlar

O farkli kuzum sonucta gelini ama sen cani cigeri kuzususun

Gerçekten ilginç insanlarmış benim bebeğim kendi tarafımdan 6. eşimin tarafından 3 torun olacak ama tek biz tedaviyle bebek sahibi olduk onlar bizden daha fazla hevesliler annem benden önce başladı battaniye atlet çorap hatta oyuncak bile almışlar kayınvalidem görümcelerim örgülere başladılar sağolsunlar Rabbim kucağımıza almayı nasip ederse çok şanslı bir bebek olacak ama siz de kafanıza takmayın şimdiden böyle yapan insanlar ilerde şunu biz aldık bunu biz aldık diye övününce daha çok sinir olursunuz en iyisi kendiniz alın ilerde onları dinlemek zorunda kalmazsınız

Geçmiş olsun canım.tabi öyle bi durumda mecbur birinin kalması gerekiyor.senin sağlığında önemli.ben herşey yolunda olduktan sonra kimseyi yanında istemiyosun diye dedim.ilk bebek diye bakamaz edemez diye sürekli karıştılarmı sinir oluyosun.evet tecrübesiz olabilirsin ama herşeyden önce o benim bebeğim yani niye bakamayayım diyosun.ben o yüzden kimseyi yanımda istemedim.tabi sen gibi bişey yaşasam yanımda mecbur birileri illa olacak istemesemde

Eşim evin tek oğlu ama tüp bebek le bebek sahibi olduk sıkıntı eşimdeydi o yüzden daha çok beklemedeydi onlar çok şükür şanslı bebek olacak ama inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur
Oh sansa bak biz gormedik esim ailesinden oyle kibarlik bizde evin tek oglula evliyiz ve 4.yilin icindeyiz bizde masallah sizinkilere benim annem babamda var ne varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…