- 5 Ocak 2021
- 2.152
- 2.015
Aşı için bağlı olduğun sağlık ocağı yapıyor onun dışındaki sağlık ocakları yapmıyor diye biliyorum.istersen bağlı olduğun sağlık ocağını arayıp bilgi alsan daha iyi olur hastanelerde yapıyorlarmı hem onuda sorarsın.yapılıyorsa ona göre hastaneye gidersinAşı için geç mi kaldım acaba özel hastane yapar mı ? Burda sağlık ocağına mı gitmeliyim
Bence güzel bir şey yapmışlar. Ayni şeyden ikişer tane olup bazi şeyler eksik kalacağına her şey tam olur. Keşke bana da sorsa biriKizlar birsey soyleyecegim bn ilk defa karsilastim tuhafima gitti acikcasi bugun kayinvalidemle eltik geldi bna bebek icin aldiklarina bakalarina bakalm eksiklerini de biz alalim dediler tuhaf geldi bna ayrica istediklerinide soyle dediler tabi bn soyleyemedim ne isterseniz onu alin dedim napsaydim yani ellerine liseltemi ypip verseydim bna sacma geldi sonucta hediye alcaksin ne istersn onu alirsin dimi yani
Acaba ne icin suruyorlar o da kokmasin diyemi kiAynen canim ben de gozlerim kocaman izledim bildiğin bi kavanoz pekmezi alıp alıp sürdü kadın dedim daha neler
Gec kalmadin canim bende 21.haftamda oldum ilk dozumuAşı için geç mi kaldım acaba özel hastane yapar mı ? Burda sağlık ocağına mı gitmeliyim
Benim de 20 dk sürdü ama çok lak lak yaptı istese 10 dk da bitirirdi , ilk bebeğim de kısa sürmüştü. Belki pozisyondan falan kaynaklı uzun sürüyor olabilir. Resim almak için de çok uğraşıyorlar o da süreyi uzatabilir.
Özele gittim canım bir radyoloji merkezine.sanırım video ve resimleri ondan gönderiyorlar özel olduğu için
teşekkür ederim cevaplar için canlarmCanım bende vanda gittim mecbur burada özellerde bile yok yakım cevrelerde uzak cevrelerde vardı virüste risk almak istemedim vanda üniv araş. gittim ama 1 saat sürdü benim hatta bebegin burun kemigini ölcemesi yüzünü kapatmıştı sen sola yat 15 dk dedi bekledik sonra geldi yine kapatmıştı ugraştı açtı sonunda ölçtü ama banada resim filan verilemdi hatta ekranda kendine dönüktü göremedim bile
Evet benimde solda ama ceketimi bile giyerken zorlanıyorum kaldıramıyorum kolumu halaInsallah gecer bir an önce ben evdeyim kullanmamaya çalışıyorum bilerekte sola yaptırdım sagi kullaniyorum diye
Aynen bu dediginizi yapan var cocygu bu yuzden morarip nefessiz kalan arkadasim var. tuza bulamislar cocugu bence cok cok sacma acikcaci yalniz oluyorum ben her dogumda muhtemelen bunda da oyle olacak. Yalniz olmasamda minicik bebegi sanirim tuzlatmazdim yanlis oldugunu dusunuyorumTuz dediginizde durlama suyuna bir cimdik atiliyormus galuba biryerde okudum ama tuza cocugu gomme degildir sanirsam
merhaba 20. haftamda tetanoz ilk doz oldum, 21. haftamda ayrıntılı ultrasona girdim 24.haftamda da tetanoz ikinci dozu olcmMerhaba güzel anneler, 20-24 haftalarımda şehir dışında olduğum için kendi doktoruma gidemiyorum. Ayrıntılı ultrason ve tetanoz aşısını sizden öğrendim . Bunları kaçıncı haftalarda oldunuz
Aşıyı ilk doz 20 ikinci dozu 24 de oldum canım 22 de de ayrıntılı yapıldıMerhaba güzel anneler, 20-24 haftalarımda şehir dışında olduğum için kendi doktoruma gidemiyorum. Ayrıntılı ultrason ve tetanoz aşısını sizden öğrendim . Bunları kaçıncı haftalarda oldunuz
Tuzu ter icin diye duydum limon göze damlatan var neymiş parlak oluyormuş ne alakaysa dicemde annemlerde bana yapmış parlak duruyor da tesadüf diye düşünüyorum inanasim gelmiyor böyle seylere pekmezi hic bilmiyorum amac neAcaba ne icin suruyorlar o da kokmasin diyemi ki
Seninki baya ağrıyor demekki buz koy biraz üstüneEvet benimde solda ama ceketimi bile giyerken zorlanıyorum kaldıramıyorum kolumu hala
Yok anam kuzucuguma limon damlatamam cani ne anneminTuzu ter icin diye duydum limon göze damlatan var neymiş parlak oluyormuş ne alakaysa dicemde annemlerde bana yapmış parlak duruyor da tesadüf diye düşünüyorum inanasim gelmiyor böyle seylere pekmezi hic bilmiyorum amac ne
Tuza yatirmaya bende karsiyim canim ne o tuzda bebek gelenek cogu kiside bizde boyle tuz isi yok mersin denilen guzel kokulu ot ile yapilir mis gibiAynen bu dediginizi yapan var cocygu bu yuzden morarip nefessiz kalan arkadasim var. tuza bulamislar cocugu bence cok cok sacma acikcaci yalniz oluyorum ben her dogumda muhtemelen bunda da oyle olacak. Yalniz olmasamda minicik bebegi sanirim tuzlatmazdim yanlis oldugunu dusunuyorum
Aaa bizim burada hic oyle degil canim hastane yonetimleriyle alakali sanirim vallahi saglik ocagina gittim en son afedersiniz tuvaletlerle ilgilenen iki kisi vardi her cikandan sonra domestoslarla yikayip dezenfektan sikiyorlardi cok sasirdim pandemi zamani boyle olmasinaValla ben de aynı düşüncedeyim o kadar parayı verince o hizmeti almak istiyorsun zaten. Bizim burda devlet hastanesi rezil durumda görsen içler acısı gerçekten. Geçen gittik hicbir yere dezenfektan koymamışlar tuvaletlerde peçeteyi geçtim sabun bile yok öyle pis. Güç bela bi randevu bulup gidiyorsun doktor niye geldin der gibi davranıyor. Cok iyi devlet hastaneleri de var işte denk gelmek lazım hepsi bir degil. Bizim burdakine düzenli gitsem kesin bi hastalık kapmıştım yani o kadar insan tuvalete girip çıkıyor sabun koymamışlar hadi sabun koymadın pandemi var dezenfektan koy bari
Şikâyet yazacaktım cimere eşim boşver müdüre ayıp olur dedi keşke dinlemeyip yazsaydım. Hadi biz özele gidiyoruz da imkanı olmayan o tuvaletlere mecburen giriyor yazık vallaAaa bizim burada hic oyle degil canim hastane yonetimleriyle alakali sanirim vallahi saglik ocagina gittim en son afedersiniz tuvaletlerle ilgilenen iki kisi vardi her cikandan sonra domestoslarla yikayip dezenfektan sikiyorlardi cok sasirdim pandemi zamani boyle olmasina
Ben hala anneme sen nasıl kıydin bana der dururumYok anam kuzucuguma limon damlatamam cani ne annemin
Bende yazdım boş canım pandemiden dolayi eleman yetersizliği var diye cevap vermislerdi o kadar insan işten çıkarıldı madem öyle duyuru yap yay bir sekil al elemanŞikâyet yazacaktım cimere eşim boşver müdüre ayıp olur dedi keşke dinlemeyip yazsaydım. Hadi biz özele gidiyoruz da imkanı olmayan o tuvaletlere mecburen giriyor yazık valla
Benim de hamileliğimde 5 6 kere kanamıştır kuruduğu için kanıyormuş bende sormadım hic doktora pazartesi gidince unutmam da sorarım inşallahKızlar son 2 hafta da 3 kere burnum kanadı doktora sormayı unuttum normal mi
Canım hamilelikten dolayı damarlarda genişleme oluyo en ince kılcal damarlarda burunda var o yüzden kanama olabiliyo.bende de gece yatarken bişey yok sabah kalkıyorum burnum tıkalı temizliyorum bi bakıyorum kuru kanlar dökülüyo normal yani nettede araştırırsan orada da yazıyor zatenKızlar son 2 hafta da 3 kere burnum kanadı doktora sormayı unuttum normal mi