2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Aşı için geç mi kaldım acaba özel hastane yapar mı ? Burda sağlık ocağına mı gitmeliyim
Aşı için bağlı olduğun sağlık ocağı yapıyor onun dışındaki sağlık ocakları yapmıyor diye biliyorum.istersen bağlı olduğun sağlık ocağını arayıp bilgi alsan daha iyi olur hastanelerde yapıyorlarmı hem onuda sorarsın.yapılıyorsa ona göre hastaneye gidersin

Bence güzel bir şey yapmışlar. Ayni şeyden ikişer tane olup bazi şeyler eksik kalacağına her şey tam olur. Keşke bana da sorsa biri

Özele gittim canım bir radyoloji merkezine.sanırım video ve resimleri ondan gönderiyorlar özel olduğu için

teşekkür ederim cevaplar için canlarm

Tuz dediginizde durlama suyuna bir cimdik atiliyormus galuba biryerde okudum ama tuza cocugu gomme degildir sanirsam
Aynen bu dediginizi yapan var cocygu bu yuzden morarip nefessiz kalan arkadasim var. tuza bulamislar cocugu bence cok cok sacma acikcaci yalniz oluyorum ben her dogumda muhtemelen bunda da oyle olacak. Yalniz olmasamda minicik bebegi sanirim tuzlatmazdim yanlis oldugunu dusunuyorum

merhaba 20. haftamda tetanoz ilk doz oldum, 21. haftamda ayrıntılı ultrasona girdim 24.haftamda da tetanoz ikinci dozu olcm

Aşıyı ilk doz 20 ikinci dozu 24 de oldum canım 22 de de ayrıntılı yapıldı

Acaba ne icin suruyorlar o da kokmasin diyemi ki
Tuzu ter icin diye duydum limon göze damlatan var neymiş parlak oluyormuş ne alakaysa dicemde annemlerde bana yapmış parlak duruyor da tesadüf diye düşünüyorum inanasim gelmiyor böyle seylere pekmezi hic bilmiyorum amac ne

Yok anam kuzucuguma limon damlatamam cani ne annemin

Tuza yatirmaya bende karsiyim canim ne o tuzda bebek gelenek cogu kiside bizde boyle tuz isi yok mersin denilen guzel kokulu ot ile yapilir mis gibi

Aaa bizim burada hic oyle degil canim hastane yonetimleriyle alakali sanirim vallahi saglik ocagina gittim en son afedersiniz tuvaletlerle ilgilenen iki kisi vardi her cikandan sonra domestoslarla yikayip dezenfektan sikiyorlardi cok sasirdim pandemi zamani boyle olmasina

Şikâyet yazacaktım cimere eşim boşver müdüre ayıp olur dedi keşke dinlemeyip yazsaydım. Hadi biz özele gidiyoruz da imkanı olmayan o tuvaletlere mecburen giriyor yazık valla

Şikâyet yazacaktım cimere eşim boşver müdüre ayıp olur dedi keşke dinlemeyip yazsaydım. Hadi biz özele gidiyoruz da imkanı olmayan o tuvaletlere mecburen giriyor yazık valla
Bende yazdım boş canım pandemiden dolayi eleman yetersizliği var diye cevap vermislerdi o kadar insan işten çıkarıldı madem öyle duyuru yap yay bir sekil al eleman

Kızlar son 2 hafta da 3 kere burnum kanadı doktora sormayı unuttum normal mi
Canım hamilelikten dolayı damarlarda genişleme oluyo en ince kılcal damarlarda burunda var o yüzden kanama olabiliyo.bende de gece yatarken bişey yok sabah kalkıyorum burnum tıkalı temizliyorum bi bakıyorum kuru kanlar dökülüyo normal yani nettede araştırırsan orada da yazıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…