Bende karin ağrısı var 2 gündür yaGeçmiş olsun bende 24. Hafta içindeyim olmuyor bende ağrı kusma filan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende karin ağrısı var 2 gündür yaGeçmiş olsun bende 24. Hafta içindeyim olmuyor bende ağrı kusma filan
Gaz sancısı degilse bir doktora git istersen kusma sürekli mi oluyorBende karin ağrısı var 2 gündür ya
Iyi haberler al insallah canımKızlar hastanedeyim sıra aldım şeker yüklemesi istedi doktor aç karına 1 kan verdim idrar birde gazoz verdiker onu içtim 1 saat sonra tekrar kan vericem gazozu içtikten sonra merak edenlere bilgi olsun gazozun resminide çektim sizin için şimdi doktorumu bekliyom muayene için
Aynen canim insan kendi babasinin yaninda hastalik durumunda allah gostermesin ama soyunup giyinebilir ama ne bilim yuneAynen annemde daha rahat ederim annem gel burada yap diyor doğumu ama eşim bırakmaz benimde öyle kayınbaba otobüs şöförü gidip geliyor ama 30 yaşında iki kaynım var yemeklerini işlerini kendileri yapmaz o yüzden gelirler burada yerler icerler sonra giderker evlerinde yatarlar sıkıntı olur onların gelmesi annem gelsin en iyisi
Normal zaman olsada bizde o kibarlik vardir lohusalik cikmadan hic kimse bebek gormeye gelmez cocuk 40 i cikar ancak o sekilde bebek gormeye gelinir en yakin akrabalarimiz bile bu sekildedirVallahi ilk gunler biz 3 4 kisi zor yetisiyorduk . Yemek temizlik misafir agirlama . Bebegin bakimi gece bir kisi de benim yanımda yatıyordu. Acemi olunca. Zaten esim gece çalışıyordu. Derken sana müdahale etmeyen ama is yapan insanlar yanında olunca iyi oluyor . Misafir de çok oluyordu . Gerci simdi pandemiden gelen giden olmaz . Bizim arkadaşlar çoluk çocuk 8 saat oturmuşlardi. 4 5 günlüktu bebek . Gittiler ağlamıştım sinirden bu ne ya diye
Onunda zarari olacagini asla dusunmuyorum canim sonucta durlama suyunaEskiler yapıyormuş canım annemler yapmıyor artık tuzu yapıyor oda en fazla 1 çay kaşıgı yada 1 tatlı kaşıgı koyuyorlar
Ben dogum yapan kadın toparlanmadan erkek misfir gelmesine bile anlam veremiyorum dogum yapmissin iki üç gün sonra akrabanın eşi gelmis evine anlam veremiyorum buna benim babam gelmez yengem dogum yaptı 1 hafta sonra geldi bes dk bebegi gördü gitti bi 20 gün sonra toparlandı geldi oturdu çayını yemegini yedi hediyesini verdiAynen canim insan kendi babasinin yaninda hastalik durumunda allah gostermesin ama soyunup giyinebilir ama ne bilim yune
Oh sansa bak biz gormedik esim ailesinden oyle kibarlik bizde evin tek oglula evliyiz ve 4.yilin icindeyiz bizde masallah sizinkilere benim annem babamda var ne varsaValla benim kayınvalidem bebek arabasını aldı görümcem pusetini aldı kendi annemler beşiğini aldı bana da sadece hastane çıkışı ve ilk bir iki ay giyeceğini al dediler gerisi biz de alırız hediye de gelir çok masraf yapma dediler ben hiç bişey istemedim kendileri dediler ama bizim tüp bebek ve 5 yıl aramadan sonra çok şükür hamile kaldım eşim evin tek oğlu herkes dört gözle bekledi yani
Cok iyi bir düşünce bu ama bizim doğuda doğduğu gün eve doluşurlarNormal zaman olsada bizde o kibarlik vardir lohusalik cikmadan hic kimse bebek gormeye gelmez cocuk 40 i cikar ancak o sekilde bebek gormeye gelinir en yakin akrabalarimiz bile bu sekildedir
O farkli kuzum sonucta gelini ama sen cani cigeri kuzususunBen dogum yapan kadın toparlanmadan erkek misfir gelmesine bile anlam veremiyorum dogum yapmissin iki üç gün sonra akrabanın eşi gelmis evine anlam veremiyorum buna benim babam gelmez yengem dogum yaptı 1 hafta sonra geldi bes dk bebegi gördü gitti bi 20 gün sonra toparlandı geldi oturdu çayını yemegini yedi hediyesini verdi
Aynen canım olmaz bencedeOnunda zarari olacagini asla dusunmuyorum canim sonucta durlama suyuna
öyle ama yinede gelmez hem çalışıyor işede yeni girdi sanmıyorum gelsin babamO farkli kuzum sonucta gelini ama sen cani cigeri kuzususun
Cok sacma geliyor bana sonra lohusa depresyonu diyorlar tabi olur kadin cocuguyla zaman gecirip alismasi tanismalari gereken vakitte milletin keyfini çekiyor zor canim belki pandemiden rahat olursunuzCok iyi bir düşünce bu ama bizim doğuda doğduğu gün eve doluşurlar
Daha iyi canim benimöyle ama yinede gelmez hem çalışıyor işede yeni girdi sanmıyorum gelsin babam
Gerçekten ilginç insanlarmış benim bebeğim kendi tarafımdan 6. eşimin tarafından 3 torun olacak ama tek biz tedaviyle bebek sahibi olduk onlar bizden daha fazla hevesliler annem benden önce başladı battaniye atlet çorap hatta oyuncak bile almışlar kayınvalidem görümcelerim örgülere başladılar sağolsunlar Rabbim kucağımıza almayı nasip ederse çok şanslı bir bebek olacak ama siz de kafanıza takmayın şimdiden böyle yapan insanlar ilerde şunu biz aldık bunu biz aldık diye övününce daha çok sinir olursunuz en iyisi kendiniz alın ilerde onları dinlemek zorunda kalmazsınızYavrum annem arabasiyla besigini aldi kiyafetlerinin yarisini aldi battaniyelerini nevresimlerini aldi bizd birazda kendimiz alalim dedik aldik zaten o ihtiyacmz bitti ufak tefek seyler kaldi bnmde 5 yillik bi ozlem bebegim ilk 3 yil biz istemedik sonra kendiliginden oldu 2ke onlarida kaybettim rabbime sukur bunda bi sikintim yok ama bnm kaynangil gercekten duyarsiz birkac parca kiyafetle gelir cunku eltimle gorumceme oyle ypti blki biz onun aldigi hediyeleri cevremizdeki ese dosta hediye ediyoruz yani dusun o kadr az getrdi onlara ypmayan bana mi ypcak simdiye kdar sadece 1 tanecik hirka ordu hepsi bu
Amin canım hayırlı cumalarGunaydin hayirli cumalar rabbim dualarimizi kabul eylesin
Geçmiş olsun canım.tabi öyle bi durumda mecbur birinin kalması gerekiyor.senin sağlığında önemli.ben herşey yolunda olduktan sonra kimseyi yanında istemiyosun diye dedim.ilk bebek diye bakamaz edemez diye sürekli karıştılarmı sinir oluyosun.evet tecrübesiz olabilirsin ama herşeyden önce o benim bebeğim yani niye bakamayayım diyosun.ben o yüzden kimseyi yanımda istemedim.tabi sen gibi bişey yaşasam yanımda mecbur birileri illa olacak istemesemdeCanım ben normal doğum yaptım ama iç dikişlerimde kanama olduğu için 2 gün hastanede yattım ve inan 20 gün kıçımın üstüne oturmama imkan yoktu 20 gün boyunca dönüşümlü kaldılar ama o kadar sıkıldım ki 20. Günün sonunda kimse gelmesin artık ben hallederim dedim ama o gün yaptığım ani bir harekrt beni başa döndürdü ve 20 gün daha çektim ben. Resmen normal doğurdum ama 40 gün yataklarda süründüm
Oh sansa bak biz gormedik esim ailesinden oyle kibarlik bizde evin tek oglula evliyiz ve 4.yilin icindeyiz bizde masallah sizinkilere benim annem babamda var ne varsa