2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Benim de hamileliğimde 5 6 kere kanamıştır kuruduğu için kanıyormuş bende sormadım hic doktora pazartesi gidince unutmam da sorarım inşallah 😊

Canım hamilelikten dolayı damarlarda genişleme oluyo en ince kılcal damarlarda burunda var o yüzden kanama olabiliyo.bende de gece yatarken bişey yok sabah kalkıyorum burnum tıkalı temizliyorum bi bakıyorum kuru kanlar dökülüyo normal yani nettede araştırırsan orada da yazıyor zaten

Benim hamileliğin basından beri oluyor arada canım normalmiş artan kandan dolayı kılcal damarlar catlayabiliyormuş

Normal cnm. Birsey bedende yükseliyormus oda burun kanaması yapıyormuş. Merak etme yani.
Çok teşekkür ederim kızlar , normal demek ki içim rahatladı😊

Bende yazdım boş canım pandemiden dolayi eleman yetersizliği var diye cevap vermislerdi o kadar insan işten çıkarıldı madem öyle duyuru yap yay bir sekil al eleman
Kadrolu temizlik görevlileri var sözleşmeliler var. Hadi sözleşmeli personeli çıkarttı isten. Okullardaki temizlik görevlilerini pandemide hastanelere çektiler hepsini

Kadrolu temizlik görevlileri var sözleşmeliler var. Hadi sözleşmeli personeli çıkarttı isten. Okullardaki temizlik görevlilerini pandemide hastanelere çektiler hepsini
Ben pandeminin ortalarında hastane cok pis gitmek istemiyor insan gibisinden upuzun bir yazı yazdım aldıgım cevap oydu 😂

kızlar tecrübem olmadığı için soruyorum, diyelim fotoğraf çekiminde üstünde olmasını istediğimiz tulumu doğumdan çıkar çıkmaz mı giydirmeliyiz yoksa doğumdan sonra herhangi birşey giydirip değiştirecek miyiz o_O bu isimli zıbınlardan yaptırmak istiyorum
Foto çekimi genelde ertesi gün oluyorzaten canım o zaman giydirirsin

Canım bana 2. Doz yapıldı 6 ay sonra tekrar yapılacak eylül de gideceğim 3. Doz için 5 doz yapılıyor diye okudum onların zamanı nasıl bilmiyorum dozlar tamamlanınca ilk hamilelikle ikinci hamilelik arasında 10 yıldan az zaman varsa ya yapılmıyor yada 1 doz yapılabiliyormuş
Aynen 5 dozu tamamlasaydım aşım tam olacaktı ama 3 dozdan sonrasının tarihlerini unuttum gitti öyle

Ben hala anneme sen nasıl kıydin bana der dururum 😂 bende kıyamam bırakmam yapsınlar sağlıklı olsun gerisi onemli degil
Aynen canim benim k.annecigim dogumdan sonra gelecek oda belki esim pek gelsinler istemiyor tek annem yeter diyor bilmiyorum ilk torunlari oglandan gelsin istiyorum bide basimda curcuna olur mu ki diyorum akil verin😊

Şikâyet yazacaktım cimere eşim boşver müdüre ayıp olur dedi keşke dinlemeyip yazsaydım. Hadi biz özele gidiyoruz da imkanı olmayan o tuvaletlere mecburen giriyor yazık valla
Dogru bazi yerler pis demek ki her insan isini yapsa duzen bozulmaz ama haksiz para kazanma derdinde herkes ya cok uzucu

Tuzu ter icin diye duydum limon göze damlatan var neymiş parlak oluyormuş ne alakaysa dicemde annemlerde bana yapmış parlak duruyor da tesadüf diye düşünüyorum inanasim gelmiyor böyle seylere pekmezi hic bilmiyorum amac ne 😊
Tesaduftur belki kiz benim gozlerimin ici guler her zaman paril paril acaba bana da yaptilar mi ki 😅

Aynen 5 dozu tamamlasaydım aşım tam olacaktı ama 3 dozdan sonrasının tarihlerini unuttum gitti öyle
Unutulur tabi canım 6 ay sonra cagırdı mesala beni unutmam insallah o zaman bebekte doğmuş olcak allahın izni ile iki aylık filan olcak o seyle akılda kalırmı bilemicem 😊

Aynen canim benim k.annecigim dogumdan sonra gelecek oda belki esim pek gelsinler istemiyor tek annem yeter diyor bilmiyorum ilk torunlari oglandan gelsin istiyorum bide basimda curcuna olur mu ki diyorum akil verin😊
Ben anneme uzagım canım ama gelirim dedi yanına k.v gelirse iki küçük cocuk var biri 4 biri 10 yaşında annem burada olursa kalmaz gider gelir evi yakın ama annem olmasa kesin kalır ve bekar kayınlarım var onlarıda getirir kalmazlar ama yeme icmelerini yapıp eve giderler o yuzden anneme diyorum gel bari annem tek 15 yasında erkek kardesim var onla gelir

Tesaduftur belki kiz benim gozlerimin ici guler her zaman paril paril acaba bana da yaptilar mi ki 😅
Vala bencede tesadüf sıcak kanlı cana yakın insanların gözlerinin içi güler parlar ışıl ışıl olur ya bende cana yakın oldugumu derler ondandır 😂 bide sürme cekerlermiş bizim memlekette urfalıyım ben

Benim kayınvalidemin artık 8. Torunu🤣 Zaten yaşlı bizimkilerin ise ilk torunu olacak o yüzden eşim kendi annesini hiç karıştırmak istemiyor ama illaki gelir birkaç günlüğüne ama iki anne yan yana ne olur bilemem ikiside bir şeyler söyleyecek aslında en güzeli yalnız eşinle olacaksın 🤣

X