- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
Yuhh 8 saat oturmak nedir ya 4 5 günlük lohusa kadının yanında. Ayy ne düşüncesizlermişVallahi ilk gunler biz 3 4 kisi zor yetisiyorduk . Yemek temizlik misafir agirlama . Bebegin bakimi gece bir kisi de benim yanımda yatıyordu. Acemi olunca. Zaten esim gece çalışıyordu. Derken sana müdahale etmeyen ama is yapan insanlar yanında olunca iyi oluyor . Misafir de çok oluyordu . Gerci simdi pandemiden gelen giden olmaz . Bizim arkadaşlar çoluk çocuk 8 saat oturmuşlardi. 4 5 günlüktu bebek . Gittiler ağlamıştım sinirden bu ne ya diye
Dogumunuzda da butun kotu olaylar basiniza gelmis umarım bu doğumunuz kolay olsunCanım ben normal doğum yaptım ama iç dikişlerimde kanama olduğu için 2 gün hastanede yattım ve inan 20 gün kıçımın üstüne oturmama imkan yoktu 20 gün boyunca dönüşümlü kaldılar ama o kadar sıkıldım ki 20. Günün sonunda kimse gelmesin artık ben hallederim dedim ama o gün yaptığım ani bir harekrt beni başa döndürdü ve 20 gün daha çektim ben. Resmen normal doğurdum ama 40 gün yataklarda süründüm
Buradakiler pandemiyi dinlemiyor canım toplamalar cenazede daracık eve 50 kişi doluşmalar nişan evde bahçede yapıyorlar rahat 200 300 kişiler mi dersin misafirlikler mevlüdler dogum günü yapmalar kalabalık beni çagıranlara açık açık diyorum virüs var hamileyim gelmiyorum diyeCok sacma geliyor bana sonra lohusa depresyonu diyorlar tabi olur kadin cocuguyla zaman gecirip alismasi tanismalari gereken vakitte milletin keyfini çekiyor zor canim belki pandemiden rahat olursunuz
Insallah canim benim isim saka tabiEşim evin tek oğlu ama tüp bebek le bebek sahibi olduk sıkıntı eşimdeydi o yüzden daha çok beklemedeydi onlar çok şükür şanslı bebek olacak ama inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur
Maşallah canım sana iyi idare etmişsin benim tek başıma ayaklanmam 10 günü buldu. Dikişlerim çok acıyordu eğilip kalkarken.Benimde ilk mecburi sezeryan oldu canım 1 gün hastanede 2 gün evimde annem kaldı,kv kalmasını hiç istemedim zaten ona o tavizide vermedim.herkes kendi annesiyle rahat eder sonuçta.evimde 3.gün kimsenin kalmasına da gerek görmedim.zaten içgüdüsel olarak ne yapman gerektiğini biliyosun yada ben öyleydim bilemiyorum şimdi başka anneler nasıldı.kendi başıma çocuğa ben yetebilirim algısı yerleşiyo zaten kafana.kimsenin karışıp yönlendirmesini istemiyosun.eşim çalışıyodu ben kendi kendime yettim yani Allah o gücü kuvveti veriyor sana ne acı kalıyor ne sancı yani
Ooo hic iyi degil ama covid tablosunda da guney doguda pek bisey yok gibiydi acaba bizlerde mi bu sekilde yapsak 50 kisilik yere 100 kisi gidip belki bizde de biterBuradakiler pandemiyi dinlemiyor canım toplamalar cenazede daracık eve 50 kişi doluşmalar nişan evde bahçede yapıyorlar rahat 200 300 kişiler mi dersin misafirlikler mevlüdler dogum günü yapmalar kalabalık beni çagıranlara açık açık diyorum virüs var hamileyim gelmiyorum diye
İnşallah canım bütün kontrolü olanlarIyi haberler al insallah canım
Bende ona şaşıyorum ya Ağrıdayım canım ben burası bide mavi bölgeOoo hic iyi degil ama covid tablosunda da guney doguda pek bisey yok gibiydi acaba bizlerde mi bu sekilde yapsak 50 kisilik yere 100 kisi gidip belki bizde de biter
Bebek bakımını zaten Allah kucağına verdiği anda içine bahşediyor bence.Geçmiş olsun canım.tabi öyle bi durumda mecbur birinin kalması gerekiyor.senin sağlığında önemli.ben herşey yolunda olduktan sonra kimseyi yanında istemiyosun diye dedim.ilk bebek diye bakamaz edemez diye sürekli karıştılarmı sinir oluyosun.evet tecrübesiz olabilirsin ama herşeyden önce o benim bebeğim yani niye bakamayayım diyosun.ben o yüzden kimseyi yanımda istemedim.tabi sen gibi bişey yaşasam yanımda mecbur birileri illa olacak istemesemde
Ayy inş sırf bu yüzden acaba doktor hatası mı diye doktorumu değiştirdim ama yeni geçtiğim doktora da herkes asla geçme diğeri daha iyi deyince geri ona döndüm. Artık kısmet bakalım inş herşey güzel olacak. Ama ne olursa olsun max 40 gün yaniDogumunuzda da butun kotu olaylar basiniza gelmis umarım bu doğumunuz kolay olsun
Sagolun bn cok merak edyordum. Bi de tadı cok kotu mu? Insallah iyi cikar degerlernzKızlar hastanedeyim sıra aldım şeker yüklemesi istedi doktor aç karına 1 kan verdim idrar birde gazoz verdiker onu içtim 1 saat sonra tekrar kan vericem gazozu içtikten sonra merak edenlere bilgi olsun gazozun resminide çektim sizin içinşimdi doktorumu bekliyom muayene için
Aynen öyle ona rağmen sen bakamazsın beceremezsin gibi davranılması tam sinir bozucu bide lohusa döneminde 2 kat sinirler alt üst yaniBebek bakımını zaten Allah kucağına verdiği anda içine bahşediyor bence.
Şükür canım çok ağrım sızım olmadı inşallah bunda da böyle geçer diye dua ediyorumMaşallah canım sana iyi idare etmişsin benim tek başıma ayaklanmam 10 günü buldu. Dikişlerim çok acıyordu eğilip kalkarken.
Ikinci ya canim ilki kadar olmaz dior herkesAyy inş sırf bu yüzden acaba doktor hatası mı diye doktorumu değiştirdim ama yeni geçtiğim doktora da herkes asla geçme diğeri daha iyi deyince geri ona döndüm. Artık kısmet bakalım inş herşey güzel olacak. Ama ne olursa olsun max 40 gün yanievladımız sağlıklı olsun da o da çekilmeyecek dert değil
Normal elmalı gazoz tadında ama boş mideye olunca sonradan mide bulantısı yaptı bende bekliyorum hayla son bi kan daha vercemSagolun bn cok merak edyordum. Bi de tadı cok kotu mu? Insallah iyi cikar degerlernz
Iste mantikli bizde yapalimnen iyisi aynisini cumartesi kuzenimin nisani var gitmicektim ama gitmeye karar veridm simdiBende ona şaşıyorum ya Ağrıdayım canım ben burası bide mavi bölge
Açlık için alındı sonra icecek icildikten sonra alınıyor daha sonra toklugada bakılıyor muNormal elmalı gazoz tadında ama boş mideye olunca sonradan mide bulantısı yaptı bende bekliyorum hayla son bi kan daha vercem
Iste mantikli bizde yapalimnen iyisi aynisini cumartesi kuzenimin nisani var gitmicektim ama gitmeye karar veridm simdi
Insallah kolayca biter..kani verince hemn tuzlu bsey atn agznza isterssnz..bastırirNormal elmalı gazoz tadında ama boş mideye olunca sonradan mide bulantısı yaptı bende bekliyorum hayla son bi kan daha vercem
Sagol cnm bnmde haftaya cuma randevumKızlar hastanedeyim sıra aldım şeker yüklemesi istedi doktor aç karına 1 kan verdim idrar birde gazoz verdiker onu içtim 1 saat sonra tekrar kan vericem gazozu içtikten sonra merak edenlere bilgi olsun gazozun resminide çektim sizin içinşimdi doktorumu bekliyom muayene için