2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Yuhh 8 saat oturmak nedir ya 4 5 günlük lohusa kadının yanında. Ayy ne düşüncesizlermiş

Dogumunuzda da butun kotu olaylar basiniza gelmis umarım bu doğumunuz kolay olsun

Cok sacma geliyor bana sonra lohusa depresyonu diyorlar tabi olur kadin cocuguyla zaman gecirip alismasi tanismalari gereken vakitte milletin keyfini çekiyor zor canim belki pandemiden rahat olursunuz
Buradakiler pandemiyi dinlemiyor canım toplamalar cenazede daracık eve 50 kişi doluşmalar nişan evde bahçede yapıyorlar rahat 200 300 kişiler mi dersin misafirlikler mevlüdler dogum günü yapmalar kalabalık beni çagıranlara açık açık diyorum virüs var hamileyim gelmiyorum diye

Maşallah canım sana iyi idare etmişsin benim tek başıma ayaklanmam 10 günü buldu. Dikişlerim çok acıyordu eğilip kalkarken.

Ooo hic iyi degil ama covid tablosunda da guney doguda pek bisey yok gibiydi acaba bizlerde mi bu sekilde yapsak 50 kisilik yere 100 kisi gidip belki bizde de biter

Bebek bakımını zaten Allah kucağına verdiği anda içine bahşediyor bence.

Dogumunuzda da butun kotu olaylar basiniza gelmis umarım bu doğumunuz kolay olsun
Ayy inş sırf bu yüzden acaba doktor hatası mı diye doktorumu değiştirdim ama yeni geçtiğim doktora da herkes asla geçme diğeri daha iyi deyince geri ona döndüm. Artık kısmet bakalım inş herşey güzel olacak. Ama ne olursa olsun max 40 gün yani evladımız sağlıklı olsun da o da çekilmeyecek dert değil

Sagolun bn cok merak edyordum. Bi de tadı cok kotu mu? Insallah iyi cikar degerlernz

Ikinci ya canim ilki kadar olmaz dior herkes

Iste mantikli bizde yapalimnen iyisi aynisini cumartesi kuzenimin nisani var gitmicektim ama gitmeye karar veridm simdi
insan öyle olunca zoruna gidiyor ya sen koruyorsun kendini bi yere çıkmıyorsun felik felik gezenlerde birsey yok sen bi yere bi hastane ye gidiyorsun hemen covid ilginc gercekten

Sagol cnm bnmde haftaya cuma randevum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…