2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Normalde 26 haziran tahmini dgum tarihi ama bna haziran 15 gibi dogarz gibi geliyo belki biraz dha erken bile olabilir
Kuzum senin doğum temmuz değilmiydi.sanki diğer hesabın varken öyle diye hatırlıyorum ben.doktorun sat ımı değiştirdi.adet düzensizliği olupta tam tarihi belli olmayanlar için bebeklerde de ileri yada geri tarih çıktığında sat tarihini değiştiriyo yani kayıtlarında işte ondan dedim.yoksa hep mi haziran annesiydin sen

HAHAHAHAHHAHAHA eger biraz daha kalirsam, sonum öyle olacak ne yapayim evde deli danalar gibi esimle beraber takiliyoz sadece. Bakmadigimiz dizi film kalmadi son sinirima geldim valla banyoyu öyle yikamayi düsünpyorum. Duvarlari moplayim sulayip temizlemeyi

Yok cnm once temmuz annesiydim sonra hazirana dondum ama. Sizden ayrilamiyorum

12 hfta var iste doguma tahmini ama bn 10 hftaya dogururum gibi gelyo

Doğum öncesi temizlik böyle böyle bitecek desene

Kızlar çok hızlı kilo aldığımı söyledi doktor gerçektende öyle ya, yiyorum sürekli napcam bilmiyorum öfff

Kızlar çok hızlı kilo aldığımı söyledi doktor gerçektende öyle ya, yiyorum sürekli napcam bilmiyorum öfff
Kilon çok değilse takma canım verilir doğumdan sonra benim doktor kiloyu hiç umursamıyor kilom çok olmasına rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…