- 26 Şubat 2021
- 792
- 1.352
- 27
Bnde su yok iste su icemiyorumBen de cok fazla su içiyordum o yüzden korkum var ama bakalım sonuçlar ne zaman çıkar bilemiyorum. Yazarım sana da mutlaka
İade etseydiniz. Başka mağazadan bulursanız alırdınız. Garanti olurduBabasi degismeye gitti canim ellerinde yokmus isterseniz iade ediniz dediler baska magazaya bakacak bi guzel seyler gorurse iade edecek
Normalde 26 haziran tahmini dgum tarihi ama bna haziran 15 gibi dogarz gibi geliyo belki biraz dha erken bile olabilirMasallah bizde yetisiriz teyzesi yavas yavas geliyoz bizde pesinizden3 hafta geriden olsada
Kuzum senin doğum temmuz değilmiydi.sanki diğer hesabın varken öyle diye hatırlıyorum ben.doktorun sat ımı değiştirdi.adet düzensizliği olupta tam tarihi belli olmayanlar için bebeklerde de ileri yada geri tarih çıktığında sat tarihini değiştiriyo yani kayıtlarında işte ondan dedim.yoksa hep mi haziran annesiydin senNormalde 26 haziran tahmini dgum tarihi ama bna haziran 15 gibi dogarz gibi geliyo belki biraz dha erken bile olabilir
Almanyadayim benNerde yaşıyorsun?
Belirtilerde çok su içmek çok wc çıkmak falan var diye biliyorum aslında ama senin ailede falan mı var ondan mı bu kadar şüpheleniyorum. Ya da Baska belirti mi varBnde su yok iste su icemiyorum
Belirtilerde çok su içmek çok wc çıkmak falan var diye biliyorum aslında ama senin ailede falan mı var ondan mı bu kadar şüpheleniyorum. Ya da Baska belirti miBnde su yok iste su icemiyorum
HAHAHAHAHHAHAHA eger biraz daha kalirsam, sonum öyle olacakKız yormasana kendini bu kadarsen böyle söyleyince instada sürekli paylaşılan bir video var o aklıma geldi kadının biri hortum çekip mutfağı yıkıyodu baştan aşağı seni biraz daha karantinada tutarlarsa sanki durum o yöne doğru gidecek gibi
Yok cnm once temmuz annesiydim sonra hazirana dondum ama. Sizden ayrilamiyorumKuzum senin doğum temmuz değilmiydi.sanki diğer hesabın varken öyle diye hatırlıyorum ben.doktorun sat ımı değiştirdi.adet düzensizliği olupta tam tarihi belli olmayanlar için bebeklerde de ileri yada geri tarih çıktığında sat tarihini değiştiriyo yani kayıtlarında işte ondan dedim.yoksa hep mi haziran annesiydin sen
Cikabilir bellimi olurBelirtilerde çok su içmek çok wc çıkmak falan var diye biliyorum aslında ama senin ailede falan mı var ondan mı bu kadar şüpheleniyorum. Ya da Baska belirti mi
12 hfta var iste doguma tahmini ama bn 10 hftaya dogururum gibi gelyoKuzum senin doğum temmuz değilmiydi.sanki diğer hesabın varken öyle diye hatırlıyorum ben.doktorun sat ımı değiştirdi.adet düzensizliği olupta tam tarihi belli olmayanlar için bebeklerde de ileri yada geri tarih çıktığında sat tarihini değiştiriyo yani kayıtlarında işte ondan dedim.yoksa hep mi haziran annesiydin sen
37 38 gibi olur gibi geliyo sagliklisiyla12 hfta var iste doguma tahmini ama bn 10 hftaya dogururum gibi gelyo
HAHAHAHAHHAHAHA eger biraz daha kalirsam, sonum öyle olacakne yapayim evde deli danalar gibi esimle beraber takiliyoz sadece. Bakmadigimiz dizi film kalmadi son sinirima geldim valla banyoyu öyle yikamayi düsünpyorum. Duvarlari moplayim sulayip temizlemeyi
Hmm anladım canım bende olsam ayrılamazdım heraldeYok cnm once temmuz annesiydim sonra hazirana dondum ama. Sizden ayrilamiyorum
Tabi ki belli olmaz arkadaşım da ocakta dogum yaptı onda da cıkmış mesela hamileyken bilmiyordum ben.Cikabilir bellimi olur
Ayy şurda ne kalmış sen öyle deyince beni heyecan bastı valla12 hfta var iste doguma tahmini ama bn 10 hftaya dogururum gibi gelyo
Pendik bölge hastanesine canım sen hangi hastanedesinBende pendikteyim hangi hastaneye gidiyorsun
Kilon çok değilse takma canım verilir doğumdan sonraKızlar çok hızlı kilo aldığımı söyledi doktor gerçektende öyle ya, yiyorum sürekli napcam bilmiyorum öfff
Amin ins hepimiz vaktinde aliriz kucagimiza insAyy şurda ne kalmış sen öyle deyince beni heyecan bastı valladesene bizden önce alacaksın bebeğini kucağına Rabbim vaktinde sağlıklı bir şekilde kucağına versinde önemli olan o