2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Yok canim ben ugrasamam onunla cok zor belki bebek buyudugunde tuvalet egitimi zamaninda belki
Bu bezleri kullanan bebekler bezi daha kolay birakabiliyormus. Ben de emin değilim çalışırken 2 cocukla buna yetisebilir miyim
2,5 yaşında oğlum var daha onun bezini bıraktıramadım. Bilmiyorum onu temizlemekle uğraşabilir miyim 🙄 ama kendim içün menstrual cup kullanmak istiyorum, onu deneyeceğim. Doğumdan sonra İlk adet 1 ay sürmüştü.
Evet o da aklımda deneyeceğim. Doğumdan 5 ay sonra adet görmüştüm ama cok yogun ve uzun olmamıştı .

Ben böyle temizlik yapiyorum ya.. koltuk yüzü degistirme haric, her hafta temizligim böyle 🙈 5 6 saat sürüyor valla 🤣🤣🤣 napayim icim rahat etmiyor
Bende sürekli hareket halindeyim böyle ne çok temizlik yapıyosun diyolar😁ben 2 güne bi temizliyorum aşırı detaylandırmasamda evde otur otur nereye kadar diyorum evi düzenli temiz görmek beni rahatlatıyo.ilk hamileliğimde bile dizimin üstüne çöküp toz aldığım bile oluyordu 😁 komşularım doğurup gideceksin hala temizlik peşindesin derlerdi 😂😂

Kızlar ya hiç bişey almıcam en az 6. Ayı bitirelim öyle bakcam diyodum tek tek aldıklarımız ayrı poşetteydi onları birleştireyim dedim bide bir baktım 9 patikli patiksiz alt 7 uzun yarım kısa kollu çıtçıtlı 4 tulum 1 barbatöz (bunu almadım kv. Verdi) a6 çift çorap alışverişlerde hediye verildi çoğu 3 şapka 2 taç 1 10lu hastane çıkışı 1 5li has. Çık. Müslin örtü yazlık örtü kışlıkörtü 2li biberon 1 emzik 1 USBLİ BİBERON ISITICI büyük yazdım çünki çok işime yarayacağını düşünüyorum fikir olsun diye 😊 yastık kılıfı kışlıkları saymıyorum bunlar yazın giycekleri artık dışarı çıkmıcam çünki ben barbatöz almak istiyorum çok hevesliydim onlar hariç bisürü şey almışız🙈
Kısmeti bolmus canım sen almayayım desende bi sürü birikmiş şimdiden😍

Bende sürekli hareket halindeyim böyle ne çok temizlik yapıyosun diyolar😁ben 2 güne bi temizliyorum aşırı detaylandırmasamda evde otur otur nereye kadar diyorum evi düzenli temiz görmek beni rahatlatıyo.ilk hamileliğimde bile dizimin üstüne çöküp toz aldığım bile oluyordu 😁 komşularım doğurup gideceksin hala temizlik peşindesin derlerdi 😂😂
Bnde temizliyorum gun asiri cok sukur rabbime simdiye kadar hep kendi isimi kendim gordum hicbi problem yasamadim ztn hareket yasamin en onemli ozelliklerinden dogum icinde oyle bakin eski kadinlara hep hareket halindelermis evde kolaylikla doguruyorlarmis tam biz onlar kadr hareket etmiyoruz ama olsun ins bizde kolayca dogururuz soz meclisten disari o.diliyorum simdiden ama keyfi sezeryan olanlara kiziyorum bn tabi bu sahsi fikrim herseyin dogali en sagliklisi olanidir bnce mecburiyet haric tabiki

Kızlar ya hiç bişey almıcam en az 6. Ayı bitirelim öyle bakcam diyodum tek tek aldıklarımız ayrı poşetteydi onları birleştireyim dedim bide bir baktım 9 patikli patiksiz alt 7 uzun yarım kısa kollu çıtçıtlı 4 tulum 1 barbatöz (bunu almadım kv. Verdi) a6 çift çorap alışverişlerde hediye verildi çoğu 3 şapka 2 taç 1 10lu hastane çıkışı 1 5li has. Çık. Müslin örtü yazlık örtü kışlıkörtü 2li biberon 1 emzik 1 USBLİ BİBERON ISITICI büyük yazdım çünki çok işime yarayacağını düşünüyorum fikir olsun diye 😊 yastık kılıfı kışlıkları saymıyorum bunlar yazın giycekleri artık dışarı çıkmıcam çünki ben barbatöz almak istiyorum çok hevesliydim onlar hariç bisürü şey almışız
Kiz bnmkide oyle parca parca her gordugumu aldim birsuru sey birikti sirf kiyafetler bi hurc battaniyesi vs yorgani nevresimi haric

Kiz bnmkide oyle parca parca her gordugumu aldim birsuru sey birikti sirf kiyafetler bi hurc battaniyesi vs yorgani nevresimi haric
Burda bi arkadas karacanın uyku setini önermişti nevresim takımı yastıgı yorganı herseyi var cok uygun hemde kaliteli ben ondan aldım cok memnun kaldım canım bi bak istersen

Bnde temizliyorum gun asiri cok sukur rabbime simdiye kadar hep kendi isimi kendim gordum hicbi problem yasamadim ztn hareket yasamin en onemli ozelliklerinden dogum icinde oyle bakin eski kadinlara hep hareket halindelermis evde kolaylikla doguruyorlarmis tam biz onlar kadr hareket etmiyoruz ama olsun ins bizde kolayca dogururuz soz meclisten disari o.diliyorum simdiden ama keyfi sezeryan olanlara kiziyorum bn tabi bu sahsi fikrim herseyin dogali en sagliklisi olanidir bnce mecburiyet haric tabiki
Aynen öyle canım bende öyle düşünüyorum hareket berekettir derler.hayır bütün gün otursam yatsam napıcam nereye kadar yani illaki bişeylerle uğraşıyo insan.uğraşmasam sıkılırım asıl.

Ben de bir aldıklarıma bakayim dedim
1 10 lu, 4/5 'li çıkış , 4 alt üst yenidoğan takım almışım gerisini 3 ay ve 6 ay almışım özellikle tulum ve elbiseler :) Bugün doktor iri olabilir deyince bask a yeni doğan almayacağım sadece ismine özel 1 10 lu daha yaptıracağım hatta kıyafet alışveriş de bitti, kremler banyo ürünleri ve benim çanta pijama kaldi :) Var mı tavsiye edeceğiniz pijama kızlar:)

Bende toplamda bi 10 kg almısım kızlar şimdi son 3 ayda daha cok mu alacagız herkes öyle diyor ama korkuyorum😬😬
Evet canım bebek 23.haftadan itibaren hızlı kilo almaya başlıyor zaten ama asıl kilo 3.tremester dan sonra oluyor onla beraber illaki sende alıyosun 😁

X