2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Yok kuzum ben negatif , eşim pozitif uyuşmazlık olduğu icin mecbur yapılacak

Ilk bebiş olunca gerçekten beklemek çok zor ya hastane dönüşleri keyifli oluyor ama randevuyu beklemek cook zor :) Sağol teyzesi :)

Bu hafta özellikle çok sertleşti seninde demi canım çok şaşırıyorum bu kadar güçlü olmasına:)
Evet baya sert vuruyor uykumdan kaldırıyor bazen. Bundan sonra uyutmayacak anlaşılan 😄

Evet baya sert vuruyor uykumdan kaldırıyor bazen. Bundan sonra uyutmayacak anlaşılan 😄
Bnm oglumda ayni sabah basiyo tekmeyi kalkmayinca daha çok vuruyo babasindan kalk die birsey duymadim 5 bucuk yillik evliligmde ama oglu affetmiyo gecede bazen tekmeliyo ama hemen uyuyo galiba ama sabah kalakana kadar ugrasyo

Canım gecenlerde ben öyle oldum yaşadığımız yer çok soguk kayınvalidemlere gitmiştik onların evide diger odalar çok soğuktu o yüzden üşüttüm eve geldim titriyordum halsizlik oldu sabah karşıda 1 saat sancım oldu sende taşınma telaşı yoruldun filan ondan olabilir
Biz de taşındık kombi bozuldu iki gün soğukta oturduk üşütmüş de olabilirim canım

Bende hergün üşüyorum. Evimiz sıcak ama şu lastiği olmadan uyanıyorum. Uykumdan kalkıyorum bazen iki saat uymuyorum.
Bu uyuma problemi cnm bizi doğuma hazırlıyor. Bebis doğduğda gecemiz günümüze karışacak ilk başta. Ona hazirliyaormus.
Benim iki gündür bir anda çıktı ya böyle değildim aslında bakalım devam ederse bir doktora görünürüm canım.

Bnm oglumda ayni sabah basiyo tekmeyi kalkmayinca daha çok vuruyo babasindan kalk die birsey duymadim 5 bucuk yillik evliligmde ama oglu affetmiyo gecede bazen tekmeliyo ama hemen uyuyo galiba ama sabah kalakana kadar ugrasyo
Senin ki baya önde haziran doğumlu olacak galiba. Acıkıyorlar herhalde sabaha doğru çok hareketli oluyor. Kalk anne yemek ye diyo 🥰

Hic sorma hic sorma 🤣🤣🤣 haliciyi aradim yarin halilari almaya gelecekler. Yarin büyüüüük bir temizligim var 🤣🤣 3 gün önce koltuklarin.yzünü yataklarin yüzü carsaf ne varsa battaniye makineye attim. Onlar hal oldu. Ütümüde bitirdim. Camasirlaeida ykadim. Su an sadece koltuklari cekip halilari kaldirip büyük temizligimi yapmam lazim. Mutfak dolaplarin icinide temizledim🤣🤣 onlrda hal oldu
Kız yormasana kendini bu kadar 😁 sen böyle söyleyince instada sürekli paylaşılan bir video var o aklıma geldi 😂kadının biri hortum çekip mutfağı yıkıyodu baştan aşağı 😂😂 seni biraz daha karantinada tutarlarsa sanki durum o yöne doğru gidecek gibi 😂😂

X