Ben böyle temizlik yapiyorum ya.. koltuk yüzü degistirme haric, her hafta temizligim böyleDoğum öncesi temizlik böyle böyle bitecek desene
Bu bezleri kullanan bebekler bezi daha kolay birakabiliyormus. Ben de emin değilim çalışırken 2 cocukla buna yetisebilir miyimYok canim ben ugrasamam onunla cok zor belki bebek buyudugunde tuvalet egitimi zamaninda belki
Evet o da aklımda deneyeceğim. Doğumdan 5 ay sonra adet görmüştüm ama cok yogun ve uzun olmamıştı .2,5 yaşında oğlum var daha onun bezini bıraktıramadım. Bilmiyorum onu temizlemekle uğraşabilir miyimama kendim içün menstrual cup kullanmak istiyorum, onu deneyeceğim. Doğumdan sonra İlk adet 1 ay sürmüştü.
Bende sürekli hareket halindeyim böyle ne çok temizlik yapıyosun diyolarBen böyle temizlik yapiyorum ya.. koltuk yüzü degistirme haric, her hafta temizligim böyle5 6 saat sürüyor valla napayim icim rahat etmiyor
Kısmeti bolmus canım sen almayayım desende bi sürü birikmiş şimdidenKızlar ya hiç bişey almıcam en az 6. Ayı bitirelim öyle bakcam diyodum tek tek aldıklarımız ayrı poşetteydi onları birleştireyim dedim bide bir baktım 9 patikli patiksiz alt 7 uzun yarım kısa kollu çıtçıtlı 4 tulum 1 barbatöz (bunu almadım kv. Verdi) a6 çift çorap alışverişlerde hediye verildi çoğu 3 şapka 2 taç 1 10lu hastane çıkışı 1 5li has. Çık. Müslin örtü yazlık örtü kışlıkörtü 2li biberon 1 emzik 1 USBLİ BİBERON ISITICI büyük yazdım çünki çok işime yarayacağını düşünüyorum fikir olsun diyeyastık kılıfı kışlıkları saymıyorum bunlar yazın giycekleri artık dışarı çıkmıcam çünki ben barbatöz almak istiyorum çok hevesliydim onlar hariç bisürü şey almışız
Bnde temizliyorum gun asiri cok sukur rabbime simdiye kadar hep kendi isimi kendim gordum hicbi problem yasamadim ztn hareket yasamin en onemli ozelliklerinden dogum icinde oyle bakin eski kadinlara hep hareket halindelermis evde kolaylikla doguruyorlarmis tam biz onlar kadr hareket etmiyoruz ama olsun ins bizde kolayca dogururuz soz meclisten disari o.diliyorum simdiden ama keyfi sezeryan olanlara kiziyorum bn tabi bu sahsi fikrim herseyin dogali en sagliklisi olanidir bnce mecburiyet haric tabikiBende sürekli hareket halindeyim böyle ne çok temizlik yapıyosun diyolarben 2 güne bi temizliyorum aşırı detaylandırmasamda evde otur otur nereye kadar diyorum evi düzenli temiz görmek beni rahatlatıyo.ilk hamileliğimde bile dizimin üstüne çöküp toz aldığım bile oluyordu komşularım doğurup gideceksin hala temizlik peşindesin derlerdi
Bol bol dinlen nane limon ic canım ayaklarını özellikle sıcak tut birde belini sırtınıBiz de taşındık kombi bozuldu iki gün soğukta oturduk üşütmüş de olabilirim canım
Bende 24+2im canımEvd cnm az kaldi ins saglikla kucaklarimiza alalim ins bugun 25×4 um
Kiz bnmkide oyle parca parca her gordugumu aldim birsuru sey birikti sirf kiyafetler bi hurc battaniyesi vs yorgani nevresimi haricKızlar ya hiç bişey almıcam en az 6. Ayı bitirelim öyle bakcam diyodum tek tek aldıklarımız ayrı poşetteydi onları birleştireyim dedim bide bir baktım 9 patikli patiksiz alt 7 uzun yarım kısa kollu çıtçıtlı 4 tulum 1 barbatöz (bunu almadım kv. Verdi) a6 çift çorap alışverişlerde hediye verildi çoğu 3 şapka 2 taç 1 10lu hastane çıkışı 1 5li has. Çık. Müslin örtü yazlık örtü kışlıkörtü 2li biberon 1 emzik 1 USBLİ BİBERON ISITICI büyük yazdım çünki çok işime yarayacağını düşünüyorum fikir olsun diyeyastık kılıfı kışlıkları saymıyorum bunlar yazın giycekleri artık dışarı çıkmıcam çünki ben barbatöz almak istiyorum çok hevesliydim onlar hariç bisürü şey almışız
Burda bi arkadas karacanın uyku setini önermişti nevresim takımı yastıgı yorganı herseyi var cok uygun hemde kaliteli ben ondan aldım cok memnun kaldım canım bi bak istersenKiz bnmkide oyle parca parca her gordugumu aldim birsuru sey birikti sirf kiyafetler bi hurc battaniyesi vs yorgani nevresimi haric
kaç kilo aldın şimdiye kadar canımKızlar çok hızlı kilo aldığımı söyledi doktor gerçektende öyle ya, yiyorum sürekli napcam bilmiyorum öfff
Aynen öyle canım bende öyle düşünüyorum hareket berekettir derler.hayır bütün gün otursam yatsam napıcam nereye kadar yani illaki bişeylerle uğraşıyo insan.uğraşmasam sıkılırım asıl.Bnde temizliyorum gun asiri cok sukur rabbime simdiye kadar hep kendi isimi kendim gordum hicbi problem yasamadim ztn hareket yasamin en onemli ozelliklerinden dogum icinde oyle bakin eski kadinlara hep hareket halindelermis evde kolaylikla doguruyorlarmis tam biz onlar kadr hareket etmiyoruz ama olsun ins bizde kolayca dogururuz soz meclisten disari o.diliyorum simdiden ama keyfi sezeryan olanlara kiziyorum bn tabi bu sahsi fikrim herseyin dogali en sagliklisi olanidir bnce mecburiyet haric tabiki
50 ile başladım kusmaktan 2 kilo verdim , şimdi 56,5 olmuşum bile. Birden alıyorum gibi geliyokaç kilo aldın şimdiye kadar canım
Hayır aslında kafaya takmicam ama doktor ilerki sylsrda alıcağını almaya başladın diyince bir kormadım değilKilon çok değilse takma canım verilir doğumdan sonrabenim doktor kiloyu hiç umursamıyor kilom çok olmasına rağmen
Ben de bugün kıyafetle botla 71 ciktim hastanedeBende toplamda bi 10 kg almısım kızlar şimdi son 3 ayda daha cok mu alacagız herkes öyle diyor ama korkuyorum
ben de 57 ile başlamıştım şu an 63 oldum ve inanır mısın dikkat ediyorum abartı bişi de yemiyorum anlamadım gerçekten50 ile başladım kusmaktan 2 kilo verdim , şimdi 56,5 olmuşum bile. Birden alıyorum gibi geliyo
Evet canım bebek 23.haftadan itibaren hızlı kilo almaya başlıyor zaten ama asıl kilo 3.tremester dan sonra oluyor onla beraber illaki sende alıyosunBende toplamda bi 10 kg almısım kızlar şimdi son 3 ayda daha cok mu alacagız herkes öyle diyor ama korkuyorum