- 2 Mart 2018
- 873
- 1.182
- 30
Kızlar ya hiç bişey almıcam en az 6. Ayı bitirelim öyle bakcam diyodum tek tek aldıklarımız ayrı poşetteydi onları birleştireyim dedim bide bir baktım 9 patikli patiksiz alt 7 uzun yarım kısa kollu çıtçıtlı 4 tulum 1 barbatöz (bunu almadım kv. Verdi) a6 çift çorap alışverişlerde hediye verildi çoğu 3 şapka 2 taç 1 10lu hastane çıkışı 1 5li has. Çık. Müslin örtü yazlık örtü kışlıkörtü 2li biberon 1 emzik 1 USBLİ BİBERON ISITICI büyük yazdım çünki çok işime yarayacağını düşünüyorum fikir olsun diyeyastık kılıfı kışlıkları saymıyorum bunlar yazın giycekleri artık dışarı çıkmıcam çünki ben barbatöz almak istiyorum çok hevesliydim onlar hariç bisürü şey almışız
Haftaya cumaya ne var ki benim nisan 10 da randevumKiiizzzz yarına ne varki bnm dha haftaya cuma randevum var dha cccoooookkk
Hic sorma hic sormaEe kolay değil kaç gündür evden dışarı çıkamıyosun kafayı yiyecek duruma geldin
Evet canim. Allahtan hafif gecirdim cok tesekkür edegünaydın.
Çok geçmiş olsun. korona mı oluştunuz? süreç nasıl ilerledi.
...........
Ben hiç birşey almadım daha. Ne alıcamda bilmiyorum. Bir listemde yok.
Kırsal küçük bir yerde yaşıyorum. 24. Haftadan sonra annemelere izmite gidince oradan bakmayı düşünüyorum.
Özellikle puset, otokoltuğu, bebek arabası gibi aldığınız eşyalarınızı paylaşırsanız çok sevinirim
Cok sagol canim. Önce valla 2 gün basim agirdi. Sonra gözlerim agirmaya basladi. Sonra nezle oldum baya burnum akiyordu. Öyle gecirdim 7 gün felan sürdü sonra düzeldi sükür. Hafif gecirdim allahtangünaydın.
Çok geçmiş olsun. korona mı oluştunuz? süreç nasıl ilerledi.
...........
Ben hiç birşey almadım daha. Ne alıcamda bilmiyorum. Bir listemde yok.
Kırsal küçük bir yerde yaşıyorum. 24. Haftadan sonra annemelere izmite gidince oradan bakmayı düşünüyorum.
Özellikle puset, otokoltuğu, bebek arabası gibi aldığınız eşyalarınızı paylaşırsanız çok sevinirim
Ya canim sknti surda. Karantina bitiyorda test yapiyoruz positif cikiyoruz. Bu sefer tekrardan eve tikiyorlar bizi. Sknti o. Izin vermiyorlar bi yere cikmanaCanım ben 2 ay sonra bile pozitiftim. Vücutta ölü moleküller kalabiliyor önemli olan 15 gün o süreçte bulşıcılığı oluyor, karantina bittiyse çıkabilirsin
Ayyy su kan uyusmazligi ignedi her hamileyemi yapiyorlarSelam kızlar bugün kontrolüm vardı kendi doktorumda , 23+4 üz bebek de 24+4 cıktı, 700 gram olmuşuz 30 cm :) Bana gülümsedi bi pozlar verdi babasıyla eridik resmen çok güler yüzlü bir bebegim olacak sanırım:) Normalde şeker yüklemesi olacaktı ama ben açlığa dayanamadım sabah kötüledim 14 nisana gün verdi hem şeker yüklemesi olacak hem de kan uyuşmazlığı iğnesi
Ayrica cok cok sevindim bebisinin iyi olmasina. Ton tonnn minnak ☺Selam kızlar bugün kontrolüm vardı kendi doktorumda , 23+4 üz bebek de 24+4 cıktı, 700 gram olmuşuz 30 cm :) Bana gülümsedi bi pozlar verdi babasıyla eridik resmen çok güler yüzlü bir bebegim olacak sanırım:) Normalde şeker yüklemesi olacaktı ama ben açlığa dayanamadım sabah kötüledim 14 nisana gün verdi hem şeker yüklemesi olacak hem de kan uyuşmazlığı iğnesi
Ayyy benimde ilk bebisimGerçekten sabırsızlanıyorum ilk bebek ya bi de aşırı bir heyecan heves var :) O da ordan şirinlik yaptıkça insanin ici gidiyor :) Az kalmış kuzum yarına ne kaldı :)
Gecmiyor bu hftalar bacim yaaa hizli hizli gecse bebilerimiz cabuk cabuk buyusede hemencik kucagimiza alsak keske hele bnm bu hfta zaman durdu galiba hic gecmiyo dha oncede 14.hftada ayni olmustuHaftaya cumaya ne var ki benim nisan 10 da randevum
Hadi insallah kuzum yaa hala var bnmde ama siddeti azaldi onceki gune nazaran demekki boyle boyle geçiyor insallah rabbim cumlemize hayirli hamilelikler hayirli dogumlar hayirli evlatlar nasip etsin inşallah❤
Evet canım İstanbuldayım Pendik’teDetayli ultrason bizim dündü cok sukur iyi geçti.
Istanbul da mısınız
Seninle aynıyız bakalım benim de haftaya randevum minnoşum ne kadar oldu merak ediyorum tekmeleri baya sağlamlaştıSelam kızlar bugün kontrolüm vardı kendi doktorumda , 23+4 üz bebek de 24+4 cıktı, 700 gram olmuşuz 30 cm :) Bana gülümsedi bi pozlar verdi babasıyla eridik resmen çok güler yüzlü bir bebegim olacak sanırım:) Normalde şeker yüklemesi olacaktı ama ben açlığa dayanamadım sabah kötüledim 14 nisana gün verdi hem şeker yüklemesi olacak hem de kan uyuşmazlığı iğnesi
2,5 yaşında oğlum var daha onun bezini bıraktıramadım. Bilmiyorum onu temizlemekle uğraşabilir miyimYıkanabilir bebek bezi kullanmayı düşünen var mı ? Benim öyle bir niyetim var arastiricam bu konuyu
Hadi gecmis olsun cnm darsi bkleyen bizlereSelam kızlarr. Bizim bugün şeker yüklememiz ve tetenoz aşımız yapıldı çok şükür onlar da aradan çıktı
O kadar ugrasmıssin cok saolasn canm bende aynilarini kullaniyorum ama magnezyum seninkilerden deil recetesiz al devlet karsilqmiyor dedi dr 115 tl verdim bende devlet magnezyum vermiyor mu hamilelere onlardan nie yazmadı die sinir oldum o kadar para gunah yaadoktorun bana verdiği ilaçlara bakmak için e nabıza girdim.
reçetede satılan ilaçlar ve satın alınan ilaçlar var. sanırım eczacının kendi verdiği ilaçlardan bahsediyor. d vit vermiş doktor ama eczacı bana dvit vermedi. bende şimdi fark ettim.
sizde dikkat edin kızlar
magnezyum soran arkadaşımız için reçetem aşağıda
Eki Görüntüle 2803462
Nerde yaşıyorsun?Ya canim sknti surda. Karantina bitiyorda test yapiyoruz positif cikiyoruz. Bu sefer tekrardan eve tikiyorlar bizi. Sknti o. Izin vermiyorlar bi yere cikmana
Oyle tabi de sonucta devlet veriyorken neden ozel ilac aldiriyorlar ki karsi tarafi dusunen yok alan var alamayan var sonucta. Bebelerimiz Allaha emanetEvet canım İstanbuldayım Pendik’teBenim magnezyum ilacım NBL Osteo 90 tablet olanı için 185 lira verdim yani biraz pahalı ama yapacak bir şey yok onlar iyi olsunda inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım bir an önce
Sağol canım benimm. Kol biraz ağrı yapmaya basladı ama şeker yüklemesi korkulacak kadar değilmişHadi gecmis olsun cnm darsi bkleyen bizlere
Yok kuzum ben negatif , eşim pozitif uyuşmazlık olduğu icin mecbur yapılacakAyyy su kan uyusmazligi ignedi her hamileyemi yapiyorlarcok korkuyorum o igneden vallahi
Ayrica cok cok sevindim bebisinin iyi olmasina. Ton tonnn minnak ☺
Ilk bebiş olunca gerçekten beklemek çok zor ya hastane dönüşleri keyifli oluyor ama randevuyu beklemek cook zor :) Sağol teyzesi :)Ayyy benimde ilk bebisimbende haftaya sali gidicem. Günler gecmek bitmiyor
Bu hafta özellikle çok sertleşti seninde demi canım çok şaşırıyorum bu kadar güçlü olmasına:)Seninle aynıyız bakalım benim de haftaya randevum minnoşum ne kadar oldu merak ediyorum tekmeleri baya sağlamlaştı