2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bende dun tetonoz asisi oldum kolum.bu sefer cok agridi yaa ilkde bukadar agrimamisti siz neler yapiyorsunuz
geçmiş olsun canım ilk dozu olduğumda arabada ağlayarak gelmiştim eve o kadar çok ağrıdı ve yandı ki buz fln koydum biraz iyi gelmisti 2-3gune tamamen geçti şimdi ikinci doz yaklaştıkça beni bi korku basıyor ya

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bende dun tetonoz asisi oldum kolum.bu sefer cok agridi yaa ilkde bukadar agrimamisti siz neler yapiyorsunuz
Ben de bugün 1.dozu oldum canım benim de ağrımaya başladı özellikle kaldırınca kolumu ağrı artıyor

Kısmeti bolmus canım sen almayayım desende bi sürü birikmiş şimdiden
Evet valla almam almam diye diye çıktıkça ay şu çok güzel bu çok tatlı birer ikişer birikmiş ama tek tek almak güzel değilmiş şimdi bakıyom alt pembe almışım badi yeşi gibi takım gibi giydirceğim bişey yok

Diyet listende neler var acaba kilo almadım demişsin benim bulunduğum şehirde diyetisyen yok maalesef doğudayız ....

Ben alırken hep takımlayarak aldım alısverişe toplamda 4 kez cıktım her seferinde belli bi ayı için genel olarak aldım 0-3 3-6 6-9 9-12 diye düzenli aldım şimdi ilk 1 yaş kıyafetlerimiz tam hazır

Muhtemelen sinuzit dedi dr . Dikkat edince geçti . Size acil şifalar

4 kilo çok değil 71 olmak çok

Ben de valla ilk kez böyle oldum 80 le doğurmaya raziyim
Bende ilk hamileliğimde 65 ile başladım 82ile doğuma girdim 17 kilo aldım ama 19 kilo verdim inan 80leri görsen bile bi şekilde gidiyo o kilolar

Ben alırken hep takımlayarak aldım alısverişe toplamda 4 kez cıktım her seferinde belli bi ayı için genel olarak aldım 0-3 3-6 6-9 9-12 diye düzenli aldım şimdi ilk 1 yaş kıyafetlerimiz tam hazır
İyi bari benden beterleride varmış kız ben gelişi güzel bedenlerden anlayamadım 0-3 yazıyo hep ama hastane çıkışınla kıyaslayınca baya büyük duruyo halbuki doğduğunda giyebilir düşüncesiyle almıştım ya şu ponponlu tavşan tulumları varya ilk ondan almıştım boyıtu küçüktü hastanede giydircem demiştim diğerlerine yanyana koyunca meğer tulum 3-6 aylıkmış bi o var bende büyük kışlıklar annemin ördükleri hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…