geçmiş olsun canım ilk dozu olduğumda arabada ağlayarak gelmiştim eve o kadar çok ağrıdı ve yandı kiIyi aksamlar kizlar nasilsiniz bende dun tetonoz asisi oldum kolum.bu sefer cok agridi yaa ilkde bukadar agrimamisti siz neler yapiyorsunuz
Ben de bugün 1.dozu oldum canım benim de ağrımaya başladı özellikle kaldırınca kolumu ağrı artıyorIyi aksamlar kizlar nasilsiniz bende dun tetonoz asisi oldum kolum.bu sefer cok agridi yaa ilkde bukadar agrimamisti siz neler yapiyorsunuz
Kuzum sen kaçla hamile kalmıştınkiBen de bugün kıyafetle botla 71 ciktim hastanede
67 canımKuzum sen kaçla hamile kalmıştınki
bana doktor 6. aya kadar 4kg 6dan sonra 6kg toplam 10kg alarak doğuma gircez demişti ben 6.ay gelmeden 6kg aldım bile gel de stres olmaHayır aslında kafaya takmicam ama doktor ilerki sylsrda alıcağını almaya başladın diyince bir kormadım değil
Evet valla almam almam diye diye çıktıkça ay şu çok güzel bu çok tatlı birer ikişer birikmiş ama tek tek almak güzel değilmiş şimdi bakıyom alt pembe almışım badi yeşi gibi takım gibi giydirceğim bişey yokKısmeti bolmus canım sen almayayım desende bi sürü birikmiş şimdiden
Kiz bnmkide oyle parca parca her gordugumu aldim birsuru sey birikti sirf kiyafetler bi hurc battaniyesi vs yorgani nevresimi haric
Evet şimdi bide o aldıklarıma uyduracak bişeyler lazımKiz bnmkide oyle parca parca her gordugumu aldim birsuru sey birikti sirf kiyafetler bi hurc battaniyesi vs yorgani nevresimi haric
Yine iyi kuzum 4 kilo çok değilki67 canım
Bende hayatımda ilk defa 7 li kilolara ulaştım cok garip geliyor 8 lileri görür müyüz acabaBen de bugün kıyafetle botla 71 ciktim hastanede
O zaman ben 90 falan olurum heraldeEvet canım bebek 23.haftadan itibaren hızlı kilo almaya başlıyor zaten ama asıl kilo 3.tremester dan sonra oluyor onla beraber illaki sende alıyosun
Merhaba ben de 6.haftadan beri yedıklerıme dıkkat edıyorum toklugum yuksek cıktıgı için.Doktor size insulin vermek için hastaneye yatırdı mı acaba? Bır de ben de hıc kılo almıyorum diyet yaptıgım için zaten zayıfım.Kilo almamak sorun mu doktorunuz ne diyor acaba?
Ben alırken hep takımlayarak aldım alısverişe toplamda 4 kez cıktım her seferinde belli bi ayı için genel olarak aldım 0-3 3-6 6-9 9-12 diye düzenli aldım şimdi ilk 1 yaş kıyafetlerimiz tam hazırEvet valla almam almam diye diye çıktıkça ay şu çok güzel bu çok tatlı birer ikişer birikmiş ama tek tek almak güzel değilmiş şimdi bakıyom alt pembe almışım badi yeşi gibi takım gibi giydirceğim bişey yok
4 kilo çok değil 71 olmak çokYine iyi kuzum 4 kilo çok değilki
Ben de valla ilk kez böyle oldum 80 le doğurmaya raziyimBende hayatımda ilk defa 7 li kilolara ulaştım cok garip geliyor 8 lileri görür müyüz acaba
Iyiyiz biz canım bende bu gün oldum ilki 5 gün agrıdı bakalım yarın agrı olcak mı suan yok daha sen nasılsınIyi aksamlar kizlar nasilsiniz bende dun tetonoz asisi oldum kolum.bu sefer cok agridi yaa ilkde bukadar agrimamisti siz neler yapiyorsunuz
Kaçla hamile kaldın şimdi kaç kilosun canımO zaman ben 90 falan olurum heralde
Muhtemelen sinuzit dedi dr . Dikkat edince geçti . Size acil şifalarTopikte aratirken mesajınızi gördüm. Ben de inşallah eylül annesi olacağım. Siz de saglicakla kucaginiza alin bebişinizi
Benim de yaklaşık 3 haftadır gözlerim ağrıyor. Son 2 3 gündür daha çok arttı. Sizin nasıl oldu göz çukurlarınız. Dr a gittiniz mi? Gebelikle ilgisi var mıymış?
Bende ilk hamileliğimde 65 ile başladım 82ile doğuma girdim 17 kilo aldım ama 19 kilo verdim4 kilo çok değil 71 olmak çok
Ben de valla ilk kez böyle oldum 80 le doğurmaya raziyim
İyi bari benden beterleride varmışBen alırken hep takımlayarak aldım alısverişe toplamda 4 kez cıktım her seferinde belli bi ayı için genel olarak aldım 0-3 3-6 6-9 9-12 diye düzenli aldım şimdi ilk 1 yaş kıyafetlerimiz tam hazır
Hmmm bn hep takim aldim ayri degilEvet şimdi bide o aldıklarıma uyduracak bişeyler lazım
Insallah gider canım ama bebiş icin değer ya :) Korse kullanmış miydin :)Bende ilk hamileliğimde 65 ile başladım 82ile doğuma girdim 17 kilo aldım ama 19 kilo verdiminan 80leri görsen bile bi şekilde gidiyo o kilolar