2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Evet baya sert vuruyor uykumdan kaldırıyor bazen. Bundan sonra uyutmayacak anlaşılan

Bende pendikteyim hangi hastaneye gidiyorsun

Sağol canım benimm. Kol biraz ağrı yapmaya basladı ama şeker yüklemesi korkulacak kadar değilmiş içerken bumuydu ya dedim ki şeker hiç sevmem tatlıyla aram yoktur
Asilarim bitti bnm canim seker yuklemesinden korkuyorum isin acigi cunku tatliyla aram fazla iii

Evet baya sert vuruyor uykumdan kaldırıyor bazen. Bundan sonra uyutmayacak anlaşılan
Bnm oglumda ayni sabah basiyo tekmeyi kalkmayinca daha çok vuruyo babasindan kalk die birsey duymadim 5 bucuk yillik evliligmde ama oglu affetmiyo gecede bazen tekmeliyo ama hemen uyuyo galiba ama sabah kalakana kadar ugrasyo

Biz de taşındık kombi bozuldu iki gün soğukta oturduk üşütmüş de olabilirim canım

Benim iki gündür bir anda çıktı ya böyle değildim aslında bakalım devam ederse bir doktora görünürüm canım.

Bnm oglumda ayni sabah basiyo tekmeyi kalkmayinca daha çok vuruyo babasindan kalk die birsey duymadim 5 bucuk yillik evliligmde ama oglu affetmiyo gecede bazen tekmeliyo ama hemen uyuyo galiba ama sabah kalakana kadar ugrasyo
Senin ki baya önde haziran doğumlu olacak galiba. Acıkıyorlar herhalde sabaha doğru çok hareketli oluyor. Kalk anne yemek ye diyo

Kız yormasana kendini bu kadar sen böyle söyleyince instada sürekli paylaşılan bir video var o aklıma geldi kadının biri hortum çekip mutfağı yıkıyodu baştan aşağı seni biraz daha karantinada tutarlarsa sanki durum o yöne doğru gidecek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…