2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Selam kızlar ya iki gündür aşırı üşüyorum ve uykudan gözümü açamıyorum. Acaba taşınmanın yorgunluğu anca mı çıkıyor yoksa başka bir problem mi var. Çünkü ilk aylar dışında hiç böyle üşüme ya da uyuma gibi problemlerim yoktu.

Selam kızlar ya iki gündür aşırı üşüyorum ve uykudan gözümü açamıyorum. Acaba taşınmanın yorgunluğu anca mı çıkıyor yoksa başka bir problem mi var. Çünkü ilk aylar dışında hiç böyle üşüme ya da uyuma gibi problemlerim yoktu.
Bende hergün üşüyorum. Evimiz sıcak ama şu lastiği olmadan uyanıyorum. Uykumdan kalkıyorum bazen iki saat uymuyorum.
Bu uyuma problemi cnm bizi doğuma hazırlıyor. Bebis doğduğda gecemiz günümüze karışacak ilk başta. Ona hazirliyaormus.

Selam kızlar bugün kontrolüm vardı kendi doktorumda , 23+4 üz bebek de 24+4 cıktı, 700 gram olmuşuz 30 cm :) Bana gülümsedi bi pozlar verdi babasıyla eridik resmen çok güler yüzlü bir bebegim olacak sanırım:) Normalde şeker yüklemesi olacaktı ama ben açlığa dayanamadım sabah kötüledim 14 nisana gün verdi hem şeker yüklemesi olacak hem de kan uyuşmazlığı iğnesi
Maşallah canım 😊

Canım gecenlerde ben öyle oldum yaşadığımız yer çok soguk kayınvalidemlere gitmiştik onların evide diger odalar çok soğuktu o yüzden üşüttüm eve geldim titriyordum halsizlik oldu sabah karşıda 1 saat sancım oldu sende taşınma telaşı yoruldun filan ondan olabilir

Buyur teyzesi :) Doktorumuz iri bi bebek olabilir dedi neye göre dedi bilmiyorum, enerjisi çok yüksek bir kadın ya normal doğuma hazır ol diye bir yandan da beni motive etti :) Gerçekten şimdiki çocuklar anne karnında böyle doğunca yandık biz
Bn dha dr umla dogum hakkinda hic birşey konusmadik dha belki haftaya gdince konusuruz

doktorun bana verdiği ilaçlara bakmak için e nabıza girdim.

reçetede satılan ilaçlar ve satın alınan ilaçlar var. sanırım eczacının kendi verdiği ilaçlardan bahsediyor. d vit vermiş doktor ama eczacı bana dvit vermedi. bende şimdi fark ettim.
sizde dikkat edin kızlar

magnezyum soran arkadaşımız için reçetem aşağıda
1615981454315.png

Selam kızlar bugün kontrolüm vardı kendi doktorumda , 23+4 üz bebek de 24+4 cıktı, 700 gram olmuşuz 30 cm :) Bana gülümsedi bi pozlar verdi babasıyla eridik resmen çok güler yüzlü bir bebegim olacak sanırım:) Normalde şeker yüklemesi olacaktı ama ben açlığa dayanamadım sabah kötüledim 14 nisana gün verdi hem şeker yüklemesi olacak hem de kan uyuşmazlığı iğnesi
Maşallah prensese 🤲🏻😊 onu orda gördükçe insan daha da sabırsızlanıyor bir an önce kucağıma alsam diye düşünüyorsun.benimde yarın randevum var saatler geçmiyo 😒 çok özledim bebişimi 🤗🥰

Maşallah prensese 🤲🏻😊 onu orda gördükçe insan daha da sabırsızlanıyor bir an önce kucağıma alsam diye düşünüyorsun.benimde yarın randevum var saatler geçmiyo 😒 çok özledim bebişimi 🤗🥰
Gerçekten sabırsızlanıyorum ilk bebek ya bi de aşırı bir heyecan heves var :) O da ordan şirinlik yaptıkça insanin ici gidiyor :) Az kalmış kuzum yarına ne kaldı :)

Gerçekten sabırsızlanıyorum ilk bebek ya bi de aşırı bir heyecan heves var :) O da ordan şirinlik yaptıkça insanin ici gidiyor :) Az kalmış kuzum yarına ne kaldı :)
Öyle tabi sabahtan beri evde kendimi işe güce verdim vakit geçsin diye 😁

Kızlar ya hiç bişey almıcam en az 6. Ayı bitirelim öyle bakcam diyodum tek tek aldıklarımız ayrı poşetteydi onları birleştireyim dedim bide bir baktım 9 patikli patiksiz alt 7 uzun yarım kısa kollu çıtçıtlı 4 tulum 1 barbatöz (bunu almadım kv. Verdi) a6 çift çorap alışverişlerde hediye verildi çoğu 3 şapka 2 taç 1 10lu hastane çıkışı 1 5li has. Çık. Müslin örtü yazlık örtü kışlıkörtü 2li biberon 1 emzik 1 USBLİ BİBERON ISITICI büyük yazdım çünki çok işime yarayacağını düşünüyorum fikir olsun diye 😊 yastık kılıfı kışlıkları saymıyorum bunlar yazın giycekleri artık dışarı çıkmıcam çünki ben barbatöz almak istiyorum çok hevesliydim onlar hariç bisürü şey almışız🙈

X