Bende hergün üşüyorum. Evimiz sıcak ama şu lastiği olmadan uyanıyorum. Uykumdan kalkıyorum bazen iki saat uymuyorum.Selam kızlar ya iki gündür aşırı üşüyorum ve uykudan gözümü açamıyorum. Acaba taşınmanın yorgunluğu anca mı çıkıyor yoksa başka bir problem mi var. Çünkü ilk aylar dışında hiç böyle üşüme ya da uyuma gibi problemlerim yoktu.
Maşallah canımSelam kızlar bugün kontrolüm vardı kendi doktorumda , 23+4 üz bebek de 24+4 cıktı, 700 gram olmuşuz 30 cm :) Bana gülümsedi bi pozlar verdi babasıyla eridik resmen çok güler yüzlü bir bebegim olacak sanırım:) Normalde şeker yüklemesi olacaktı ama ben açlığa dayanamadım sabah kötüledim 14 nisana gün verdi hem şeker yüklemesi olacak hem de kan uyuşmazlığı iğnesi
Yok canim ben ugrasamam onunla cok zor belki bebek buyudugunde tuvalet egitimi zamaninda belkiYıkanabilir bebek bezi kullanmayı düşünen var mı ? Benim öyle bir niyetim var arastiricam bu konuyu
Canım gecenlerde ben öyle oldum yaşadığımız yer çok soguk kayınvalidemlere gitmiştik onların evide diger odalar çok soğuktu o yüzden üşüttüm eve geldim titriyordum halsizlik oldu sabah karşıda 1 saat sancım oldu sende taşınma telaşı yoruldun filan ondan olabilirSelam kızlar ya iki gündür aşırı üşüyorum ve uykudan gözümü açamıyorum. Acaba taşınmanın yorgunluğu anca mı çıkıyor yoksa başka bir problem mi var. Çünkü ilk aylar dışında hiç böyle üşüme ya da uyuma gibi problemlerim yoktu.
Hangisini kullaniyorsunuz peki ne kadar ödediniz ben magnezyum diasporal a 115tl verdim devlet karsilamiyormus sizinde mi oyleBana 37dan sonra kesecegiz demisti
Bn dha dr umla dogum hakkinda hic birşey konusmadik dha belki haftaya gdince konusuruzBuyur teyzesi :) Doktorumuz iri bi bebek olabilir dedi neye göre dedi bilmiyorum, enerjisi çok yüksek bir kadın ya normal doğuma hazır ol diye bir yandan da beni motive etti :) Gerçekten şimdiki çocuklar anne karnında böyle doğunca yandık biz
Sağol kuzum :)Maşallah canım
Şimdilik normal diyoruz bakalim zaman ne gösterir canımBn dha dr umla dogum hakkinda hic birşey konusmadik dha belki haftaya gdince konusuruz
Valla canim suda eriyen bir tablet ucretlimiydi hatirlayamiyorum acikcasiHangisini kullaniyorsunuz peki ne kadar ödediniz ben magnezyum diasporal a 115tl verdim devlet karsilamiyormus sizinde mi oyle
Dr umla konusmdik dedgim gibi ama bnde normal istyrumSağol kuzum :)
Şimdilik normal diyoruz bakalim zaman ne gösterir canım
En güzeli canım bir olumsuzluk olmadığı sürece, en sağlıklı olanıDr umla konusmdik dedgim gibi ama bnde normal istyrum
Maşallah prenseseSelam kızlar bugün kontrolüm vardı kendi doktorumda , 23+4 üz bebek de 24+4 cıktı, 700 gram olmuşuz 30 cm :) Bana gülümsedi bi pozlar verdi babasıyla eridik resmen çok güler yüzlü bir bebegim olacak sanırım:) Normalde şeker yüklemesi olacaktı ama ben açlığa dayanamadım sabah kötüledim 14 nisana gün verdi hem şeker yüklemesi olacak hem de kan uyuşmazlığı iğnesi
Gerçekten sabırsızlanıyorum ilk bebek ya bi de aşırı bir heyecan heves var :) O da ordan şirinlik yaptıkça insanin ici gidiyor :) Az kalmış kuzum yarına ne kaldı :)Maşallah prenseseonu orda gördükçe insan daha da sabırsızlanıyor bir an önce kucağıma alsam diye düşünüyorsun.benimde yarın randevum var saatler geçmiyo çok özledim bebişimi
Öyle çok şükürAnladım canım Rabbim nasıl uygun görüyorsa öyle yani.Allah tan hemen ilk denemede tutmuş
Öyle tabi sabahtan beri evde kendimi işe güce verdim vakit geçsin diyeGerçekten sabırsızlanıyorum ilk bebek ya bi de aşırı bir heyecan heves var :) O da ordan şirinlik yaptıkça insanin ici gidiyor :) Az kalmış kuzum yarına ne kaldı :)
Çok da yorma kendini kaçta randevun :)Öyle tabi sabahtan beri evde kendimi işe güce verdim vakit geçsin diye
Kiiizzzz yarına ne varki bnm dha haftaya cuma randevum var dha cccoooookkkMaşallah prenseseonu orda gördükçe insan daha da sabırsızlanıyor bir an önce kucağıma alsam diye düşünüyorsun.benimde yarın randevum var saatler geçmiyo çok özledim bebişimi