- 8 Mart 2021
- 289
- 316
- 34
Kendini kasma kasarsan acı çekersin sonuçta bişey yokYaaa Ben korkuyorum ya midem bulanıyor düşününce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendini kasma kasarsan acı çekersin sonuçta bişey yokYaaa Ben korkuyorum ya midem bulanıyor düşününce
O zamana kadar kendimi hazırlamam lazım alttan bakılırken oturulan o oturak bile geriyor beniKendini kasma kasarsan acı çekersin sonuçta bişey yok
BENDE olmadim sayilir ilk defa alttan usg yapildim 8.haftada 2 dk surmemisti amaEvet canım bir sıkıntı olmadığı sürece 38 de demişti bana da, şimdiye kadar hic alttan muayene olmadım korkuyorum ya
Dogumu tetikletmek icin yapiliyor bence cati kontrolu yapilinca genelde ayni hafta dog oluyor musValla canım burada hiç bi doktor sancıyla gitmediğin sürece çatı muayenesi yapmıyor.benim ilk gebeliğimde sancıyla gittiğim zaman ilk ebe yapmıştı sonra doktor yaptı.çevremde de başka doktorlara gidenler oldu onlarda aynı şeyi söyledi zaten
Kiz oyle olmuyormus ki cati muayenesi iki pamakla bakiliyormisKızlar benim her doktor muayenesinde Altan bakıyor doktor alıştım artık
O kadar kısaysa iyi yine yaBENDE olmadim sayilir ilk defa alttan usg yapildim 8.haftada 2 dk surmemisti ama
Benim de hiç yapılmadı çatı muayenesi. Ne zaman doğum başladı o zaman bakıldı.Valla canım burada hiç bi doktor sancıyla gitmediğin sürece çatı muayenesi yapmıyor.benim ilk gebeliğimde sancıyla gittiğim zaman ilk ebe yapmıştı sonra doktor yaptı.çevremde de başka doktorlara gidenler oldu onlarda aynı şeyi söyledi zaten
Cati muayenesi ise daha kisaymis toplamda kendimizi rahat birakirsam 10 15 sn ye anca suruyormusO kadar kısaysa iyi yine ya
Ayrıntılı hic sormamıştım canım iyi bari kısa sürüyorsa demek ki kasmamak gerekCati muayenesi ise daha kisaymis toplamda kendimizi rahat birakirsam 10 15 sn ye anca suruyormus
Aynen guzelim benimAyrıntılı hic sormamıştım canım iyi bari kısa sürüyorsa demek ki kasmamak gerek
Ozmana dogurmazsak yapsinKizlar benim doktorum 38. Haftada cati muayenesi yapacagiz dedi sizinkilerde mi o haftada yapicaz dedi acaba
Hiç bilmiyorum canım burada öyle yapan hiç bi doktor duymadım.doktordan doktora değişiyor demekDogumu tetikletmek icin yapiliyor bence cati kontrolu yapilinca genelde ayni hafta dog oluyor mus
Aynen canım benimde öyle oldu.dediğim gibi başka doktora giden tanıdıklarım vardı onlarda da öyle olmuş.tabi bilinçli sezeryan istiyorlarsa hiç bakılmamış yaniBenim de hiç yapılmadı çatı muayenesi. Ne zaman doğum başladı o zaman bakıldı.
Evet onlara hiç bakılmaz zaten. Benim doktor bakmıştı çatıya alttan biraz basık ama iri bir bebek olmadigindan normal doğurabilirsin demişti inşallah bu bebişimde normal kiloda doğarAynen canım benimde öyle oldu.dediğim gibi başka doktora giden tanıdıklarım vardı onlarda da öyle olmuş.tabi bilinçli sezeryan istiyorlarsa hiç bakılmamış yani
İlki normalmi olmuştu senin canımEvet onlara hiç bakılmaz zaten. Benim doktor bakmıştı çatıya alttan biraz basık ama iri bir bebek olmadigindan normal doğurabilirsin demişti inşallah bu bebişimde normal kiloda doğar
Evet canım normal oldu şükürİlki normalmi olmuştu senin canım
Bende aldım yeni doğan olarak herşeyi.erkenmi diyordum ama benim gibi alanlarda olmuş neyseki sevindim insan alışverişe başlayınca duramiyorkiBen bitirdim canim alisverisi agirlasinca yapamam diye banyo takimlari ve yatagi kaldi tek
Ben ilk doğuma gittigmde bana demişlerdi ebeler 6 7 aylık gibi ancak göbeğin diye. İnşallah buda fazla büyümez ne güzel işte çok catlamazsinKizlar birsey diyecegim moralim bozuldu bu duruma anca musait oldum yazabiliyorum cumartesi kontrole gittigimdr karnimi actim bakilacak diye ebeyle doktor birbirine donup ilk defa bu haftada bu kadar minik gobek goruyorum dedile cok uzuldum agliyacaktim nerdeyse toplamda yarim kilo almisim bebegime yetemiyorum sanmistim ama kilosu iyi boyu haftasina gore uzun bile dedi basina gelen var mi bu tarz birsey
Evet cnm oki parmaklarda yapılıyor. Önce Burda dikkatlice e ultrasona bakıyor sonra elinle test ediyor.Kiz oyle olmuyormus ki cati muayenesi iki pamakla bakiliyormis
Ne güzel bende normal doğum için gitmiştim gayette iyi gidiyordu aslında ama bebek kakasını yapınca apar topar sezeryana aldılar.doktorum bu hamileliğim için normal olabilir dedi.Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar versin inşallah.hakkımızda hayırlısı neyse o olsunEvet canım normal oldu şükür